Avatar Pauline Mos

Pauline Mos

Naar huis

Bericht - 06 mei 2019 om 16:14 uur

We staan om 0800 uur op. Snel ontbijten en dan nog even 2 uurtjes zon pakken. de ontbijtzaal zit vol, maar onze nieuwe vrienden uit India schuiven in zodat wij erbij kunnen. We gaan gelijk door naar het strand. Het is heel warm vandaag...heel warm. Om 10.30 pakken we in. Terug naar het hotel. Douchen omkleden en naar het vliegveld. Het wordt een lange trip naar huis! Van Malé naar Colombo verloopt voorspoedig. Tenminste... als ik mn sierraden niet was vergeten bij de security check...pfff...Sprintje terug... moest wel even foto's laten zien dat ze echt van mij zijn en (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Laatste dag

Bericht - 06 mei 2019 om 16:13 uur

Tegen 1500 gaan we terug naar het hotel. Het is bewolkt, het wordt vloed, dus we liggen op de stenen en het ziet er naar uit dat het gaat regenen... Daarnaast had Joy in Malé een leuke winkel gezien, maar deze was vrijdag dicht. We douchen, kleden ons om, laten het verbandje van Ev verwisselen en gaan naar Malé. Het winkeltje is leuk en Joy wil 2 shirtjes afrekenen. Er staan 2 prijzen op... een in rufiya en een in $. De dollars komen niet overeen met de rufiyaa Dan komt Joy in actie en gaat het gesprek aan. Waarom (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Malé & O View

Bericht - 04 mei 2019 om 18:14 uur

We chillen de rest van de avond, gaan nog even naar het ziekenhuis om Ev dr voet te laten verbinden, eten een stokbroodje en wat lekkers. Optijd slapen, we zijn moe van deze indrukwekkende dag. De volgende dag is het grijs en het ziet ernaar uit dat het gaat regenen. We besluiten rustig aan te doen en straks richting Malé te gaan. Tegen 12.00 zijn we in Malé. Alles is dicht of gaan net dicht. Hier in Malé schijnt de zon en mijn lange broek en zwarte gympen helpen niet echt... Het was handig geweest als iemand ons van te (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

De boottocht

Bericht - 03 mei 2019 om 07:35 uur

We zijn allemaal vroeg wakker. Toch spannend wat vandaag gaat komen. We ontbijten en klokslag 0900 uur zitten we beneden te wachten. Om 09.10 uur is onze chauffeur er... we zitten in een open karretje...doodeng! Kids vinden het grappig... oh sorry... ik vergat te lachen. We halen nog 2 mensen op. Ze komen uit India en vieren hun 4 jarig huwelijk. We rijden naar de andere kant van Hulhumalé, 5 minuten met de auto. Daar is een soort haven en liggen allemaal jachten... welke is van ons??? Er komt een klein soort speedboot aangevaren en daar mogen wij met zn 5-en (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Maldiven, Hulhumalé

Bericht - 02 mei 2019 om 05:57 uur

We lopen van 'bikini beach' naar het hotel terug. Ev haalt haar voet open. Bloed. Bij aankomst hotel vragen we om de verbanddoos. Eerst even douchen en voeten wassen. Het voelt alsof er nog iets in dr voet zit... hmmm wat te doen? Ik heb inmiddels de verbanddoos, naald en pincet. Haal er wel iets uit, maar weet niet precies wat het is. Omdat ze op slippers loopt gaan we naar de apotheek. Pleisters halen. Heb de wondjes al schoongemaakt. Bij de apotheek moeten we toch naar de dokter. Die zit ernaast. Blijkt het ziekenhuis te zijn.. oké.. anders (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Maldiven, Hulhumalé

Bericht - 01 mei 2019 om 14:14 uur

We ontbijten, kleden ons om en gaan richting strand. Het is grijs en af en toe komt de zon door. Maar het is heerlijk. Tussen de middag eten we koude pizza.. en nee, dit is het toch niet ;-) Ev maakt van mij een foto terwijl ik half in het water sta. Joy kijkt vanaf een afstand en kijkt ineens heel serieus. Ik denk dat ze me bang wilt maken... Ze blijft kijken... ze ziet iets zwarts in het water... Natuurlijk geloof ik er niks van.. tot dat we savonds de foto's terug kijken. En ja, er is wel iets te (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Malediven

Bericht - 30 april 2019 om 13:23 uur

Het is druk bij het vliegveld, maar we hebben alle tijd. De rij voor de incheckbalie is beetje chaotisch. En 1 dame voor ons zit zich mega te ergeren. Zwaar gefrustreerd... en sorry, maar ik moet inwendig zo lachen... De dames op de airport bij de incheckbalie zien er zo mooi uit. Ev wil graag op de foto. En natuurlijk is dat goed! De koffers zijn weg en wij doen ons tegoed aan een heerlijke hamburger en kipnugget. Lopen wat rond door de taxfree en drinken nog wat. We gaan door de laatste security (hebben er dan al 2 (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Laatste dag Sri Lanka

Bericht - 28 april 2019 om 16:00 uur

Nadat we beetje zijn bijgekomen van de schrik en de Malediven vele malen hebben gegoogeld, komt de dokter voor de laatste check. De resultaten zijn echt goed. Zowel Joy als ik zijn iets afgevallen, bloeddruk is omlaag en veel minder stress. Joy dr prednison buik en hoofd zijn vele malen minder en we voelen ons goed! En dat is het allerbelangrijkste! De dokter kijkt ook Ev nog even na. Ze hoest en heeft uitslag. Waar ze ons alle dagen heeft uitgelachen omdat we vieze medicijnen kregen, moet ze er zelf ook aan geloven. Ze wil niet en wordt overgehaald (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 8

Bericht - 26 april 2019 om 18:26 uur

Vanmorgen vanaf 05.30 uur wakker en zie de berichten. Vanuit mijn reisorganisatie heb ik niks vernomen (helemaal nog niks trouwens, heel slecht ook). Ik bel Buitenlandse zaken. Deze geven aan het het reizen naar Sri Lanka wordt afgeraden, maar dat het advies van reizen in Sri Lanka, als je er al bent, niet is aangepast. Ik ben in de war... wat nu te doen. Ik wacht tot de hotel manager er is. Hij is net 2 dagen in Galle geweest (waar hij woont) en daar is het rustig. Hij geeft ook aan dat het veilig is om naar het (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Dag 7

Bericht - 25 april 2019 om 18:12 uur

Vanmorgen Yoga... ondanks dat het niet mn favoriet is, toch gedaan. Was alleen vanmorgen. Ev voelt zich niet lekker en Joy is moe. Ik moet zeggen, het ging best goed haha We doen veel balans oefeningen en ik kan ze allemaal YES! Vanmorgen weer behandelingen gehad. Joy had een nieuwe. Met 4-handen wordt ze met HEEL VEEL olie gemasseerd. Glibberend op de tafel... Ze gebruiken hier voor alles olie. Maar olie in verschillende kleuren; geel, oranje, groen, rood, bruin en zelfs blauw. Ook staan er allemaal potten met poeders. Heel fascinerend... Omdat ik na Joy een behandeling krijg, word ik ook (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3