Avatar Marion Bas

Marion Bas

Status update van 16 september 2019

Vastgezet bericht Status update - 16 september 2019 om uur

Yessss we gaan morgen al vertrekken. Ff eerder dan we dachten. Ton is er klaar mee in Frankrijk. Dus alles gepakt en gezakt . De eerste stop is Bergerac .

De laatste blog

Bericht - 05 oktober 2019 om 20:30 uur

Wat hebben wij genoten van deze 10 dagen. Vanmorgen naar de kathedraal maar helaas mochten we niet naar binnen ivm rugzak en dat ding staat toch in de steigers. Jammer dan. Toen een kaartje gehaald om de oorkonde op te halen slechts 2 uur moeten wachten grrr dus de mis gemist. Mooie reden om volgend jaar terug te komen. Dan vanaf Porto. We hebben qua route 219 km gelopen en qua hele route 278 km gewandeld. Wat een ervaring. Leuke mensen ontmoet uit diverse landen. Na 4 uur in de bus zijn we weer in Ponferrada en morgen op (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

10 de dag.

Bericht - 04 oktober 2019 om 22:27 uur

Vanmorgen om 8.15 gaan lopen was nog niet helemaal licht, maar met ruim 25 km Vd boeg moest dat wel.  Uiteindelijk hebben we met zoeken mee 30 km in de benen.We vonden dit laatste stuk niet zo mooi qua natuur, en heel erg druk. Wel wat leuke dorpjes gezien maar ook veel snelweg. Uiteindelijk zagen we Santiago liggen moesten nog een kolereeind lopen, en zoeken naar een slaapplek grrrr alles vol .stond bij het stoplicht en een man zegt gedag tegen ons . Hij was gezonden hoor vanuit de hemel. Die wist een plek. Weer 3 km terug. Nou (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 03 oktober 2019

Status update - 03 oktober 2019 om 21:53 uur

De doedelzak speelster

Status update van 03 oktober 2019

Status update - 03 oktober 2019 om 21:51 uur

De doedelzak speelster

Status update van 03 oktober 2019

Status update - 03 oktober 2019 om 18:44 uur

Helaas komen de foto’s niet door. Sorry

9de dag

Bericht - 03 oktober 2019 om 17:52 uur

Vandaag 24 km gelopen door een prachtig gebied. Jeugd was er niet meer . Dus heerlijke rust. Heel veel slaperige dorpjes met blauwe hortensia’s . Mooie luchten met zon en mist. Veel handenarbeid qua houtsnijwerk, maar helaas kunnen we niets meenemen. Tja een wandelstok maar die hebben we nog niet nodig. Ton weer opgeknapt en had de hele dag honger. Nou eten zat te koop. Onze reis zit er bijna op. Nog 25 km. Hangt van het weer af of we dat morgen gaan doen. Word regen verwacht. Nu in een 2 pers kamer met eigen sanitair heerlijk. Zo ff aan (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

8ste dag

Bericht - 03 oktober 2019 om 17:29 uur

Na een gribusslaapplek wandelen door de mooiste bossen. Plots hoorden we muziek. We waanden ons in de Schotse hooglanden . Daar stond ze en roodharige dame was muziek aan het spelen op een doedelzak, aan een waterval met een giga oud pad over t water. Kippenvel. En weer door. Prachtige weiden met veel vogels bloemen planten.  Je hoort de stilte.Ton erg verkouden rillerig, maar bikkel hoor. 20 km in de benen en neergestreken bij een hostel splinternieuw. Prachtig sanitair. Vergeleken bij die gribus vd hel in de hemel. Verstilde dorpjes in prachtige natuur. Denkend volgend jaar porto?of zuid Engeland? (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

7de dag

Bericht - 01 oktober 2019 om 19:35 uur

Ja de eerste week zit erop. Wat blijkt... wij hebben vandaag 25 km gelopen met 2 vingers in de neus. Zware loop veel wind en tig scholieren en studenten liepen mee. Koude wind vandaag en de natuur blijft mooi. Net met 2 ned stellen wat gedronken was gezellig. Ook verplicht 2 slaapzakken moeten kopen omdat we in een gribus zitten zonder dekens. Ton zei doe je lange broek aan en je poncho over je heen . Spoort niet die man. Ik zei dat doe je zelf maar. Kijk 6 euro voor een nacht is niet duur komt 75 euro (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

6de dag

Bericht - 30 september 2019 om 19:32 uur

Yehhhh op de helft van ons wandelavontuur. Mooie maar zware tocht gehad. Begon met regen grr, daarna toch warm en zon. Ton was zeiknat onder zn regenjack . Tijdens de tocht diverse huisjes op beton gezien. Dit was om de Spaanse trol uit de slaapkamers Vd kinderen te houden.  Sommige zijn toch ontsnapt .haha Weer een stal met diverse soorten gebak koek fruit en warme pannenkoek alles voor een donatie . Mooi gelopen door een prachtig landschap heel divers. En ja hoor met de lunch weer alles eten tegen een donatie. Aangekomen in Portomarín waar t druk was met studenten (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

5de dag

Bericht - 29 september 2019 om 17:09 uur

Ja het bestaat nog. Lopen lopen en dan zie je een huis zo uit een sprookjesboek. Voorzichtig vragen of we er koffie konden drinken. Si Si zei de dame. Wij naar binnen Mn ogen uitgekeken. Tijd stond ff 50 jaar stil. Koffie met gekookte melk dus ook een velletje. 3 soorten gebak en koek. Heerlijk. Nou ff afrekenen, tja kostte dus niets maar een donatie mocht wel. Nou 50 cent in de pot. GEINTJE. Ik kreeg nog een stuk taart mee in een servet . Kortom dag met een gouden randje. Nu na een inspannende tocht beland in weer (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3