Avatar Patrick, Martine & Fenna Hazeleger

Patrick, Martine & Fenna Hazeleger

Momenteel is martinepatrick bezig met de reis Rondreizen Nieuw-Zeeland. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van martinepatrick

Blijf op de hoogte van de reisblog van martinepatrick door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Richting zuiden!!

Bericht - 12 december 2019 om 09:23 uur

Hier een korte update van onze kant! We hebben een heel stuk gereden (: Eerst het hele stuk naar Lake Tekapo, daar 1 nacht aan het meer overnacht! Vandaag het stuk naar de Mt Cook gereden! Wauw! Wilde daar een lange wandeling gaan maken, maar helaas is Fenna sinds gisteren ziek. Daarom vooral stukjes gereden en lekker rustig aan gedaan(: de natuur is hier beeldschoon! Meren, bergen, gletsjers.. Nu op de camping in Waimate, richting zuidoosten.. want.. Ja de wegen zijn weer open! Het plan is om morgen Kangaroes te aaien met Fenna en het weekend in Dunedin (: Ps jullie mogen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Richting zuiden

Bericht - 10 december 2019 om 09:42 uur

Hi lieve mensen Maandag weer op reis gegaan vanuit Akaroa naar Christchurch.. waauuww héérlijk weer.. lekker zon, windje.. Fenna leert snel.. tegen iedereen is het 'hi' en 'byebye'???? Op elke camping moet ze even met de buren kletsen (: Koffers zijn ingeleverd bij Conroy, zij regelen dat deze in Auckland komen! We hebben 1 nachtje geslapen in Springfield.. ver van de vulkaanuitbarsting gelukkig! De westkust is erg slecht qua weer en wegen dus het is maar de vraag of we daarheen kunnen . Ons eerste doel is naar het zuiden We zijn vandaag van Springfield naar Ashwick flat gereden.. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Alle begin is moeilijk

Bericht - 07 december 2019 om 11:21 uur

allo allemaal! Onze reis is echt begonnen! Vertrokken vanuit Christchurch richting Akaroa. We hebben 1 nachtje overnacht in Okains bay.. vlak naast de zee! Geen bereik.. En toen was de accu leeg! Gelukkig veel lieve mensen die konden helpen.. Konden we op weg naar Akaroa.. gewandeld in mooi Frans stadje. Maar toen.. Ja hoor.. Weer accu leeg en weer veel lieve mensen???? Staan nu op een camping in Akaroa, maandag maar even de accu nakijken.. Met een nieuw set aan startkabels het weekend in... ???? Slaap lekker!!
0 reactiesPlaats een reactie

NZ

Bericht - 04 december 2019 om 09:12 uur

Jaaa, na een lange en vermoeiende reis zijn we aangekomen in Christchurch! Onze vriend heeft ons gelijk opgepikt en brengt ons naar zijn huis waar we verenigd worden met onze campervan! Het tijdsverschil met Nederland is precies 12 uur. Fenna ligt al lekker op bed, en wij gaan er ook gauw achteraan. Morgen gaan we verzekeringen regelen, de wagen klaar maken voor vertrek en lekker uitslapen natuurlijk! Later meer, eerst wat bijkomen. ????
1 reactiesPlaats een reactie

Status update van 02 december 2019

Status update - 02 december 2019 om 08:50 uur

Vandaag is de grote dag! Super tof dat jullie ons volgen! We zijn inmiddels incheckt en over een uur gaan we het vliegtuig in. Ons vluchtnumer is: SQ323

Status update van 27 november 2019

Status update - 27 november 2019 om 15:16 uur

Hallo allemaal, De reis waar we het al zo lang over hebben gaat bijna beginnen! Tot over 5 dagen!! Liefs, Patrick, Martine en Fenna