Avatar Sabrina en Sabrine

Sabrina en Sabrine

Laatste dag Amerika

Bericht - 16 mei 2018 om 04:00 uur

Vanmorgen eerst naar Venice Beach gereden. Was leuk om te zien maar je liep daar niet voor de lol. Hoop zwervers en er hing een rare sfeer. Op tv ziet het er veel leuker uit hihi.

Daarna zijn we naar de farmer market gereden. Een winkelcentrum met daar in een gedeelte waar je kon eten en vlees kon kopen. Toen we zaten te eten hoorde we ineens heel veel sirenes en een politie helikopter. Uiteindelijk kwamen we bij de winkels en daar hadden ze een stuk af gezet bij een winkel. Wij dachten dat het winkel diefstal was maar (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

1e dag Los Angeles

Bericht - 15 mei 2018 om 06:51 uur

Vanmorgen werden we om 9 uur opgehaald en naar de huurauto gebracht. Daar alles geregeld en daar stond onze Nissan Alti klaar om te vertrekken.

Gister hadden we een parkeer garage opgezocht dicht bij een punt van een Starline bus (dachten we, later meer). Daar aangekomen stonden er mensen te wachten dus deed mijn raampje open en vroeg wat er was. Nou deze garage was een valet parking of te wel je mag uitstappen en de sleutels afgeven want zij zetten je auto weg hihihi. We hadden het wel kunnen weten want de parkeer garage was aan de Rodeo Drive. (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Los Angeles

Bericht - 14 mei 2018 om 05:43 uur

Helaas vandaag aangekomen op onze laatste camping. Het was een rit van 4 uur maar door file is het wel 6 uur rijden geworden. Tussendoor nog even boodschappen gedaan bij de Walmarkt en geluncht bij de Mac!! Daar had Sabrine een happy meal met een minion!! Ze was zo blij Hihihi.

Bij de camping aangekomen (Die toch wel heel ver van de stad af ligt) werden we geholpen en de man hielp zelfs mee om de camper op zijn plek te zetten en aan te sluiten. Net voor het laatst gekookt in de camper en morgenochtend vroeg toch maar voor (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Needles en Route 66

Bericht - 13 mei 2018 om 03:06 uur

Vandaag aangekomen in Needles. We zijn via de route 66 er naar toe gereden en kwamen door dorpjes dat van indianen waren geweest. Nu weer alles even opladen en legen want we zijn weer op een camping waar we alles hebben. Ook alles weer updaten en berichten lezen want we waren 2 dagen van alle internet connecties afgesloten!!

Morgen gaan we weer oppad naar onze laatste stop LOS ANGELES. 

0 reactiesPlaats een reactie

Grand Canyon

Bericht - 13 mei 2018 om 03:01 uur

Vandaag ging de wekker om 5:45 want om 7:55 gingen we een helikoptervlucht maken over de Grand Canyon. Gelukkig ging onze vlucht wel door want er was heel veel wind voorspeld. Tijdens de vlucht voelde je dat al wel maar alles ging goed en het was een hele ervaring. Na dat we weer met beide benen op de grond stonden gingen we met de camper naar de jeep safari en daar stond Rich onze tourgids met nog 5 andere al op ons te wachten. De tour duurde 2 uur. we hadden gedacht om door de Grand Canyon heen te gaan maar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Boottocht Lake Powell

Bericht - 13 mei 2018 om 02:39 uur

Zo na een paar geen bereik te hebben gehad maar weer eens updaten hihi

's Morgens hadden we de wekker vroeg gezet want om 9:00 gingen we een boottocht maken over Lake Powell van 2,5 uur. We zijn om Antilope Canyon heen gevaren en we zijn bij de Glen Canyon Dam geweest. 

Daarna zijn we richting de Grand Canyon gereden. Onderweg nog een paar uitkijkpunten gezien en uiteindelijk bij de camping aangekomen. Daar weer lekker gekookt en vroeg naar bed gegaan want de wekker gaat om 5:45!!!
0 reactiesPlaats een reactie

Lake Powell

Bericht - 10 mei 2018 om 02:13 uur

Zo vandaag aangekomen bij Lake Powell. Eerst boodschappen gedaan en toen naar de camping. Ons plekje opgezocht en alles weer aangesloten. We waren lekker vroeg dus gelijk maar weer een was gedaan. Even lekker bijkomen zo. Sabrine is gaan zwemmen in de Wahweap bay en Sabrina lekker bij de camper gezeten en zo maar eens eten klaarmaken. We gaan lekker tacos eten. Straks nog even de camper binnen een schoonmaakbeurt geven en lekker optijd naar bed want morgen gaan we om 8 uur rijden naar de marine om om 9 uur een boottocht te gaan maken van 2,5 uur over (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Bryce Canyon

Bericht - 09 mei 2018 om 02:44 uur

Vanmorgen vroeg opgestaan en op weg gegaan naar Bryce Canyon. We zijn door het Zion park gereden en uiteindelijk kwamen we bij de The Zion Mount Carmel Tunnel. Deze tunnel is te smal voor de camper. Nu moesten we 15 dollar betalen aan de Rangers en dan sluiten ze de tunnel aan beide kanten zodat wij met een Camper in het midden van de tunnel kunnen rijden en dan kunnen we er wel doorheen. Het was nog een lange tunnel ook. Zodra we bij het einde waren stond daar een ranger inderdaad al het verkeer tegen te houden. Uit (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Zion National Park

Bericht - 08 mei 2018 om 02:27 uur

Na een warme en onrustige nacht lekker ontbeten en op naar de shuttle bus die ons naar de ingang van het park zou brengen. Daar uitgestapt naar de volgende bus gelopen en helemaal naar het laatste punt gereden om daar een wandeling lang de rivier te maken. De Riverside Walk was 3,5 kilometer lopen. Het was zo mooi! Wat een mooie natuur hier. Tot dus ver het mooiste park wat we gezien hebben.

Morgen richting Bryce Canyon
3 reactiesPlaats een reactie

Rit naar Zion National Park

Bericht - 07 mei 2018 om 05:54 uur

Zo vanmorgen eerst de was gedaan, naar de supermarkt geweest en Betty (zo hebben we onze camper genoemd) een slokje drinken gegeven. Toen de weg op richting de Hoover dam. Na daar even gekeken te hebben onze rit voort gezet richting Zion NP.

Van de staat Nevada door Arizona en daarna waren we in Utah. Heel bizar dat iedere staat er echt anders uit ziet. De wegen en de natuur zijn dan zo verschillend. Ook hebben we nu een andere tijd. Het verschil met Nederland is nu maar 8 uur in plaats van 9 uur. Bij de camping aangekomen ons plekje (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3