Avatar yumi Lee

yumi Lee

Chelsea 1-1 Krasnoda

Geplaatst op 09 december 2020 om 13:04 uur

In de zesde ronde van Groep E van de groepsfase van de Champions League speelde Chelsea thuis tegen Krasnodar van de Russische Super League. In de eerste helft sloeg de uitploeg Cabella vol om de leiding te nemen, maar Abraham maakte al snel een punt voor Jorginho om gelijk te maken met 1-1. De twee ploegen hadden aanval en verdediging in de tweede helft, maar de score bleef ongewijzigd. Uiteindelijk speelden de twee teams 1-1 gelijk. In de eerste helft, in de 12e minuut, dribbelde een speler uit Krasnodar de bal van onder naar rechts, maar die werd geblokkeerd door Emerson en stuiterde naar het midden. Rudiger kopte uit het midden van de strafschopzone om de bal weg te ruimen en Wilhner volgde Volley boven de balk. In de 24e minuut lanceerde het Krasnodar-team een aanval met een lange pass vanaf de verdedigingshelft. Cabella pakte de bal van linksvoor en verdeelde de bal naar links. Zijn teamgenoot ging door, de bal werd overgebracht naar Claesen, en Claesen ging terug naar Cabella. Daarna scoorde de Cabella met de nr. 7 Goedkope voetbaltenues met een rechtervoet volley vanaf de top van de boog, en Krasnodar leidde met 1-0. In de 27e minuut omhelsde Caio van het bezoekende team Abraham in het strafschopgebied. Chelsea kreeg een strafschop. Jorginho, gekleed in het Chelsea voetbaltenue, misleidde de doelman door gemakkelijk de bal te duwen en gelijk te maken, 1-1. In de 41e minuut passeerde Emerson de bal en schoot Kovacic een afstandsschot van buiten het strafschopgebied naar de bezoekende teamverdediger. Chelsea maakte een pass vanuit de linkerhoek en de kopbal van Abraham ging naast. In de eerste minuut van de blessuretijd in de eerste helft ging Emerson rechtdoor, Gilmour dribbelde de bal en werd door Olsson voor het strafschopgebied neergehaald. Chelsea kreeg een vrije trap, maar daarna ging de vrije trap van Havertz om de muur maar boven de balk. De twee teams 1-1 in de eerste helft. In de tweede helft wisselden de twee teams niet. In de 52e minuut scoorde Havertz de bal naar links en de volley van An Qiaolin buiten het strafschopgebied werd geblokkeerd door de bezoekende teamverdediger. In de 61e minuut ging Kovacic rechtstreeks naar de top van de boog, schoof Haverts op, en de linkerkant van het strafschopgebied raakte de rechter volley niet en de tegenstander blokkeerde de basislijn. Chelsea maakte een pass vanuit de linkerhoek en An Qiaolin schudde zijn hoofd en miste de rechterpaal. In de 67e minuut maakte de bezoekende ploeg een lage pass in de verdediging. Ramirez trapte de bal direct naar Abraham in het strafschopgebied, maar Abraham sloeg een korte hoekschop en werd gered door de bezoekende teamdoelman. In de 73e minuut stopte Haverts zijn rechterrib in het strafschopgebied. De eenhandige bal maakte een grote laatste trip en werd omhelsd door de bezoekende teamdoelman. In de 84e minuut maakte Emerson een pass van links, en Giroud kopte vanuit het midden van het strafschopgebied, maar kreeg de bal niet goed. Chelsea kwam uiteindelijk op gelijke hoogte met Krasnodar 1-1.