Avatar Naomi Lenten

Naomi Lenten

Australie week 19 & 20

Bericht - 05 februari 2018 om 10:12 uur

Hallo iedereen!

Mijn stage is tot een eind gekomen. Wat ben ik blij met het eindresultaat, ik heb zo veel geleerd en het zo naar mijn zin gehad. Ik heb meer kennis opgedaan op het forensische gebied, maar ook mijn engels is vele male beter geworden dan dat het was toen ik hier kwam. Ik heb het voorrecht gehad om bij 1 van de leukste familie's te mogen wonen en heb een band opgebouwd voor het leven. 

De laatste weekenden waren erg moeilijk, aangezien ik wist dat ik naar huis ging en het druk had met het schrijven voor mijn eindverslag. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Australie week 17 & 18

Bericht - 05 februari 2018 om 10:08 uur

Hallo iedereen!,

Mijn laatste weken van het werken van mijn project zitten er bijna op, het project is zo goed als afgerond ik moet alleen nog alle resultaten goed verwerken en mijn eindverslag maken. Het was een geweldige tijd dat ik hier heb gezeten en heb zo veel geleerd hier op mijn stage dat ik het iedereen aan kan raden om naar het buitenland op stage te gaan. De resultaten van het project is iedereen erg tevreden over, en ik moet zelfs een presentatie gaan houden over mijn project voor de afdeling. Dit is natuurlijk wel spannend, maar ben stiekem (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Australie week 15 & 16

Bericht - 05 februari 2018 om 10:01 uur

Hallo iedereen, 

het heeft niet mee gezeten deze twee weken. Een paar weken geleden crasht mijn computer opeens nu is deze weer gemaakt, laat ik mijn telefoon vallen, die nu dus een kapotte camera heeft wat er voor zorgt dat ik geen filmpjes kan maken van de laatste weken dat ik hier zit wat ik echt super jammer vind :(. 

In ieder geval gaat het super goed op stage, ik loop momenteel mee met 1 van de onderzoekers zelf wat die zoal op een dag te doen hebben, dit is erg interessant en in de laatste weken ga ik ergens naar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Australie week 13 & 14

Bericht - 18 januari 2018 om 21:56 uur

Ben ik weer!

Het is sinds the afgelopen twee weken erg warm in Adelaide. Soms is het gewoon 41 graden. Dit weekend zijn we op pad gegaan in the hills. Aangezien Adelaide bekent staat op zijn wijngaarden, kon een dagje wijnproeven natuurlijk niet vergeten worden. We begonnen bij chateau Dorien, hier kregen we verschillende soorten wijn maar ook speciale soorten, deze waren erg lekker. Verder gingen we nog naar verschillende wijngaarden waar je dan steeds iets kon proeven dit was echt super leuk en gezellig!

Het andere weekend zijn we naar de kerst parade geweest in port Adelaide met Lucas en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Australie week 11 & 12

Bericht - 18 januari 2018 om 21:45 uur

Hoi hoi,

Deze 2 weken waren echt te gek! Ten eerste heb ik te horen gekregen dat ze daadwerkelijk een van mij DNA tape lift devices gaan gebruiken die ik momenteel aan het testen ben en ten tweede we zijn naar MELBOURNE geweest!!!

Melbourne was zoo leuk, het is een totaal andere stad dan adelaide, het is vele male drukker en groter dit is eigenlijk een soort Rotterdam/Amsterdam. We zijn ook naar de wedstrijden van het Nederlands dames hockey team geweest dit was natuurlijk ook echt super gaaf om te zien, en dan winnen ze ook nog eens elke wedstrijd en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Australie week 9 & 10

Bericht - 30 oktober 2017 om 08:07 uur

Hallo allemaal, ben ik weer !

Inmiddels zit ik op de helft van mijn stage hier in Adelaide en ik moet zeggen, ik heb het erg naar mijn zin, het land is prachtig maar toch mis ik Nederland wel een beetje! Niet het weer hoor want dat is hier overigens prachtig, maar wel het eten, de mensen en toch ook wel het Nederlands praten. Deze weekenden heb ik een paar leuke dingen gedaan! 

Als eerst ben ik naar Mount Lofty geweest, dat is een punt hoog in de heuvels waar je over heel Adelaide heen kunt kijken, ook kun je vanaf (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Australie week 7 & 8

Bericht - 30 oktober 2017 om 07:31 uur

Hoi allemaal, 

Week 7 en 8 zijn ook alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch snel! De lente is hier al een tijdje begonnen en het weer begint steeds beter te worden. Van de week was het zelfs 33 graden, al zijn dit wel echte uitschieters want het weer hier is zo wisselvallig. De ene dag is het super warm en de andere dag is het 19 graden. Maar al met al mogen we niet klagen. 

Dit weekend was het vogue festival en het finish weekend van de Solar Challenge waar veel Nederlandse Teams aan meededen. Toevallig was ik in contact (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Stage Australië | Adelaide week 5 & 6

Bericht - 25 oktober 2017 om 05:19 uur

Hoi iedereen, ben ik weer!

Week 5 & 6 zijn ook weer voorbij. Het gaat allemaal best wel snel. Even een update over mijn stage. Tijdens mijn stage houd ik mij bezig met het onderzoeken van verschillende tape lift devices waarmee DNA van kleding wordt gehaald. Dit onderzoek gaat erg goed, we zijn zelfs al zo ver dat ze waarschijnlijk al 1 van de tape lift devices gaan kiezen voordat ik hier vertrek. Dit is natuurlijk super :)

Maar ook al loop ik hier stage, elk weekend is het weer een belevenis om in dit mooie land te zijn. Gelukkig wordt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Stage Australie | Adelaide week 3 & 4

Bericht - 28 september 2017 om 09:16 uur

Hallo allemaal, 

Ik zit nu alweer 5 weken in Adelaide, ik moet zeggen dat ik thuis toch wel een beetje mis. Maar gelukkig blijf ik leuke dingen doen en is mijn stage echt super! Op mijn stage een aardig meisje leren kennen waar ik mee naar China Town ben geweest. Dit zit midden in de stad, maar als je hier binnen loopt lijkt het net alsof je in China bent. Overal Chinese eettentjes en prulletjes. Hier kwam ik voor het eerst op een zogeheten foodcourt, dit is echt niet normaal. Overal zitten Chinese,vietnamese,indiase en Japanse eettentjes waar mensen hun lunch (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Australie week 1 & 2

Bericht - 12 september 2017 om 13:52 uur

22-09-2017, de dag dat mijn reis begon naar Australië voor mijn stage bij het Forensic Science Centre in Adelaide. Eenmaal op het vliegveld ingecheckt te hebben, was het moment daar om afscheid te nemen van iedereen om vervolgens mijn weg te vervolgen van Amsterdam naar Dubai en van Dubai naar Adelaide. Na een 21 uur durende vlucht aangekomen in Adelaide, nog een uur moeten wachten bij de paspoort controle voordat ik eindelijk mijn backpack op kon halen en naar de uitgang kon lopen. Bij de uitgang stond de vrouw (Maureen) bij wie ik zou verblijven mij al op te wachten (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie