Avatar Simona Kosanovic

Simona Kosanovic

Einde reis

Bericht - 31 augustus 2021 om 12:42 uur

Goedemiddag ! Eergisteren voordat we bij familie aankwamen wouden we niet met lege handen aankomen, dus waren we opzoek naar bloemetjes. Bijna bij elke benzinepomp gestopt en gelukkig bij 1tje bij hun in de buurt 1 gevonden. Jammer genoeg waren deze vreselijk duur. Daarbij hadden we nog een fles champagne gegeven die we nog meehadden vanaf het begin. Het was wel echt een lange rit. Aan het begin bij Hannover lang in de file gestaan, na 2 uur erin hebben gestaan besloten we om verder te komen via andere wegen. Dit lukte gelukkig ! We waren rond 10 uur vertrokken (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dagje Hannover

Bericht - 29 augustus 2021 om 11:21 uur

Goeiemorgen ! Eergisteren hebben we in de biergarten een bier-proeverijtje gedaan en lekker gegeten. We waren nieuwsgierig naar de club Berghain. Dit is een hele gekke club, bevind zich in een oud gebouw en er gebeuren vaak gekke dingen daar binnen. Toch waren wij nieuwsgierig om het misschien van binnen te kunnen zien. Eenmaal aangekomen kwamen we erachter dat het dicht was. Maar daarnaast was een soort 3D-kunstexpositie bezig. Dit was eigenlijk in een deel van Berghain. We besloten om erheen te gaan, het zag er via internet wel cool uit. Boven had je een gladde zwarte vloer, je moest (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Rustdag in Berlijn

Bericht - 27 augustus 2021 om 17:27 uur

Goedenavond ! Gisteravond zijn we na het Mexicaans eten eigenlijk gelijk terug naar het hostel gegaan en gingen we slapen. Vandaag hebben we lekker uitgeslapen, omdat we gisteren eigenlijk wel bijna alles hadden gezien wat we wouden zien. Eenmaal wakker gingen we langs de supermarkt om Duitse broodjes te proeven. Hadden 4 broodjes gedeeld. Een kaasbroodje, kwarkbroodje, pizzabroodje en een soort mega krakeling. Het grappige is dat die mega krakeling en pizzabroodje me heel erg deden denken aan Serviƫ. Die kan je daar ook kopen in de supermarkt. Dat kwarkbroodje deed me er ook op 1 of andere manier (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dagje Berlijn

Bericht - 26 augustus 2021 om 22:38 uur

Goedenavond ! Gisteren bij aankomst in het hostel zag het er niet heel fraai uit. Het personeel sprak geen Engels en het zag er een beetje achterstallig uit. Maar toen we naar onze kamer toen gingen zagen we dat het best groot was. Het was ook fijn dat we de auto op de binnenplaats konden parkeren en dat we onze eigen badkamer hebben. Het leek op een mooie hostel of een arme hotel, hoe je het dus wilt zien haha. We waren gisteren helemaal kapot van de reis, kwamen ook pas rond 6 uur aan ongeveer en vanaf kwart voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Laatste avondje Kopenhagen

Bericht - 25 augustus 2021 om 15:41 uur

Goedenmiddag ! Gisteren na het terras zijn we naar Christiana gelopen. Die wijk van de vrijheid. Het was echt mooi om te zien, alle graffiti op de muren. Het zag er echt allemaal als kunstwerken uit. Gewoon een hele aparte wijk nog steeds. En ondanks dat de mensen leuk waren en het voor vrijheid stond, voelde ik me er ergens niet zo fijn. Had gewoon een apart gevoel van binnen op een of andere manier. Ricardo had nog een hippiebril gekocht. Het is trouwens echt een hippie wijk, vandaar ook vrijheid. We hadden nog een drankje gedaan en zijn (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dagje Kopenhagen

Bericht - 24 augustus 2021 om 14:20 uur

Goedenmiddag ! Gisteren zijn we nadat de was klaar was naar het centrum toe gegaan. Onderweg daar naartoe zijn we langs verschillende plaatsen geweest die werden aanbevolen door het hostel. We zijn door een straat gegaan die werd aangestreept op de kaart die we hadden gekregen maar toen we er waren snapten we niet meer echt wat we nou moesten zien in die straat haha. Daarna gingen we door een park, maar het was zo apart, want het was een soort begraafplaats en tussendoor zag je toch mensen zonnen of eten. Er stond wel op borden dat zonnen en eten (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Laatste nacht camping en Kopenhagen

Bericht - 23 augustus 2021 om 10:40 uur

Goeiemorgen ! Ik was nog vergeten te vertellen dat Ricardo niet de enige is die is gebeten/geprikt door iets. Eergisteren na Legoland gingen we naar een winkeltje en voordat we binnenstapten voelde ik iets prikken in m'n arm dus ik pakte het gelijk vast en gooide het weg. Weet alleen niet wat het was. Maar niks aan de hand, want voel me gewoon prima. Het is alleen een bultje geworden. Ricardo is ook nog steeds in orde hoor haha. We hebben eergisteravond wel een stuk beter geslapen. We hadden op google gezocht wat te doen om het minder koud in (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dagje Legoland

Bericht - 21 augustus 2021 om 20:18 uur

Goedenavond !! Gisteren toen we aankwamen was het even zoeken waar we nou onze tent konden opzetten. Kregen wel een plek aangewezen, maar geen kaart mee en heel weinig uitleg. We zagen een plek en een Nederlands stel stond op 1 van deze plekken (waren 4 tentplekken) en we vroegen aan ze of we op die plek daar moesten zijn. Dat was dus de plek. Hebben gelijk onze tent opgezet en dit ging eigenlijk wel aardig vlot. We raakten al snel aan de praat met dat Nederlandse stel naast ons. Dus gingen we in de avond een spelletje bij hun (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Avondje Hamburg

Bericht - 20 augustus 2021 om 13:56 uur

Goedemiddag ! Gisteren na het relaxen zijn we lopend terug naar het centrum gegaan. Daar hebben we bij een biertgarten gegeten, typisch Duits eten. Ricardo had lekker een curryworst met frietjes en ik had sausage plate (dit bestond uit 4 kleinere worstjes en een wat grotere worst) met aardappelpuree en sauerkraut (zuurkool). Met natuurlijk een halve liter bier. Je kon alleen maar kiezen tussen halve liters of hele liters. Als toetje hadden we een lekkere apfelstrudel. Het was ook grappig om te zijn, die serveerders en serveersters hadden van die typische 'oktoberfest'-pakjes aan. Na het eten gingen we naar de (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Dagje Hamburg

Bericht - 19 augustus 2021 om 17:43 uur

Goedenavooond !! Nou gisteren na aankomst in Hamburg hebben we onze spullen neergelegd en zijn direct gaan wandelen naar de stad toe. Dit was ongeveer een half uurtje lopen. Onderweg zagen we een hele groep mensen staan en vroegen ons af wat ze daar aan het doen waren. Al snel werd dit duidelijk, het waren allemaal soort zwervers/junkies die stonden te gebruiken. Dit plein was voor een soort gezondheidscentrum. We zijn er nog 2 keer voorbij gelopen en weer stond dit vol met zwervers/junkies. Dus wat daar precies de bedoeling is weten we niet precies. We kwamen er wel snel (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2