Avatar Jessica Oosterlaken

Jessica Oosterlaken

Mijn eerste video

Bericht - 07 januari 2017 om 18:15 uur

https://youtu.be/5R0R79UpG14 
1 reactiesPlaats een reactie

Nog 50 dagen tot Noorwegen

Bericht - 13 november 2016 om 21:06 uur

De tijd gaat snel! Voorbereidingen voor mijn avontuur in Noorwegen zijn in volle gang. Ik heb nu officieel een kamer en ben aangenomen op de Høgskolen i Bergen. Nu moet in alleen nog maar een vliegticket regelen en nog een extra koffer kopen om alles mee te nemen voor 6 maanden. Vanaf 3 januari begint de introductie week en 9 januari begin ik met de eerste lessen. Het semester duurt dan t/m 16 juni. In de zomer ben ik dan weer terug in Nederland. Ik verheug me nu al op dit Noorse avontuur. Nog maar 50 dagen....
1 reactiesPlaats een reactie

Voorbereiding voor Bergen

Bericht - 30 oktober 2016 om 18:48 uur

De laatste twee weken ben ik bezig geweest met het plannen van mijn verblijf in Noorwegen. Ik heb een studenten kamer gereserveerd en al inkopen gedaan voor mijn plekje daar. Na 1 november krijg ik definitief te horen waar ik verblijf. Ook heb ik het fijne nieuws deze week gekregen dat ik in aanmerking kom voor de Erasmus beurs. Dit is een beurs die aangeboden wordt aan internationale studenten om hun studie in het buitenland te kunnen bekostigen. Aangezien Noorwegen en vrij duur land is, komt deze financiële steun goed van pas. Met deze stappen kom ik steeds dichterbij het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Naar Bergen

Bericht - 26 september 2016 om 15:16 uur

Zoals sommige mensen misschien al weten vertrek ik begin januari naar Bergen in Noorwegen. Dit kies ik als minor, waar je in de tweede helft van je derde studiejaar voor iets anders kiest. In mijn geval een traject van internationaliseren, een halfjaar een studie volgen op een school in het buitenland. Mijn keuze is gevallen op de Høgskolen i Bergen (Hogeschool van Bergen). Het is altijd al een droom van mij geweest om naar een Scandinavisch land te gaan en zie dit als een mooie kans om meer over Noorwegen te weten te komen. Op dit blog zal ik in voorbereiding (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2