Avatar yumi Lee

yumi Lee

Spanje U21-team versloeg Litouwen met 4-0

Geplaatst op 11 juni 2021 om 19:47 uur

Spanje speelde thuis in een vriendschappelijke interland met Litouwen. Omdat de Spaanse middenvelder Busquets positief testte voor de nieuwe kroon, speelden de Spaanse beloften de wedstrijd namens hem. In de eerste helft van de wedstrijd droegen Guiliamon en Diaz bij, maar Ruiz verloor punten. In de tweede helft van de wedstrijd scoorde Miranda een vrije trap en maakte Wu Lei's teamgenoot Puado een volle goal. Aan het einde van de wedstrijd versloeg het Spaanse U21-team Litouwen met 4-0. In de eerste helft, in de 3e minuut, kreeg Spanje een rechterhoekschop. Een tactische hoekschop werd genomen. Garcia pakte de bal en raakte de rechterkant van het strafschopgebied. Een kruis in de buurt van de onderste regel. De voetbal raakte Chernich en stuiterde naar het midden van het strafschopgebied. Geely Amond volley zijn rechtervoet na de bal, het voetbal scoorde het net, Spanje heeft 1-0 Litouwen. In de 24e minuut kreeg Dias de bal aan de rechterkant van het strafschopgebied en bereikte de rechterkant van het strafschopgebied. Met een licht aangepast schot ging het voetbal recht in de linkerbovenhoek van het doel, Spanje 2-0 Litouwen. In de 53e minuut van de tweede helft won Spanje een vrije trap aan de rechterkant van het strafschopgebied. Miranda, gekleed in de nr. 12- Goedkope voetbaltenues, nam de penalty. Het voetbal raakte de Litouwse spelers en kaatste terug. De voetbal ging rechtstreeks naar de rechterbovenhoek van het doel. Spanje 3-0 Litouwen. Een doelpunt maken. In de 72e minuut pakte Brian Hill een pass vanaf de linkerkant van de aanvalshelft naar het strafschopgebied, Puado scoorde de bal in het strafschopgebied, met zijn gezicht naar de verdedigende binnenwaartse snede en schuin, zijn rechtervoet volleyed en de voetbal ging in het strafschopgebied. netto weer. Spanje 4 -0 Litouwen. De "plaatsvervanger" van de Spaanse U21 had niet verwacht een andere situatie te bereiken. Iedereen werkte nog steeds hard en won de wedstrijd. Vanaf het allereerste begin heeft het Spaanse team de algehele situatie "gepland". De spelers die Spanje voetbaltenue dragen, hebben keer op keer aangevallen en hebben het relatief goed gedaan aan de aanvallende en verdedigende kant, dus de spelers werken samen zodat de tegenstanders geen mogelijkheden vinden om effectief aan te vallen, De keeper is ook zeer krachtig om de bal te redden, de aanvallende kant is ook sterk, elke doorbraak is beloond. Dit team met potentie zal zeker veel bereiken.