Avatar Rachel Monteban

Rachel Monteban

Status update van 04 maart 2020

Vastgezet bericht Status update - 04 maart 2020 om uur

joepie, wil je mij sponsoren? dit is de link: https://www.gofundme.com/f/dts-muizenberg

Uitstel maar zeker geen afstel

Bericht - 05 mei 2020 om 13:48 uur

Ha lieve mensen,
hier ben ik weer, jammer genoeg nog niet met een super positieve mededeling. Door de onduidelijkheden die het coronavirus met zich meebrengt, wat betreft reizen, heb ik besloten om mijn DTS uit te stellen tot volgend jaar. Ik vind het erg jammer, maar op dit moment is dit voor mij de beste keuze. Ik ben nog steeds sper enthousiast om een DTS te gaan doen, en ik kijk vooruit naar een mooi 2021 met vele reizen daarin voor mij. Voor nu geeft mij dit wel de kans om mij te focussen op het afronden van school, en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

bummer...

Bericht - 01 april 2020 om 16:02 uur

ha iedereen,
Het is voor jullie vast geen nieuws meer, maar door het COVID-19 virus zijn vele reizen geannuleerd, zo ook mijn reis naar Sri-Lanka. Wij zouden daar heen gaan om een training te geven op een school. Jammer genoeg hebben wij afgelopen week een e-mail ontvangen vanuit onze vliegtuigmaatschappij dat onze vliegtickets geannuleerd zijn. Vooralsnog weet ik niet wanneer we dan wel kunnen gaan, en of we eventueel een waardebon voor dezelfde reis krijgen, of ons geld terug gaan krijgen. Omdat we momenteel geen evenementen mogen houden, gaat helaas ook mijn sponsor diner niet door. Ik vind het heel (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Preps

Bericht - 04 maart 2020 om 16:55 uur

Hoi piepeloi,
Hierbij mijn eerste officiele updateje:
Ik ben druk bezig met de voorbereidingen van een diner buffet, met natuurlijk als doel om geld op te halen voor mijn DTS. Ik ga een heerlijke menukaart samenstellen, en zodra die definitief is laat ik jullie dit uiteraard weten :) Naast het eten wil ik ook een dienstenveiling houden. Hiervoor heb ik nog vrijwilligers nodig, die een leuke dienst willen bijdragen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: - een taart bakken - een foto shoot - oppassen - escaperoom - picknick met paard en wagen - tuin opruimen - klussen - maaltijd (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie