Avatar Melissa de Jonge

Melissa de Jonge

Momenteel is melissadejonge bezig met de reis Zomervakantie 2019. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van melissadejonge

Blijf op de hoogte van de reisblog van melissadejonge door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Zaterdag 14 september

Bericht - 15 september 2019 om 11:47 uur

29 graden 

Vandaag de wekker gezet want we gaan naar Carcassonne! Extra ontbeten, gedoucht en klaargemaakt. Was hier wat frisjes toen we weggingen maar de zon brak wel door. Ik had voor de zekerheid nog een ander setje kleren meegenomen voor als het echt warm zou worden, nou wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Op de camping weggegaan met 25 graden en daar heel de dag gelopen in 30 graden. Pfoe warm zeg! Maar het mocht de pret niet drukken, we hebben veel gelopen en gezien. Prachtig daarbinnen, oude muren, nieuwe winkeltjes en zelfs een aantal hotels binnenin. We hebben onze ogen uitgekeken. ‘S (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vrijdag 13 september

Bericht - 13 september 2019 om 22:05 uur

26 graden

Weer een ochtendje buiten ontbijten, super lekker! We waren vanochtend alleen wel vroeg wakker… rond 08:15 uur. Altijd fijn als je kan uitslapen lukt het niet en als je niet kan uitslapen ben je nog moe, maarja. Na het ontbijt klaargemaakt want we zouden naar Pézenas gaan vandaag, nog erg getwijfeld want het was erg warm. Maar we waren nu zo vroeg klaar dat we op tijd terug konden zijn om nog te gaan zwemmen. Zo gezegd zo gedaan, hup spullen gepakt en de auto in. Eenmaal in het dorpje aangekomen reden we de smalle wegen al weer tegemoet, wat hebben ze daar toch mee (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Donderdag 12 september

Bericht - 13 september 2019 om 01:06 uur

28 graden

Yes! Vanochtend konden we weer lekker buiten ontbijten, hier hebben we dus volop van genoten. Dit keer waren we wel redelijk bijtijds uit bed en konden we de dag dus ook iets sneller opstarten. Na ons klaargemaakt te hebben en alle zwemspullen gepakt te hebben zijn we naar Roquebrun gereden, wederom weer over wegen waar je liever geen tegenligger tegenkomt. Na ongeveer 50 minuutjes in de auto slalommend door de bergen te hebben gereden kwamen we bij de watervallen aan. Er was hier ook gelegenheid om te kanoën en te waterfietsen, dat kanoën leek me wel leuk, tot ik het water instapte, ik had spontaan geen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Woensdag 11 september

Bericht - 11 september 2019 om 22:48 uur

25 graden 

Gister heeft Thiem gekookt, boontjes met spekjes, krieltjes en biefstuk. Lekker hoor. We hebben binnen gegeten omdat het buiten te koud en regenachtig was… heel de boel was klam bahbah. Na het eten heb ik op de laptop gezeten de teksten voor de praisedienst van de kerk aanpassen (dat was op dat moment ontspanning voor mij) en Thiem heeft even zitten gamen. Hebben eindstand geen film meer gekeken, nog wel wat gezapt maar het was allemaal heel slecht wat er draaide haha. Gingen redelijk op tijd naar bed omdat we vandaag op tijd op wilde staan om naar Bérziers te gaan. Nou dat op tijd (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dinsdag 10 september

Bericht - 10 september 2019 om 18:00 uur

17 graden 

Gister na het aanmaken van de blog en de verhaaltjes schrijven van de afgelopen dagen werd het tijd om te gaan koken. Ik zou pasta maken, Thiem hoefde niet te helpen ik doe alles wel alleen. Tot ik me bedacht dat ik best wel wat dingen moest snijden en hij daar toch net even wat sneller en handiger in is als ik ben haha. Dus toch gevraagd of hij me zou willen helpen, nou daar hoefde hij gelukkig niet lang over na te denken. Samen pasta gemaakt met komkommersalade alla papa (beetje anders, je mist hier toch je vaste ingrediënten uit het keukenkastje). Moet zeggen, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Maandag 9 september

Bericht - 09 september 2019 om 18:20 uur

22 graden
Wederom de dag weer begonnen met uitslapen en een ontbijtje, dit keer moesten we alleen brood halen want dat was op en de winkels waren gister dicht. Voor naar het kleine winkeltje gegaan om broodjes te halen, keuze was niet reuze maar goed met een croissant en choco broodje waren we al blij. Konden ook weer lekker buiten eten. Daarna lekker wezen douchen en stond er op het programma naar de Decathlon en de supermarkt te gaan, we hebben trouwens enorm last van mini mieren in de keuken dus een mierendoosje is dan ook zeker een must! Op naar de Decathlon die toch nog ietsjes (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zondag 8 september

Bericht - 09 september 2019 om 18:02 uur

27 graden
De dag gestart met uitslapen, daar waren we wel aan toe naar die twee dagen vroeg op moeten. Lekker buiten op de veranda ontbeten en de dagplanning doorgenomen. We hadden van Ben gehoord dat er in Valras Plage zaterdag en zondag markt was op de boulevard. Komt dat nou even goed uit, vind ik helemaal niet erg hoor haha. Dus klaargemaakt en te voet (was maar 800 meter zei Ben) naar Valras Plage. Nou of het lag aan mij of aan de temperatuur maar dit was geen 800 meter… Volgende keer pakken we toch de auto maar. Eenmaal aangekomen in Valras zag je de smalle (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zaterdag 7 september

Bericht - 09 september 2019 om 17:48 uur

27 graden
We moesten om 09:00 uur uitchecken bij de receptie, die in het daglicht toch wel iets makkelijker te vinden was als in het donker… na het uitchecken zouden we richting ‘Parc Naturel Régional de Camargue’ rijden om daar naar het roze strand te gaan waar we ook flamingo’s zouden gaan spotten. Volgens de navigatie was het Parc 8 minuten rijden, maar hij stuurde ons dan ook ergens naar de middel of nowhere. Dit was geen goed plan. Toch maar even google erbij gepakt. Toen vond Thiem een dorpje ‘Saintes Marles de la Mer’ tussen de foto’s op google stonden daar ook flamingo’s dus daar gingen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vrijdag 6 september

Bericht - 09 september 2019 om 17:46 uur

25 graden
We zijn s ’ochtends rond 09:00 uur vertrokken richting Frankrijk. We hebben geprobeerd wat langere stukken te rijden & alleen te stoppen om te plassen/wisselen of eten. Veel wegwerkzaamheden onderweg zorgde voor een vertraagde aankomst op onze overnachtingsplek waar we rond 23:00 uur aankwamen. We hadden onderweg al gebeld dat we het voor 19:00 uur (de max. inchecktijd) niet gingen redden. Dat was gelukkig geen probleem, we kregen een sms met daarin de gegevens die we nodig hadden om zo onze sleutel te krijgen. Toen we aankwamen was het wel even zoeken. Het was een soort groot vakantiepark met weinig verlichting, het was dus even zoeken (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie