Avatar yumi Lee

yumi Lee

Tottenham 2-0 Arsenal

Geplaatst op 07 december 2020 om 13:05 uur

Tottenham Hotspur speelde tegen Arsenal in de 11e ronde van de Premier League. Sun Xingmin scoorde een super afstandsschot en assisteerde vervolgens Kane om te scoren. Tottenham versloeg Arsenal met 2-0 en bleef voorop lopen. In de eerste minuut van de wedstrijd pakte Kane van Tottenham de bal en werd een fout gemaakt door zijn tegenstander Xhaka. Dale nam een vrije trap en schoot hoog. In de 5e minuut maakte William een vrije trap en werd uitgeschakeld. Saka nam een afstandsschot na een stal op de aanvalshelft en trapte direct over de lat. In de 13e minuut passeerde Kane de bal nog op het middenveld. Sun Xingyun, gekleed in een Tottenham Hotspur voetbaltenue, bracht de bal van links naar het strafschopgebied en maakte een afstandsschot. De bal ging rechtstreeks naar de rechterbovenhoek van het doel en scoorde 1-0. Tottenham won thuis. De score leiden. In de 26e minuut stak Reggie Lone van links over en werd weggestuurd. Hoibel volleyde van buiten het strafschopgebied en het voetbal werd opnieuw in beslag genomen door Leno. In de 42e minuut bracht Los Celso van Tottenham Lacazette neer voor het strafschopgebied. Lacazette trapte een vrije trap voor het strafschopgebied en werd geblokkeerd door de muur. In de 45e minuut werd de Bellerin-voorzet van Arsenal op tijd onderschept door Oriel. Tottenham stal de bal in het strafschopgebied en lanceerde een snelle tegenaanval. Lo Celso dribbelde de bal door het centrum en Sun Xingmin passeerde het strafschopgebied. Hij droeg Goedkope voetbaltenues nr. 10. Kane scoorde een kleine hoekvolleybal vanaf de linkerkant van het strafschopgebied, 2-0, en Tottenham breidde hun voorsprong uit. Aan het einde van de halve wedstrijd stond Tottenham met 2-0 voor. In de 46e minuut van het begin van de tweede helft nam Saka van Arsenal een vrije trap aan de rechterkant, een kopbal van Lacazette en Tottenham-doelman Lori redde de bal. In de 67e minuut maakte Bellerin een voorzet vanaf rechts, Lacazette schudde zijn hoofd en viel aan, en Lori flopte om de bal uit de basislijn te blokkeren. In de 77e minuut passeerde Ceballos de bal over de top en Lacazette overvleugelde de bal om de bal te grijpen. In de 81e minuut nam Sun Xingmin een vrije trap naar links en Kane miste de kopbal. In de 83e minuut passeerde Lacazette de bal en werd het lage schot van Aubameyang uit het strafschopgebied geblokt door Aldwyreld. In de 87e minuut miste Lacazette een afstandsschot. Aan het einde van de wedstrijd versloeg Tottenham Arsenal met 2-0.