Avatar Peter & Wilna Jacobs

Peter & Wilna Jacobs

Thuis

Bericht - 03 juli 2017 om 13:59 uur

Hoi alle  volgers

Het was voor ons een onvergetelijke ervaring.

We hebben ten volle genoten van deze reis met zijn prachtige natuur .Een geweldig mooi land.

We vonden het fijn om jullie reacties te lezen Heel erg bedankt.

en..hopelijk tot onze volgende reis.


BEDANKT ALLEMAAL


2 reactiesPlaats een reactie

Gisteren

Bericht - 01 juli 2017 om 22:46 uur

Gisteren vertrokken om 8.30 ......we moesten 240 km rijden om op tijd bij de ferry te zijn. De vaartijd bedroeg 3.5 uur. We hadden daar ons afscheidsfeest diner. Heel gezellig....alleen was ik in het begin een beetje zeeziek🤒😓😕 Dat was later over nadat Peter voor iets had gezorgd dat het beter werd....zoute dropjes😃 Toen zijn we naar de laatste camping gereden 3 km verderoo. Na nog een gezellig samen zijn tot 10 uur was het toch tijd om ons bedje op te zoeken, om 's morgens weer uitgerust aan onze ongeveer 1000 km rit naar huis te beginnen. Later (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Preikestolen

Bericht - 30 juni 2017 om 07:25 uur

Eergisteren heeft Peter de Preikestolen. beklommen. Dat was een fikse klim! De foto's in het album laten zien dat het heel hoog is, 604 meter om precies te zijn. Over de grote stenen klim je omhoog, maar moet je ook weer naar beneden. De dames bleven op de camping. Daar scheen de zon en wat doe je dan? Juist, schoonmaak houden! Gisteren zijn we met de boot naar Stavanger gegaan. Een mooie stad. We hebben rond gewandeld en de mooie omgeving bekeken. Vandaag is onze laatste dag met z'n allen. We rijden zo naar de ferry waar we (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Helikoptervlucht

Bericht - 27 juni 2017 om 21:47 uur

Vandaag een lange rit gemaakt van 240 km. Was wel mooi en daarna zijn we naar de camping gegaan. Daar hoorden wij dat je een helicoptervlucht kon maken naar de preikestolen en dat wilde ik (Wilna) wel! De Preikestolen is een klif, die 605 meter boven de Lysefjord uitsteekt. Ik heb de helikoptervlucht gemaakt. Het was in 1 woord GEWELDIG! Ik ben helemaal niet bang geweest. En dat nog wel zonder Peter, want die gaat het lopen morgenvroeg. Ik kan helaas geen filmpje uploaden, maar je kan wel foto's zien in het fotoalbum.
4 reactiesPlaats een reactie

Hardangervidda route

Bericht - 26 juni 2017 om 22:05 uur

We zijn vandaag naar de grootste hoogvlakte van Europa geweest. Dat was geweldig mooi! Er was een heel grote kloof met waterval....zo mooi!!! Dit was het mooiste van de reis tot nu toe, vond ik (Wilna). Morgen gaan we naar de laatste camping van deze reis in Jorpeland. Daar is de prekersstoel. Ik ga niet mee daar naar toe. Morgen meer......
2 reactiesPlaats een reactie

Kinsarvik

Bericht - 25 juni 2017 om 23:06 uur

Weer een dag voorbij, maar niet zonder dat we gisteren avond weer een gezellige avond samen hebben gehad. Vanmorgen alles gepakt en op weg naar de volgende camping.  De wegen waren goed, maar de laatste 10 km was de weg verrekte smal. Soms met de caravan terug uit, naar een uitwijk stuk. Maar we zijn er en alles staat weer. Morgen hier de omgeving onveilig maken en dan overmorgen weer verder.  Groetjes Peter en Wilna
1 reactiesPlaats een reactie

Status update van 25 juni 2017

Status update - 25 juni 2017 om 23:00 uur

Er zijn nieuwe foto's geplaatst in het album Kinsarvik!

Bergen

Bericht - 23 juni 2017 om 21:39 uur

We zijn vandaag om 10.00 uur met de bus naar Bergen geweest, waar we een rondleiding kregen van een gids. We kwamen wel erg vaak onze mooie achternaam tegen! Ook zijn we op de vismarkt geweest en Wilna heeft een mooie jas gekocht. Als laatste hebben we een prachtig pianoconcert bijgewoond. We waren pas om 19.30 uur weer op de camping. Foto's hiervan staan in het album Bergen.
3 reactiesPlaats een reactie

Status update van 21 juni 2017

Status update - 21 juni 2017 om 20:17 uur

Er zijn een paar foto's toegevoegd in een nieuw album!

Vandaag

Bericht - 21 juni 2017 om 19:48 uur

Vandaag hebben we een sneeuwroute gereden. Martien reed en ik (Wilna) was wel angstig, want we gingen heel erg hoog! Hoe hoger we kwamen, hoe meer sneeuw er lag. De weg werd smaller en smaller. En ook op deze smalle wegen kwamen er tegenliggers. Met gekromde tenen heb ik in de auto gezeten. Maar dat was het uiteindelijk wel waard. Het uitzicht was geweldig en we hebben mooie foto's kunnen maken. 
Daarna zijn we nog naar een zalm-museum geweest en later zijn we uit gaan eten met de hele groep. En wat denken jullie dat er op het menu stond????? Natuurlijk (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3