Avatar yumi Lee

yumi Lee

Arsenal maakt een einde aan hun winning streak van drie wedstrijden met 0-0

Geplaatst op 19 januari 2021 om 09:52 uur

In de 18e ronde van de Premier League speelde Arsenal thuis tegen Crystal Palace. Leno werd gered, Benteke miste de kans, Tomkins raakte de lat met een kopbal, Arsenal speelde 0-0 gelijk met Crystal Palace, waarmee een einde kwam aan hun winning streak van drie wedstrijden, tijdelijk 11e gerangschikt, Crystal Palace ongeslagen gedurende drie opeenvolgende rondes.In de eerste helft, in de 4e minuut, passeerde Xhaka van Arsenal de bal over de top, plaatste Smith-Luo een klein hoekschot van rechts en de doelman van de tegenstander Guaita nam de bal in beslag. In de 8e minuut werkten Eze en zijn teamgenoten samen en staken ze over. Townsend maakte een sterk afstandsschot voor het strafschopgebied, maar het was jammer dat hij boven de basislijn trapte. In de 20e minuut passeerde Ceballos de bal en Aubameyang, gekleed in Arsenal voetbaltenue, werd van links afgesneden en volleyde. Guaita vloog om de bal opnieuw te redden. In de 26e minuut stuurde Eze een directe pass vanaf het middenveld. Benteke flitste de verdediging aan de rechterkant van het strafschopgebied en schoot toen laag. Leno nam de bal in beslag. In de 39e minuut nam Eze van het Crystal Palace-team een vrije trap van links. Tomkins knikte het doel na het strafschopgebied en de bal raakte de lat. In de 41e minuut maakte Mitchell een pass van links, ging Benteke op doel af en Leno redde de bal. Aan het einde van de wedstrijd speelde Arsenal met 0-0 gelijk met Crystal Palace.In de 46e minuut miste Bellerin een afstandsschot van buiten het strafschopgebied, waarna Saka vanuit een kleine hoek schoot en werd gered door de doelman. In de 48e minuut nam Sarkar een hoekschop en de kopbal van Holding miste de linkerpaal. In de 62e minuut maakte Holding een rechte pass, Maitland Niles paste zich aan voor het strafschopgebied en het afstandsschot werd gered door de doelman. In de 69e minuut raakte MacArthur zijn teamgenoot met een kopbal en Leno nam de bal in beslag. In de 70e minuut maakte Benteke, die het nr. 20 Goedkope voetbaltenues van Crystal Palace droeg, een sterk afstandsschot en de bal raakte Louis. In de 82e minuut werd het afstandsschot van Smith-Luo geblokt door de verdediger. In de 84e minuut brak Zaha in het strafschopgebied en viel. De scheidsrechter bestrafte Holding niet voor een overtreding. In de 88e minuut maakte Saka een voorzet vanaf links en werd gered door de doelman. Pepe trapte een afstandsschot van buiten het strafschopgebied. Aan het einde van de wedstrijd speelde Arsenal met 0-0 gelijk met Crystal Palace.