Avatar Mieke Boerenkamp

Mieke Boerenkamp

San FRANCISCO

Bericht - 29 september 2019 om 05:14 uur

2 nachten San Francisco . aangekomen in the big city.Wat een grote stad met heel veel steile straten .Wat was ik blij met de handrem . Meteen na aankomst met de hop on hop off bus naar Golden gate bridge maar lag al half in de mist. Route vervolgt en daarna naar de cheescake factor en ons goed gedaan aan een heerlijk stuk gebak. Ingecheckt in hotel , super gezellig hotel midden in het centrum . Het weer is een stuk frisser hier en hebben even trui voor jack gekocht. Korte broeken weer is over. Naar pier 39 naar de zeehonden (...)

Lees verder


10 reactiesPlaats een reactie

woensdag 25 sept Monterey

Bericht - 26 september 2019 om 07:50 uur

vandaag aangekomen in Monterey. ingecheckt in holiday in hotel en meteen naar attractie FIshersmans warf gegaan. Een mooie pier aan zee met leuke winkeltjes en heel veel eettentjes met vis . Hebben een walvissentocht geboekt en gaan met boot de zee op. Hebben weinig hoop dat we ze zien maar is te proberen . We varen uit en zien al meteen een 50 tal zeehondjes. Wat een prachtig gezicht . En na een uur op zee daar zijn ze dan een viertal walvissen .Ze spuiten Wat er omhoog en duiken onder water zodat de staart mooi zichtbaar is . Wat (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

dinsdag 24 sept

Bericht - 25 september 2019 om 00:51 uur

vanmorgen vroeg vertrokken naar Mariposa grove geweest. Naar de reuze Sequoia's geweest. Hele grote bomen met een stamomtrek van 29 meter . Zo groot en hoog je snapt er niets van hoe zo iets blijft groeieƱ . Gewandeld in dit gebied met nogal wat klimpartijen ????????Mieke haar conditie laat te wensen over .maar ik heb het gedaan en gezien ???????? Wat later in de middag weer heerlijk relaxed bij ons houten huis je in de bossen op het veranda. lijkt wel of we in cowboy land leven GEWELDIG. Vanavond onze laatste avond hier en morgen vroeg richting MONTERY aan zee. En als (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Mammoth lakes. en Yosemite park

Bericht - 24 september 2019 om 03:24 uur

Vanuit Las Vega met de auto richting MAMMOTH  LAKES .
We zijn met de auto door death Vally gereden en inderdaad echt dood en wel bijna 40 graden .
Zo uitgestrekt en het is net of je er alleen op de wereld bent , zo stil .
S.avonds lekker uit gegeten en weer op tijd ons bedje in .
Het ontbijten kennen ze hier niet echt dus we zijn zo klaar op weg naar YOSEMITE PARK.
Weer een heel ander landschap met hele hoge bergen en nu met heel veel groen .
Mooie meren en weer lekker weer .
Wat later in de middag aangekomen midden (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie

zondag 22 sept

Bericht - 22 september 2019 om 16:45 uur

zondag morgen half 8 we staan klaar om zo uit te checken en richting luchthaven om auto op te halen. Daarna rijden we via dead vally naar Mamoet alles. Gisterenavond hebben we heerlijk gegeten.Restaurant op de 50 st etage van het hotel. we hadden een uitzicht over heel las Vegas. Daarna taxi naar de strip waar jack Niels Rachel de eifeltoren van hotel Paris zijn ingegaan om vervolgens met de lift 150 meter de lucht in te gaan voor prachtig uitzicht met al die lampjes. Daarna bezochten we het beroemde Venetian Hotel waar ze met de gondels door (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

las vegas

Bericht - 20 september 2019 om 16:32 uur

Aangekomen in Las Vegas en camper ingeleverd. Man van Camper verhuur was zo aardig om ons naar ons hotel te brengen . De reis naar hotel was al waanzinnig. Nu al ogen te kort. Ons hotel waw!!! 18 verdiepingen hoog en wij liggen op 12 .gigantische kamer kunnen we met de hele familie op . S.middags al Las Vegas in .Wat een feest om hier te lopen je kijkt je ogen uit.Alles is waanzinnig .Van hotels tot winkels. In ieder hotel grote casino.s..Rachel en Niels hebben in een hotel in een achtbaan gezeten vrijdag: na een heerlijke nacht gaan we zo zwemmen en (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Brice Canyon 16 en 17 sept.

Bericht - 18 september 2019 om 21:38 uur

Aangekomen op camping Ruby.s Inn. Hadden een prachtige route door Zion Park .Wat een mooie uitzichten en kleuren. Wel weer super hoog de bergen in.Wat zou het toch fijn zijn als ik niet zo.n hoogtevrees had .Maar mag de pret niet drukken ik doe mijn uitzichten op de Mieke manier.????. Na een hele koude nacht van -1geslapen met sokken en vest aan weer een heerlijk ontbijtje. Daarna naar de shuttelbus en Brice Canyon in.Niels Rachel en jack hebben verschillende routes gelopen ik heb de bus genomen.Te akelig!!. Daarna lunch en nu terug bij camper en lekker even met een (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

maandag 16september lake powel

Bericht - 17 september 2019 om 05:25 uur

Vandaag na het ontbijt gezwommen. Na de lunch naar Antilope cayon. Ik haakte af omdat ik akelig werd van de open trappen waar we de kloof mee in moesten. Maar mocht wel terug me de buggy ????????. Volgens Jack Niels en Rachel was het geweldig. Stuur de foto.s via Whatsapp . Het is nog steeds heerlijk weer en vandaag laatste dag aan Lake Powel . Morgen via Zion park naar Brice Canyon en naar onze laatste kampeerplaats. gr van ons
3 reactiesPlaats een reactie

maandag 16september lake powel

Bericht - 17 september 2019 om 05:24 uur

Vandaag na het ontbijt gezwommen. Na de lunch naar Antilope cayon. Ik haakte af omdat ik akelig werd van de open trappen waar we de kloof mee in moesten. Maar mocht wel terug me de buggy ????????. Volgens Jack Niels en Rachel was het geweldig. Stuur de foto.s via Whatsapp . Het is nog steeds heerlijk weer en vandaag laatste dag aan Lake Powel . Morgen via Zion park naar Brice Canyon en naar onze laatste kampeerplaats. gr van ons
1 reactiesPlaats een reactie

grand cayon 13-14sept

Bericht - 15 september 2019 om 18:37 uur

twee dag in grand cayon geweest . Wat een prachtig gebied .Dieren lopen om de camper. Met bus your route in cayon gedaan en uitgestapt op prachtige plekken Ik vond akelig hoog ???????? jac Niels en Rachel hebben tweede dag de helikopter vlucht gedaan. Wat een belevenis. Nu zondag Morgen na lekker ontbijt op weg naar Page. We houden jullie op de hoogte tot nu toe waanzinnig leuk mooi gezellig ????????????

5 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2