Avatar Noorderpoort Buitenlandstage

Noorderpoort Buitenlandstage

Momenteel is noorderpoort bezig met de reis Nieuw Zeeland met Danique en Amber . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van noorderpoort

Blijf op de hoogte van de reisblog van noorderpoort door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

27 januari 2020

Bericht - 08 februari 2020 om 00:05 uur

Vandaag zijn we na het middageten zijn naar Queen´s Garden geweest. Dit is een grote tuin in Nelson waar je een rondje kan lopen. Het was erg warm deze dag, wat samen met onze jet lag veel energie koste. Op de terug weg hebben we wat boodschappen gedaan voor het avondeten. Eenmaal thuis zijn we allebei in slaap gevallen. Toch uiteindelijk besloten om nog even te koken om vervolgens weer lekker op bed te gaan.
0 reactiesPlaats een reactie

26 januari 2020

Bericht - 07 februari 2020 om 23:59 uur

Vandaag hebben we niet veel gedaan. Even een dagje rust. We zijn naar wat winkels geweest voor boodschappen en voor nieuwe lakens op het bed. In de oude zaten namelijk nog tandpastavlekken van de persoon voor ons… Verder zijn we vroeg op bed gegaan omdat we het niet meer vol konden houden. Toch wel heel vermoeiend die jet lag. 
0 reactiesPlaats een reactie

25 januari 2020

Bericht - 07 februari 2020 om 23:57 uur

Om 07:25 waren we geland in Auckland. De overstap hier duurde 1,5 uur. De overstap verliep niet geheel zonder stress. De koffers kwamen pas laat aan en we moesten nog een behoorlijk stukje lopen naar de andere luchthaven. Met een beetje hulp van een Nederlandstalige man hebben we de luchthaven uiteindelijk gevonden en waren we net op tijd. De vlucht van Auckland naar Nelson kon beginnen. We schrokken wel even van het vliegtuig. We hadden nog niet eerder in een klein vliegtuig met propellers gezeten. De vlucht duurde maar 2 uur. Eenmaal aangekomen stond de manager van het bedrijf (Nico) ons al op te wachten samen met (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

24 januari 2020

Bericht - 07 februari 2020 om 23:55 uur

Om 06:45 lokale tijd zijn we geland in Hong Kong. Hier hadden we een tussenstop van 8,5 uur. Opvallend was dat bijna iedereen hier een mondkapje op had vanwege het corona virus. Heel raar om te zien. Er waren weinig winkels op deze luchthaven, waardoor we niet veel gedaan hebben. Voornamelijk op bankjes liggen zonder in slaap te vallen. Dit was niet geheel succesvol. Toch maar even weer een koffie gehaald bij Starbucks om wat energie te krijgen. Er daarna nog een.. Toen de gate bekend was zijn we hier gelijk heengelopen. Na hier nog een paar uur te hebben gezeten kon onze tweede vlucht vanaf Hong (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

23 januari 2020

Bericht - 07 februari 2020 om 23:53 uur

Om 6 uur zijn we allebei van huis weg gegaan richting Schiphol. Laten we het maar niet over de file hebben waar we gelijk in terecht kwamen. Met een ochtendhumeur en nog een lange reis te gaan word je daar niet zo blij van… Eenmaal op Schiphol aangekomen stonden Lotte, Amber en Arnold ons op te wachten om ons samen met onze families uit te zwaaien. Het afscheid was al erg snel en abrupt, wat tegen onze verwachting in was. Dit was even moeilijk, maar het heeft een hoop tranen bespaard. 
Na het inleveren van onze koffers en het halen van een lekkere koffie bij Starbucks kon (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie