Avatar Judith Middendorp

Judith Middendorp

Dag 3: Ongemakkelijk

Bericht - 12 februari 2019 om 15:16 uur

Vanmiddag hebben we noedels als lunch gehad. Tijdens het eten kwamen 2 collega’s van Jane om haar nog een afscheidscadeautje te geven. Heel gezellig! Zo gezellig dat we niet in de gaten hadden dat het al half 2 was. We moesten gauw weg, want we hadden namelijk om 2 uur met Silvi afgesproken. Ze heeft ons gisteren uitgenodigd voor een activiteit van de universiteit. We zouden in een winkelcentrum afspreken en er vervolgens samen naartoe gaan. 

We hebben gelijk een taxi besteld en helaas afscheid van Jane moeten nemen. Een beetje te laat en gestresst kwamen wij bij Silvi aan. (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Dag 2: Groentje

Bericht - 10 februari 2019 om 19:17 uur

Vandaag begon de dag met een broodje pindakaas. Ja, dat is hier ook gewoon te koop en zelf heb ik natuurlijk ook even een potje Calvé vanuit Nederland meegenomen. Via GOJEK, een app waarmee je eten kunt bestellen en taxi’s kunt boeken, hebben we een taxi naar het centrum besteld.  We ging naar “de boulevard van Makassar”. Dit is vooral niet zo toeristisch als het klinkt. Jane vertelde dat het er tijdens festivals wel heel gezellig en levendig is. Vanaf de bloulevard hadden we uitzicht op een mooie, net nieuw gebouwde moskee.  

Toen we daar klaar waren wilden we een taxi bestellen om (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Dag 1: Cultuur shock

Bericht - 09 februari 2019 om 06:56 uur

Na meer dan 24 uur reizen zijn we eindelijk in Makassar aangekomen. Jane, het meisje die haar 5 maanden stage er bijna op heeft zitten, staat al op ons te wachten. Gelukkige maar, want zij weet ons door de zwaaiende en roepende mensen heen te loodsen (blanke, blonde mensen zijn een hele bezienswaardigeheid). 

De taxi rit vanaf het vliegveld naar huis was een hele belevenis. Wat een chaos! Ik dacht nog, waar zijn we aan begonnen. 
Thuis aangekomen kregen we de sleutels van onze kamers. Er hing een bijzondere geur, daar moeten we morgen maar even wat aan doen. 

We hebben we op (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie