Avatar yumi Lee

yumi Lee

Liverpool 1-1 Fulham

Geplaatst op 14 december 2020 om 16:07 uur

De 12e ronde van het Premier League-seizoen 2020-2021 begon met de titelverdediger Liverpool als gast op Craven Farm om de pas gepromoveerde Fulham uit te dagen. In de eerste helft van de wedstrijd hielp Reid Fulham in de 26e minuut de impasse te doorbreken; in de tweede helft maakte Wijnaldum een strafschop en maakte Salah 's nachts gelijk. Aan het einde van de wedstrijd speelde Liverpool 1-1 gelijk met Fulham uit.In de 4e minuut van de opening van de eerste helft dribbelde Fulhams Cavalero de bal met een enkel schot op de rechterrib in het strafschopgebied en werd gered door Liverpool-doelman Alisson. In de 14e minuut brak Cavalero opnieuw het strafschopgebied binnen met een laag schot van zijn linkerrib en zijn rechtervoet werd geblokkeerd door Alizon. In de 17e minuut, toen Cavalello in de rechterrib van het strafschopgebied brak, raakte hij Fabinho aan en viel op de grond. De video-assistent-scheidsrechter kwam tussenbeide in de penalty, maar de scheidsrechter kende geen penalty toe na het bekijken van de slow motion. In de 19e minuut vloog Anderson in een klauteren naar Henderson van Liverpool en de scheidsrechter toonde hem een gele kaartwaarschuwing. In de 26e minuut brak Fulham als eerste de impasse! Lukeman nam de rechterhoekschop, de verdediger van Liverpool was niet ver weg, Lukeman scoorde de bal, en Reid, gekleed in Goedkope voetbaltenues nr. 14, brak met een rechtervoet het strafschopgebied in en scoorde 1-0! Fulham neemt de leiding! In de 31e minuut kreeg Jones van Liverpool een gele kaart omdat hij Lukeman neerhaalde. Nadat Fulham een vrije trap aan de linkerkant had genomen, werd de ongemarkeerde Adarabioyu in het kleine strafschopgebied geduwd door Alisson en maakte AnguĂ­sa onbewust een kopbal. In de 44e minuut draaide Salah zich midden in de strafschopzone om en schoot met zijn linkervoet iets breed. Aan het einde van de rust kwam Fulham op eigen veld tijdelijk op voorsprong met 1-0.Aan het begin van de tweede helft, in de 46e minuut, begon Liverpool geleidelijk kracht uit te oefenen. Arnold maakte een pass via de middenvelder. Salah ving de bal en maakte een afstandsschot van buiten het strafschopgebied. Het voetbal werd gered door de doelman van de tegenstander. In de 51ste minuut ving Salah de bal vanaf het voorplein en viel op de grond. De scheidsrechter zei hier niets over. In de 53e minuut nam Jones een afstandsschot van buiten de aanvalshelft, maar het voetbal werd geconfisqueerd door Areola. In de 59e minuut, nadat Mane de bal op links kreeg, veegden drie opeenvolgende verdedigers het strafschopgebied, maar uiteindelijk brak Anderson de basislijn en miste een uitstekende scoringskans.In de 61e minuut krabbelde Takuru Nanno actief van buiten het strafschopgebied en gaf de bal vervolgens aan Firmino, die in het strafschopgebied gleed. Henderson ontving de bal en schopte direct het doel. De bal werd gered door Areola Bottom line. In de 75e minuut ontwortelde Lukeman Williams in een gevecht en de scheidsrechter toonde hem een gele kaart. In de 77e minuut kreeg Liverpool een goed gepositioneerde vrije trap op de aanvalshelft. Wijnaldum raakte direct het doel. De bal raakte de armen van twee Fulham-verdedigers. De scheidsrechter kende resoluut een penalty toe. Op 12 meter schoot Salah met de nummer 11 Liverpool voetbaltenue direct in het midden. Areola viel op de grond en raakte de bal, maar kon niet voorkomen dat de voetbal het net bereikte. 1-1! Liverpool bracht de score op dit moment eindelijk in evenwicht na keer op keer te hebben gemist. In de 83e minuut reed Jones direct naar binnen nadat hij de bal in het midden had gevangen, en na drie verdedigers te hebben gepasseerd, schopte hij direct en raakte het doel. Het voetbal werd in beslag genomen door Fulham-doelman Areola. In deze wedstrijd waren beide teams erg toegewijd en deden ze hun best om te verdedigen en aan te vallen, dus geen van beide partijen gaf de ander een kans om te scoren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd en speelde Liverpool met Fulham 1-1 gelijk op de weg.