Avatar Lisanne Scheepers

Lisanne Scheepers

Momenteel is lisannescheepers bezig met de reis Australie. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van lisannescheepers

Blijf op de hoogte van de reisblog van lisannescheepers door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 18

Bericht - 13 december 2017 om 23:40 uur

goedemorgen.. Ik heb maandag mijn eerste werkdag gehad als housekeeping bij hotel de Lagoons. Ze waar zeer positief over mij dus gisteren heb ik mijn contract binnen gesleept. Dat geeft heel goed gevoel. Vandaag om 06:00u een heerlijke yoga les gehad op het strand. ?????Wat wil je nog meer? Vandaag ben ik vrij..weet nog niet wat ik ga doen vandaag. Misschien lekker van de zee genieten en wat bij bruinen. Dat wad het wel weer voor vandaag. Tot snel!!! Ps. Zou iedereen mijn Facebook page (happy healthy and skinny) willen Like en delen. Alvast bedankt????
2 reactiesPlaats een reactie

Beach house!! Hier woon ik nu!! 😀

Video - 11 december 2017 om 06:08 uur

Week 17 Agnes water

Bericht - 10 december 2017 om 11:30 uur

Hoii allemaal, Heeft even geduurd maar daar ben ik dan weer. De week 7 tot en met week 16 is er niet veel gebeurt, vandaar dat ik niks heb gepost. Maar nu heb ik wat te vertellen!!😀 Afgelopen dinsdag heb ik Tabulam achter me gelaten en ben ik vertrokken naar Agnes water. Maar voordat ik daar aan Kwam hebben we een aantal tussen stoppen gehad. Dinsdagavond t/m donderdagochtend Brisbane, daar hebben we alleen maar de winkels gezien. We hadden nieuwe kleren nodig. Door het farm werk zijn onze kleren vies geworden. Donderdagochtend zijn we vertrokken naar Noosa, om Lovisa (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Week 6 : Big Party

Bericht - 04 oktober 2017 om 10:31 uur

Hoi allemaal, Oh wat heb ik een super weekend gehad. Zondag was er hier, waar ik verblijf een big party. Er waren denk ik 200 man en (bijna) iedereen was verkleed. Die avond heb ik een leuke Australische boy ontmoet. Dus wie weet...... Het was echt een geweldige avond, veel nieuwe mensen leren kennen. De volgende dag, was iedereen brak, gezellig met zijn alle tv kijken en uitkateren. Heerlijk!!! Aankomend weekend is er weer een party maar dan ergens anders. Hopelijk is dat party net zo geweldig als afgelopen zondag. Oké doei Xx
3 reactiesPlaats een reactie

Week 6

Bericht - 04 oktober 2017 om 10:30 uur

Hallo allemaal, Daar zijn we weer. Afgelopen woensdag tijdens werk ben ik helaas gestoken door een bij tijdens net plukken. Mijn eerst reactie was, was paniekerig want, ik dacht dat ik gebeten werd door een spin. Maar ik zag even later dat er een angel in mijn vinger zag. Angel eruit gehaald en snel het gif eruit gezogen. En op naar de supervisor. Helaas weten de supervisor niet wat ze moeten doen, wanneer iemand gestoken of gebeten wordt door een bij of spin wat heel slecht is. Dus het duurde een tijdje tot ik hulp kreeg. Een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De strom onder weg naar Byron Bay

Video - 26 september 2017 om 22:50 uur

Week 5: weekendje Byron Bay

Bericht - 26 september 2017 om 22:44 uur

Haii 

afgelopen weekend zijn we met een aantal man een weekendje naar Byron Bay geweest. Om iemand zijn verjaardag te vieren en er even lekker tussen uit te zijn!! Vrijdag na het werk zijn we vertrokken naar Byron Bay. Helaas zaten we in een storm heel de weg naar Byron Bay en in Byron Bay zelf. Gelukkig was het na een 21:00 de strom voorbij en ze we gezellig naar het zee geweest, gezellig wat gedronken en daarna naar bed. 

Zetefagochtend ging de weker om 06:30u, we stonden zo vroeg op om te gaan surfen. Alleen er stond iets te veel (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Week 4

Bericht - 17 september 2017 om 22:33 uur

Haii allemaal,

Daar zijn we weer!
Afgelopen donderdag heb ik voor het eerst in Australie gereden!! Wat is dat raar zeg!! Aan de rechterkant zitten in de auto en aan de linkerkant van de weg rijden!! Het eerste stuk tot aan Casino ging goed, daarna hadden we bijna een ongeluk, op de rotonde. Hier moet je namelijk naar rechts kijken of er iets aankomt. Alleen ik keek naar links😂Haha oeps!! Gelukkig is alles goed gekomen! Wat ook zo raar is dat de richtingwijzer aan de rechterkant zit inplaats aan de linkerkant! En de ruitenwissers zitten aan de linkerkant inplaats van aan de (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Status update van 12 september 2017

Status update - 12 september 2017 om 22:50 uur

Foto's Bangkok https://www.dropbox.com/sh/cmkq4lyv0u40tua/AAAygkJ5YQIz1QThwxhQZdaXa?dl=0

Status update van 12 september 2017

Status update - 12 september 2017 om 22:49 uur

De foto's australie https://www.dropbox.com/sh/d501ym2i5lra8j4/AABvwTV9J1i6wTYknGHYVDD7a?dl=0

Pagina: 1 2 3