Avatar Samyra Van den Brink

Samyra Van den Brink

Uitstapjes naar de Gold Coast!

Bericht - 11 november 2018 om 11:00 uur

Hi, how are you?

Aangezien dit de standaard openingszin is van een Australieër wanneer je met ze in gesprek gaat of gewoon iets wilt afrekenen bij de kassa, begin ik daar ook maar mee om te laten zien hoe goed ik al ingeburgerd ben! Om dan ook maar gelijk antwoord te geven op deze vraag: I am fine, thankyou! Weten jullie ook gelijk weer hoe het met mij gaat. 

Ik hoor jullie denken, dat is lang geleden. Ja het is zekers lang geleden dat ik iets gepost heb. Dit komt voornamelijk omdat ik door de weeks gewoon moet ‘werken’ en dus (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Brisbane!

Bericht - 04 oktober 2018 om 13:51 uur

G’day!

Ik denk dat het wel weer een keer tijd is om iets te schrijven, anders moeten jullie mij zo lang missen!! Ondertussen ben ik alweer 2,5 week in Australië, dus hier een overzicht van wat ik de afgelopen 2,5 week heb gedaan! Ik zou zeggen ga er even goed voor zitten, pak wat drinken en chips want het wordt een laaaang verhaal! 

Dinsdag 18 september. 
Na een vlucht van bijna 9 uur naar Sydney en een vlucht van 1,5 uur naar Brisbane was ik eindelijk aangekomen op mijn eindbestemming!  Op het vliegveld van Brisbane werd ik opgehaald door mijn hostmom Angelique. Eenmaal ‘thuis’ (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Ao nang en Bangkok

Bericht - 17 september 2018 om 12:36 uur

Hoihoii,


Na een weeekje afwezigheid ben ik er weer. Zoals jullie misschien al wel kunnen raden ben ik wéér op het vliegveld. Dit keer bevind ik mij op Suvarnabhumi Airport in Bangkok, want over 2 uurtjes vlieg ik naar Australië!!!
Na een kleine ‘mis communicatie’ over de ‘o’ of ‘0’ op mijn paspoort en visum ben ik door de paspoort controle heen gekomen! 
Maar nu eerst mijn ‘avonturen’ van afgelopen week in Ao Nang en Bangkok. 


Zondag 9 september kwam ik ‘s avonds aan op Krabi airport. Vanuit hier ben ik met de taxi naar Ao Nang gegaan. In mijn vorige ‘blog’ vertelde (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Chiang Mai

Bericht - 09 september 2018 om 09:40 uur

Hallo facebookvriendjes, daar ben ik weer. 


Tijd voor een nieuwe blog. Momenteel zit ik weer te wachten op het vliegveld voor mijn 2e binnenlandse vlucht (alle tijd dus om weer even een verhaaltje te schrijven). Deze keer gaat de reis naar Ao Nang. Ao Nang ligt in de provincie Krabi, in het zuiden van Thailand en het ligt aan de Andaman zee. Oke genoeg aardrijkskundig gelul, beeld je maar gewoon de plaatjes in van een blauwe zee met palmbomen (hoop ik). 


Terug naar de afgelopen 5 dagen in Chiang Mai. 


Woensdag 5 september kwam ik rond het eind van de middag, na (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

De eerste dagen in Bangkok!

Bericht - 05 september 2018 om 08:03 uur

???????????, 

Zoals jullie kunnen lezen kan ik al vloeiend Thais! Om jullie al het vertaal werk te besparen ga ik maar even verder in het Nederlands. 


Eerlijk gezegd heb ik de eerste 2/3 dagen in Bangkok niet heel veel bijzonders gedaan. Aan het eind van mijn ‘reis’ door Thailand kom ik hier weer terug, genoeg tijd om dan nog een tempeltje te bezoeken.

Na 2 vluchten van beide 6,50 uur kwam ik ‘s avonds om 8 uur aan op Suvarnabhumi Airport! 


Als eerste wachtte de paspoort controle, dit ging vrij snel. Hierna kon ik mijn bagage ophalen. Nadat ik mijn backpack van de (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie