Avatar Martijn en Lizzy

Martijn en Lizzy

Zeerijp Wirdum

Bericht - 21 september 2020 om 11:50 uur

Zondag 20 september 21 graden Route Zeerijp Wirdum 10 kilometer. Wij zetten de auto achter een restaurant dichtbij de kerk van Wirdum. Ons eindpunt. Weer een super schattig dorpje. Veel groen en mooie huizen. Ik moet mezelf een beetje oppeppen. Ik heb spierpijn van de wandeling van gisteren. Kijk zegt Martijn. Daar zie je al een kerkje. Yess denk ik. Dit voelt goed. Ik kan dit. Deze route is een makkie. Even naar de kerk lopen en weer terug. Ik loop als een blij ei naast Martijn. Wij zijn dichtbij de kerk. Nu moeten wij rechtsaf zegt Martijn. Hoezo vraag ik. De kerk is linksaf. Martijn begint te lachen. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ontmoetingen

Bericht - 21 september 2020 om 11:42 uur

Zaterdag 19 september 2020 Route Oldenzijl naar zeerijp 21 graden 15 kilometer. Vandaag worden alle 5 kinderen al om 12 uur opgehaald. Zodra ze weg zijn pakken wij onze tas. Wij zetten de auto bij het eindpunt. De kerk van Zeerijp. Zeerijp is een schattig dorpje met prachtige huizen. Wat ons opvalt zijn de tuinen. Veel van de tuinen stonden vol met hoge onkruid. Zowel Martijn als ik zijn ziek geweest afgelopen week. Martijn voelt zich fit maar ik merk dat ik nog niet fit genoeg ben. Ik begin mijn spieren al snel te voelen en voel ik mij erg moe. Toch wil ik niet opgeven. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Eerste stempel

Bericht - 17 september 2020 om 21:32 uur

Zondag 30 augustus 2020 19 graden 10,02 kilometer Uithuizen /Oldenzijl Wij parkeren de auto bij de St. Nicolaaskerk in Oldenzijl. En wat is ze prachtig! Het kerkje overheerst een Romaanse karakter. Wij gaan 2 korte routes lopen. Wij beginnen dus bij ons eindpunt. Doordat wij met 1 auto rijden lopen wij de tocht heen en terug. Het is weer een prachtige tocht door landerijen. Wij nemen pauze bij Menkemaborg. Even wat drinken. 10 minuten later gingen we weer door. Bij uithuizen krijgen we dan onze eerste stempel. Tegen de zijkant van de kerk hangt een kastje en daarin zit (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Begin

Bericht - 17 september 2020 om 21:03 uur

Zondag 2 augustus 2020. 12,4 kilometer 21 graden Wij gaan beginnen. Martijn vind het een leuk idee om vanaf de wadden te gaan lopen inplaats vanaf Uithuizen. Zodat je vanaf het uiterste stukje van Nederland naar het uiterste puntje van Spanje loopt. Wij zetten de auto neer bij de jacobus de meerdere kerk. Daar vandaan lopen wij naar de wadden. Wij dachten van te voren dat het een saaie weg zou zijn. Maar wat een prachtige wandelroute. De zon schijnt en daardoor lijkt de graanvelden op gouden velden. Het is 1 weg. Aangekomen bij het wad is het eb. Daar staan wij dan (...)

Lees verder


11 reactiesPlaats een reactie