Avatar yumi Lee

yumi Lee

Bayern verliest en komt op voorsprong

Geplaatst op 15 januari 2021 om 15:34 uur

De laatste wedstrijd van de tweede ronde van de Duitse beker 2020-2021 werd gespeeld. De titelverdediger Bayern München speelde uit tegen Kiel Goldstein van de Duitse Tweede Klasse. In de eerste helft brak Gnabry de impasse, Bartles scoorde in zijn eentje, de twee teams waren gelijk. In de tweede helft scoorde Sane een directe vrije trap. In het aftellen van de blessuretijd maakte de kop van Wall de score gelijk. Aan het einde van de reguliere speeltijd speelde Bayern met 2-2 gelijk met Kiel Goldstein. Beide teams hadden geen prestaties in de verlengingen en moesten een strafschoppenserie ingaan. In de penalty shootout slaan de eerste vijf rondes van de twee teams allemaal toe. In de zesde ronde miste Roca een strafschop. Bartels heeft een fatale slag toegebracht. Uiteindelijk was Bayern. De score was 7-8 en uit!Na de opening, in de 14e minuut, maakte Tolisso van Bayern München een voorzet vanaf rechts, Muller kopte de bal vanuit het centrum, Grios maakte de bal en liet los, Gnabry volgde op tijd en scoorde met zijn rechtervoet, 0-1 ! Het kan worden gezegd dat dit een droomstart is. In de 26e minuut maakte Muller een voorzet vanuit het midden van de weg. Gnabry ving de bal en vloog vanuit een hoek weg. Hij schoot een lange rechtervoet van buiten het strafschopgebied en de bal vloog uit de basislijn tegen de rechterpaal. In de 35e minuut passeerde Kimmich een vrije trap vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in het strafschopgebied. Gnabry knikte en stuurde de bal. Muller sloeg met zijn linkervoet dicht bij de hand. In de 38e minuut maakte Deham een lange pass vanaf de verdedigingshelft met een grote voet, Bartels stak met succes het strafschopgebied over tegen buitenspel en duwde kalm zijn rechtervoet in de verre hoek, 1-1! Aan het einde van de rust bond Bayern Kiel Goldstein tijdelijk 1-1.In de 48e minuut kreeg Bayern een vrije trap voorin het strafschopgebied. Sane, die FC Bayern München voetbaltenue droeg, nam de penalty. Hij trapte met zijn linkervoet een prachtige bocht en de bal ging over de muur. Ga direct naar de rechterbovenhoek van het doel, 1-2! In de 54e minuut ging de linkerhoekschop van Kimmich het strafschopgebied in, de bal stuiterde en vloog naar het doel, Zesk maakte een spannende klaring voor de doellijn. In de 65e minuut trok Mushala weg van de voorkant van het strafschopgebied en schoot een lange rechtervoet. Grios vloog naar de grond en redde de bal. In de 87e minuut stak Costa voor van links, Lewand duwde zijn rechtervoet in het strafschopgebied en Grios redde de bal. In het aftellen van de blessuretijd maakte Van den Berg een pass van links, Wall schudde zijn hoofd in het midden en de bal vloog rechtsboven in het doel, 2-2! Voer vervolgens overuren in.Nadat de verlengingen begonnen, in de 102e minuut, klopte Mueller terug in het kleine strafschopgebied en Kimmich hield zijn rechtervoetschot bij en werd geblokkeerd vanaf de basislijn. In de 114e minuut duwde Alaba zijn rechtervoet in het strafschopgebied en Grios redde de bal. De verlenging eindigde, de twee teams zijn nog steeds 2-2. Uiteindelijk kwam de wedstrijd in een brute penalty shootout terecht. Bayern nam de leiding in vrije worpen. In de eerste ronde maakte Lewandre een gestage vrije worp en ook Wall stuurde de bal naar de rechter benedenhoek van het doel, 3-3! In de tweede ronde maakte Kimmich een vrije worp en ook Aslan maakte een succesvolle treffer, 4-4! In de derde ronde maakte Muller een vrije worp en ook Sierra maakte een vrije worp, 5-5! In de vierde ronde maakten Alaba en Li allebei vrije worpen, 6-6! In de vijfde ronde maakte Costa een constante hit en ook Hauptman maakte een vrije worp, 7-7! De twee teams bijten de score om elkaar geen enkele kans te geven, tot de zesde ronde werd Roca's vrije worp gered door Grios! Maar Bartels, gekleed in een Kiel Goldstein-Goedkope voetbaltenues, maakte een vaste vrije worp! 7-8! Uiteindelijk werd Bayern's strafschoppenserie met 7-8 verstoord!