Avatar yumi Lee

yumi Lee

De vervangende pass van Wu Lei werd de beste van de wedstrijd

Geplaatst op 08 december 2020 om 13:59 uur

In deze wedstrijd tegen Sporting Gijon was Wu Lei niet langer degene die belachelijk werd gemaakt voor "het team nam onmiddellijk de leiding na het verlaten van het veld". Integendeel, hij vertrouwde uiteindelijk op zijn eigen kracht om de overwinning naar het team te brengen, maar ook als invaller. Nadat hij in de 76e minuut van de bank kwam, met een doelpunt en een assist, leidde hij het team in zijn eentje naar een moeilijke overwinning, en Wu Lei werd de compromisloze beste van de wedstrijd. Het was in de 76e minuut dat Wu Lei zijn RCD Espanyol voetbaltenue droeg en werd vervangen. Daarvoor kon hij alleen op de baan gaan zitten en naar zijn teamgenoten kijken, maar hij kon zijn vaardigheden niet tonen. Na 10 minuten spelen luidde Wu Lei zijn eerste aanraking in. Dit was de tweede aanval van het team door gebruik te maken van de hoekschop. Na een pass van De Thomas van rechts gebruikte Wu Lei een kopbal waar hij niet goed in was, maar de bal werd vanwege de hoek door de doelman van de tegenstander gepakt. Maar amper twee minuten later maakte Wu Lei zijn spijt goed met een doelpunt. In de 88e minuut maakte tegenstander Diego Lopez een lange doelschop. Wu Lei had een kopbal van de voorkant om het punt naar De Thomas te grijpen, en De Thomas passeerde naar Puado. Eerlijk gezegd stopte Puado de bal een beetje, maar stopte net voor Wu Lei die voor het doel stond. Wu Lei duwde de bal zelfs recht voor het doel, met 1-0 voor! In de 7e minuut van de blessuretijd kreeg Sporting Gijon een hoekschop en waren alle spelers, inclusief de doelman, allemaal betrokken bij de aanval. Dit keer deed Wu Lei weer een stap naar voren. Hij onderbrak wijselijk de tactische hoekschop van de tegenstander op de verdedigingshelft en stuurde vervolgens zijn teamgenoot Daddell een subtiele doorsteek, en het enige dat Daddell hoefde te doen was de bal gemakkelijk in het lege doel te steken. Van de 1-0-doorbraak tot de 2-0-overwinning nam Wu Lei deel aan het hele proces met passerende schoten om het team te helpen drie opeenvolgende overwinningen te behalen. In de laatste twee competitierondes kreeg Wu Lei zelfs een startkans en ook zijn prestatie is opmerkelijk. Hoewel Wu Lei in de laatste ronde een doelpunt met één hand miste en het team helaas niet als eerste kon scoren, is dit al de beste kans voor Wu Lei om te scoren na terugkeer van een blessure. Nu hij in een stabiele toestand is en opstaat, luidde hij eindelijk de uitbarsting na stilte in. Na de wedstrijd kreeg Wu Lei 9 punten in de SofaScore beoordelingen na de wedstrijd, het hoogste in de wedstrijd. Statistieken tonen aan dat Wu Lei in 14 minuten speeltijd, naast passerende schoten, twee schoten op doel maakte, en het slagingspercentage van de passen bereikte 75%. Tegelijkertijd prees de officiële Twitter van de Spanjaard ook de prestatie van Wu Lei: "Wu Lei heeft weer gescoord! Met onze nr. 7-Goedkope voetbaltenues aan, kwam Wu Lei's tweede doelpunt van het seizoen net op tijd. ! "De Chinese speler Wu Lei is ook bijzonder verheugd met het ontvangen van deze prijs. Het is natuurlijk ook het resultaat van zijn harde werk. Ik denk dat hij zijn prachtige games in de toekomst zal zien.