Avatar Merel en Amber

Merel en Amber

Sheep's head

Bericht - 18 mei 2023 om 19:15 uur

Vanmorgen met hernieuwde moed in de auto gestapt en het ging goed! We hadden besloten om vandaag naar sheep's head te gaan, eigenlijk een gigantische rots met prachtig uitzicht. De weg daar naartoe was alleen al mooi, zo mooi zelfs dat we toen we daar aan kwamen beide zaten te huilen. Jaja niets gewend he. Vol goede moed gingen we sheep's head over onderweg naar de vuurtoren. De weg daarheen was eigenlijk geen weg te noemen... bij elke stap kon je je dood tegemoet vallen, glijden of storten.... Merel hing daardoor als een klein kind aan mijn hand waardoor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

The maritime hotel

Bericht - 17 mei 2023 om 17:52 uur

Oke, we zijn dood. Letterlijk en figuurlijk. Vandaag moesten we Kinsale verlaten en door naar Bantry. We hadden besloten om een whale watching tour te doen en daar eerst naartoe te rijden en dan door naar Bantry, maar helaas kon ons spontane idee niet zomaar spontaan en waren we voor niets zover omgereden. En dat was de hellll, dat rijdennnnnnn mijn god.... zo ontzettend eng. De wegen lijken of zijn smal, het wegdek is niet altijd geweldig, markeringen ontbreken, verkeersborden zijn hier schijnbaar niet nodig en uiteraar het linksrijden! Voor elke kilometer die we aflegde voelde ik mijn haar (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Dag 1

Bericht - 17 mei 2023 om 09:26 uur

Nou ik ga ook maar eens een poging wagen. Lastig om te volgen na de hilarische en goed geschreven blogs van mijn zuster. Dag 1 hebben we overleefd en de eerste nacht ook, die ben ik wat vroeger begonnen, bewijs materiaal van mijn hele lichte snurkje meteen doorgestuurd naar de familie, maar ach bewijst alleen maar dat ik lekker heb geslapen. We hebben de nodige avontuurlijke obstakels overwonnen van dag 1. -Waar kan je eten, waar visgerechten niet de menukaart overnemen. - Hoe gaat de douche aan. - Hoe slaap je met een (licht) snurkende zus naast je. - Kan ik een shirtje kopen van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Trident hotel

Bericht - 16 mei 2023 om 17:05 uur

Twee pussies op stap. Wij zouden Cork wel even gaan verkennen. Maar wat blijkt? Als je zoveel indrukken als ons (prikkelarme Veluwemeiden) krijgt dat er weinig te ontdekken valt... we zijn door de stad geslenterd, een knock off Primark ingeweest en hebben wat gegeten in een Ierse pub ("nee Amber we gaan niet naar de Maccie!" Teleurstellend weer...) uiteindelijk het ontdekken van Cork maar uit het raam gegooid en in de huurauto naar Kinsdale gescheurd (één van ons moest nodig poepen, it wasn't me... oke oke, misschien was ik het wel) linksrijden in een "omgekeerde" auto is trouwens (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Departure

Bericht - 16 mei 2023 om 09:24 uur

Dus we zitten in het vliegtuig... en het enige wat ik kan denken is the left phalange, wat als er geen left phalange is! Nee geintje(alleen de friends kijkers snappen dit, sorry) Wat ik wel denk is wat is het krap! Dit is tot nu toe het moeilijkste van de heenreis en ik blijf dan ook maar strak naar beneden kijken. Merel heeft mijn raamplek gestolen, recht van de oudste zegt ze.... ik heb hem afgestaan omdat ze het al voor elkaar heeft gekregen gewond te zijn en met een giraffepleister zielig naar me zat te kijken. We hadden een (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie