Avatar Marijke Boots

Marijke Boots

15-7 naar Nederland! De Kuunderthoeve in Bakel

Geplaatst op 18 juli 2019 om 11:14 uurna een lekker korte rit 1,5 uur, werden we hartelijke ontvangen door Jan en Mia met koffie en een koekje. Toen degenen die op ons plekje stonden waren vertrokken konden we we uitpakken op plaats je 9. Leuk Klein veldje 12 plaats England en wij hebben uitzicht op de inrit.
dinsdag 16-7 begonnen met de weekmarkt in Bakel: wel een stuk of 6, 7 kraampjes! De kaasvoorraad maar even bijgevuld en vervolgens de route om Bakel gefietst. Jan en Mia hebben een aantal routes zelf uitgezet en we zijn begonnen met de kortste omdat we al een week of 6, 7 niet gefietst hebben en onze billed dus nog even moeten wennen aan het harde zadel. Deze rit gaat via het Grotelse bos.
's Avonds werden we uitgenodigd om met de hele camping een spelletje te spelen
woensdag Fietsroutes 1 gefietst I gekookt met het rondje dat we gisteren al gereden hadden waardoor deze op 40 km uit kwam. Weer een prachtige route, war een mooie huizen staan ook hier weer overal. Alle erven zijn keurig  netjes! Veel mais en aardappelvelden en ook enorme percelen met asparagus, wel meer dan een meter hoog, ook een paar enorme velden gezien waar ze volgens ons graspollen uit Steven, een prachtig gezicht zo'n groot glad gazon. Onderweg een lekker visje gegeten in Handel en later bij manage Het Zwarte Water iets gedronken en uiteraard de 
paarden bewonderd.
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie