Avatar helligfodbold helligfodbold

helligfodbold helligfodbold

Dette er aldrig sket i historien

Bericht - 26 juli 2024 om 10:32 uur

Atmosfæren ved OL bliver stærkere, for fodbolden er allerede startet på forhånd. Det japanske hold brød ud og besejrede det sydamerikanske kraftcenter Paraguay 5-0, hvilket kan være en chokerende begivenhed. I løbet af spillet scorede to blå krigere iført japansk billige fodboldtrøjer gennem hovedstød og to gange, hvilket var et kæmpe slag for Paraguay.
Det nydannede japanske hold samarbejdede glimrende og effektivt i spillet. Det er et hold med en høj stemme for at vinde mesterskabet, og det er det eneste hold uden over-age spillere. Deres mål for de Olympiske Lege i Paris er meget klart, det vil sige at gå (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

Fansens oprørskhed og nysgerrighed

Bericht - 23 juli 2024 om 08:22 uur

Dortmund startede deres asiatiske tour, og deres første stop var BG Pathum United i Thailand. Samtidig blev den nye sæsons pokal billige fodboldtrøjer også afsløret her. Denne tilsyneladende uopsættelige duel endte dog med, at Dortmund tabte 0-4 til det thailandske League 1-hold!
Sidste sæson nåede Dortmund uventet Champions League-finalen, men det lykkedes desværre ikke at vinde mesterskabet. Derfor håber mange fans at komme til denne kamp for at se Champions League-toppen. Fans mener, at den eneste spænding i dette spil er, hvor mange mål de kan score. Som et resultat var alle Dortmunds spillere ikke i god form, forsvaret var svagt, (...)

Lees verder

Gul og sort legende, holdt sig til Dortmund i 12 år!

Bericht - 04 mei 2024 om 04:35 uur

Dortmund meddelte, at Marco Reus vil forlade holdet til sommer og afslutte hans 12-årige gul-sorte karriere. Det indrømmede Reus gennem en videooptagelse. Inklusive ungdomstræningstiden overstiger Reus' gule og sorte karriere 21 år.
Mens han bærer Borussia Dortmund fodboldtrøje, har Reus altid været Dortmunds signatur med sin smarte stil, smukke image og loyalitet. Han ligger nummer to på holdets historiescorerliste med 168 mål. Desværre vandt Reus ikke for mange mesterskaber i Dortmund. Sidste sæson holdt Dortmund ved indtil sidste runde og tabte til sidst til Bayern. Reus gik glip af Bundesliga-titlen, som den aldrig havde vundet.
Sidste år modtog Reus en kontraktforlængelse (...)

Lees verder

Ethan Wheatley scorede næsten i sin Manchester United-debut

Bericht - 26 april 2024 om 10:51 uur

I de seneste spil har Bruno Fernando utvivlsomt været den smarteste person, der bærer en Manchester United billige fodboldtrøjer. På trods af dette var portugiseren skuffet over ikke at kunne hjælpe den unge stjerne Ethan Wheatley med at få sin førsteholdsdebut.
I kampen mod Sheffield gav træner Ten Hag den unge angriber Ethan en chance, som kom ind i det 91. minut. Med sin imponerende rekord i Manchester United U18 er fans ikke længere helt ukendte med Ethan, der bærer nr. 84 Manchester United fodboldtrøje. Selvom det bare er skraldtid, forhindrer det ham ikke i at skabe en milepæl – (...)

Lees verder

Det er første gang, fans har set et så elendigt Liverpool

Bericht - 12 april 2024 om 08:59 uur

Liverpool led et 0-3-nederlag hjemme til Atlanta, hvilket var meget overraskende. Iført hvid billige fodboldtrøjer og kommer langvejs fra er Atalanta i øjeblikket på sjettepladsen i Serie A.
De røde forventes bredt at gå hele vejen gennem Europa League og har ikke tabt på Anfield i lang tid. Men under ledelse af træner Gasperini optrådte Atalanta smart og effektivt og tog føringen før pausen. Den tidligere West Ham-angriber Gianluca Scamacca, der bærer Atalanta fodboldtrøje nummer 90, scorede i det 38. minut og scorede to gange i det 60. minut.Bolden kom til Mario Pasalics fødder i det 83. minut.