Avatar Jildau de Man

Jildau de Man

Momenteel is jildau bezig met de reis EF Eastbourne. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van jildau

Blijf op de hoogte van de reisblog van jildau door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Eastbourne en meerdere plaatsen

Bericht - 21 oktober 2018 om 21:23 uur

Je knippert met je ogen en er zijn weer twee weken omgevlogen!
Vorig weekend is Gjalt overgekomen voor een weekendje Londen & Eastbourne. Vrijdagavond ben ik naar Londen vertrokken en Gjalt kwam zaterdagochtend aan. We hadden een heerlijke, zonnige zaterdag waar we verschillende musea en parken hebben gezien. Wat een drukte en wat een gebouwen, was wel weer even een verandering nu ik het rustige Eastbourne gewend ben. Helaas had het weer verzonnen dat het zondag tijd was om te regenen. We hebben daardoor Greenwich met regen en met zon gezien. Doordat we niet naar de openingstijden hadden gekeken (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bijna ingeburgerde Eastbourner

Bericht - 08 oktober 2018 om 12:17 uur

Week 3 is voorbij waar ik weer volop van heb genoten! Deze week stond in het teken van school, caf├ęs, sporten en uitjes.  
Het is de tweede week dat ik in de Cambridge klas zit en ik raak al wat meer gewend aan het hoge tempo waarin gewerkt wordt. Naast dat we veel in de lessen doen, krijgen we ook veel huiswerk mee. Ik heb nu het gevoel dat school echt begonnen is. De rustige avonden zijn voorbij. Ondanks dat ik nu harder moet werken voor school, is het erg leuk. De leerkracht is enthousiast, de klas is gezellig en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Week 2 in Eastbourne

Bericht - 30 september 2018 om 18:19 uur

Week 2 zit er ook alweer op! Ik sta er iedere keer weer van te kijken hoe snel de dagen voorbij vliegen. Deze week was een drukke, gezellige, sportieve dag met een aantal veranderingen. 

De grootste verandering was op school. Ik volgde de eerste week gewone Engelse lessen, maar heb mijn course veranderd naar Cambridge lessen. Gedurende deze lessen werken we naar het Cambridge examen toe, die je op 5 december zou kunnen gaan doen. Ik weet niet of ik het Cambridge examen wil gaan maken, maar ik weet wel dat ik graag uitgedaagd wordt en dat wordt je zeker (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De eerste week in Eastbourne

Bericht - 23 september 2018 om 11:52 uur

De eerste week in Eastbourne zit er alweer op, wat is dat snel gegaan! Ik woon in een host family in een ander land, ga naar een nieuwe school, leer heel veel nieuwe mensen kennen en hoor vrijwel alleen nog maar Engels. Kortom, alles is veranderd! 

Van maandag tot en met vrijdag ben ik naar school gegaan. De lessen en leerkrachten zijn erg leuk. De leerkrachten worden naar mijn idee geselecteerd op 2 eigenschappen: praatgraagheid (als dat een woord is) en een beetje gek. Veel praten is handig, omdat je op deze manier veel Engels hoort langskomen. Gedurende een les kan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De eerste dagen als Nederlander die in een Engelse transformeert

Bericht - 18 september 2018 om 19:55 uur

Mijn reis is nu eindelijk begonnen! Afgelopen zondag zijn mijn ouders en ik om 5:00 vertrokken met de auto (en natuurlijk een stuk met de boot). Om 12:00 waren we in Eastbourne en was er tijd om Eastbourne te verkennen. Ondanks dat er veel wind stond was het een mooie dag. Een goede reden om gelijk in de Engelse cultuur te duiken: een high tea als lunch. Na een korte verkenning door het centrum van Eastbourne was het tijd om naar mijn host family te gaan. Een spannend moment, want waar ik precies zou terechtkomen was nog de vraag... (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie