Avatar yumi Lee

yumi Lee

Arsenal's 4-2 winning streak van zes wedstrijden eindigt

Geplaatst op 11 december 2020 om 15:44 uur

In een focuswedstrijd in de 6e ronde van de groepsfase van de Europa League speelde Arsenal uit tegen Dundalk. Arsenal's Enkatia opende de score, Ernene scoorde de wereldgolf, Barlogon kwam van de bank met een pass en een schot, Willock scoorde, Arsenal versloeg Dundalk met 4-2, groepsfase 6 overwinningen, De groep ging op weg naar de knock-outronde. In de derde minuut van de eerste helft passeerde Arsenal's Pepe de bal vanaf rechts. Teamgenoot Maitland Niles knikte de bal en vloog ermee. Enkatia greep de kopbal maar werd vernietigd door de doelman. Willock kwam in botsing met zijn tegenstander toen hij schoot, maar de scheidsrechter gaf geen penalty. In de 12e minuut slaagde Arsenal's Enkatia er in Boyle voor het strafschopgebied te stelen. In de 18e minuut scoorde Arsenal opnieuw. Smith-Luo dribbelde de bal van links en passeerde daarna terug. Ernene, gekleed in Goedkope voetbaltenues nr. 25, schoot een afstandsschot netjes, en de voetbal ging rechtstreeks naar de rechterbovenhoek van het doel Hoek, 0-2. In de 22e minuut passeerden Flores en Duffy de bal snel. Flores bracht de bal naar de rechterkant van het strafschopgebied en volleyde naar de verre hoek van het doel. 1-2, Dundalk herstelde een doelpunt. In de 35e minuut sloeg Cedric krachtig met een volley na een doorbraak van rechts, en de doelman flopte en ging het voetbal naast. In de 40e minuut dribbelde Pepe opnieuw de bal van rechts naar een omgekeerde driehoekige terugspeelbal in het strafschopgebied. Maitland Niles scoorde een gebogen bal en de doelman vloog om de bal naar de basislijn te redden. Aan het einde van de halve wedstrijd stond Arsenal nog steeds met 2-1 voor. In de 49e minuut ging Ernene door en werd Enkatia's volley uit het strafschopgebied geblokt. In de 67e minuut bewaakte Barlogon, die van de bank kwam, de bal en gaf de pass terug. Willock brak de verdediging af en duwde. De doelman gooide de bal en slaagde er alsnog niet in om te voorkomen dat de voetbal het net bereikte, 1-3. In de 80e minuut dribbelde Pepe de bal door het midden en verdeelde vervolgens de bal. Teamgenoot Barlogon met Arsenal voetbaltenue duwde het doel van de linkerkant van het strafschopgebied, 1-4, Arsenal bezegelde de overwinning op voorhand. In de 85e minuut nam Flores van het Dundalk-team een vrije trap aan de rechterkant. Na een kopbal scoorde Horley direct en trok zich weer terug, maar stond nog steeds achter 2-4. Aan het einde van de wedstrijd versloeg Arsenal Dundalk met 4-2.