Avatar Mavela .

Mavela .

bendegevecht

Bericht - 03 maart 2018 om 20:37 uur

Ik wil jullie vandaag meer vertellen over de vele rivaliserende bendes in Brussel. The Black Panthers zijn een van onze grootste rivalen. Notorious had me ooit eens terwijl ik op de metrotrein zat gebeld en zei dat we meteen richting Simonis moesten reizen. Ik had mijn vriendin Daphne mee, dus ze zou mee moeten. Hij zei dat ze The Panthers gezien hadden. Ze gingen vechten! Daphne was super bang! 

Toen we aankwamen, zagen we een groep vechten. The Bronx en The Panthers! Twee Panthers wilden X aanvallen, maar X stond zijn mannetje. Hij trok opeens een vlindermes en stak in de arm van één van de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

nickname

Bericht - 03 maart 2018 om 20:31 uur

Nu ik al een tijdje bij The Black Bronx aangesloten ben, heet ik voortaan Mavela i.p.v. Marie-Evelyne. Ik moest me eerst bewijzen om die naam te krijgen. Ik moest voor ons privéfeestje 6 flessen champagne stelen! Om me te controleren stuurde X Alonzo en Doris (bendeleden) met me mee. Ik vond het een hele opgave en was zeer gespannen. 

Volgens Alonzo was het een makkie. Toen hij bij The Bronx kwam, moest hij een hele maand lang elke dag een gps-toestel stelen. Dat is lang niet het enige wat er in de verstreken tijd gebeurd is, maar meer vertel ik jullie later. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

mijn ontmaagding

Bericht - 03 maart 2018 om 18:39 uur

Ik trek nu al zo een drie weken met The Black Bronx op. Ik heb in die tijd geleerd dat iedereen in de bende een bijnaam heeft bv. X, hij is onze caïd (leider). X komt van Malcolm X, hij was een van de leiders van Nation of Islam, in de jaren 50 en 60 was hij een van de belangrijkste voorvechters in de strijd voor gelijke rechten voor de Amerikaanse zwarten. Ik vind X geen lieverd en al zeker geen Adonis, hij heeft lelijke, roze littekens op zijn borst, van hem moet ik echt niet hebben en al zeker niet na wat er gebeurt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie