Avatar yumi Lee

yumi Lee

AC Milan 4-2 omkering om zich vroeg te kwalificeren

Geplaatst op 04 december 2020 om 16:49 uur

De focus van de vijfde ronde van de Europa League H Group, Milan speelde thuis tegen de Celtics. In de eerste helft scoorden Rogic en Edward de een na de ander, Milan stond thuis met twee doelpunten achter. Echter, Milan haastte zich om de achterstand in te halen, Czarhanoglu, Castillo Huo scoorde de een na de ander, Milan maakte de score gelijk. In de tweede helft bleven Heyug en Diaz scoren, Milan versloeg de Celtics thuis met 4-2. In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd maakte Kronic een lage fout in de pass en ontving de bal in het strafschopgebied. De bal werd rechtstreeks naar de voeten van Rogic gestuurd. De laatste schopte het doel en de bal drong de linker benedenhoek van het doel door, 0 -1, de Celtics voorsprong. In de 14e minuut speelden de Celtics opnieuw in de vroege fase van het strafschopgebied. Christie stuurde een steekpass en Edward betrad het strafschopgebied. Tegenover de aanvallende Donnarumma schopte Edward, gekleed in Goedkope voetbaltenues nr. 22, een halfhoge bal en de bal ging in het net, 0-2. In de 24e minuut kreeg Milan een goede vrije trap voor het strafschopgebied. Czarhanoglu maakte een directe vrije trap. De bal ging over de muur en vloog rechtstreeks de dode hoek in. De doelman reageerde niet. 1-2, Milan trok zich terug. Eén stad. In de 26e minuut speelde Milan met de linkerkant van het voorhof. Na een pass van zijn teamgenoot van links te hebben gekregen, miste Rebic het midden en Castillo Huo raakte het doel, de bal ging het net in, 2-2, Milan maakte de score gelijk. In de 50e minuut gebruikte Heyug, gekleed in een AC Milan voetbaltenue, zijn persoonlijke vaardigheid om drie mensen op de aanvalshelft te passeren en ging langs de linkerkant het strafschopgebied in. Toen schoof hij de bal in de verre hoek, 3-2, Milan haalde hem in. score. In de 81e minuut had Hayug nog een rechte pass van de linkerrib in het strafschopgebied. Diaz trapte de bal van dichtbij voor het doel. De bal ging het net in. 4-2, Milan verlengde de voorsprong naar twee goals. Uiteindelijk werden de Celtics op voorsprong ingehaald, en maakten later geen goed gebruik van de mogelijkheid om opnieuw te scoren en draaide Milan de Celtics thuis met 4-2 om.