Avatar yumi Lee

yumi Lee

Inter Milan 2-1 keert de opmars van Milan terug

Geplaatst op 27 januari 2021 om 14:56 uur

De 1/4 finale van de Coppa Italia luidde de Derby van Milaan in. In de eerste helft van de wedstrijd brak Ibrahimovic het doel van Inter Milan, Ibrahimovic en Lukaku werden allebei geel voor de rust. In de tweede helft van de wedstrijd maakte Barrera een penalty, Lukaku scoorde een penalty om de score gelijk te maken en Eriksson, die van de bank kwam, scoorde een vrije trap in blessuretijd. Inter Milan draaide Milan uiteindelijk met 2-1 om en schoof op naar de halve finale.In de eerste helft, in de 13e minuut, maakte Leo een schuine pass van links naar het strafschopgebied. Ibrahimovic sprong naar het doel met een dubbele kopbal, net naast de basislijn. In de 24e minuut maakte Damian een schuine pass naar het strafschopgebied. Lukaku stopte de bal en draaide zich met een laag schot om en werd geblokt door Tartarusanu. In de 25e minuut werd de winst van Perisic omgedraaid en werd Lukaku's push geblokkeerd door de verdediger. In de 29e minuut passeerde Dalot een vrije trap vanaf de voorkant en kreeg Romagnoli een kopbal van Handanovic. In de 31e minuut maakte Dias een voorzet van links en werd gewist. Dalot passeerde opnieuw het strafschopgebied. De kopbal van Damian werd niet ver weg aangepakt. Mett kopte en Ibrahimovic, die de Goedkope voetbaltenues van AC Milan droeg, kreeg de bal. Na aankomst in het strafschopgebied werd het lage schot iets aangepast. De voetbal raakte de binnenkant van de doelpaal en stuiterde in het net. Milan stond met 1-0 voor. In de 37e minuut pakte Perisic een pass en de kopbal van Sanchez werd geblokkeerd door Special Olympics. Aan het einde van de eerste helft stond Milan met 1-0 voor.De twee teams wisselden in de tweede helft van kant. In de 49e minuut maakte Ashraf een pass van rechts, sloeg Sanchez de bal voordat de bal werd geraakt en had Tatarusanu moeite om de lat vast te houden. In de 55e minuut maakte Ashraf een diagonale pass en werd het lage schot van Lukaku geblokt door Tomori. In de 56e minuut maakte Sanchez een pass en kopte Vidal het doel hoog. In de 66e minuut passeerde Barrera schuin het strafschopgebied. Perisic scoorde met een kopbal en de bal raakte het bovenste net. In de 69e minuut werd Barrera gestruikeld door Leo in het strafschopgebied en gaf de scheidsrechter een penalty na bevestiging van VAR. Lukaku nam een strafschop om de stand gelijk te maken, 1-1.In de 74e minuut kreeg scheidsrechter Paul Valerie last van een overbelast bovenbeen en kon hij na een korte behandeling niet meer volhouden. Ten slotte werd de vierde official vervangen en werd het duel even onderbroken. In de 82e minuut maakte Kolarov een pass vanaf de onderste regel, sloeg Sanchez terug in de driehoek, Ashraf's lage schot werd in beslag genomen door Tatarusanu. In de 86e minuut maakte Kolarov een hoekpass en kopbal van Lukaku werd gewonnen door Tatarusanu. In de 88e minuut miste het lage schot van Vidal de basislijn. In de 90e minuut klopte Lautaro aan en Lukaku miste de onderste regel. In de eerste minuut van de blessuretijd sloeg Lukaku een volley na een diagonale pass van Sanchez en miste het doel. In de 5e minuut van de blessuretijd werd het afstandsschot van Eriksson geblokt. In de zesde minuut van de blessuretijd werd Lautaro op de rand van de boog neergeslagen. Eriksson, gekleed in een Inter Milan voetbaltenue, greep de kans om een vrije trap te nemen en direct te scoren. Uiteindelijk versloeg Inter Milan Milaan met 2-1.