Avatar football stirring

football stirring

Barcelona har brug for Clasico-sejren

Geplaatst op 16 december 2019 om 08:24 uur

Martin Ødegaard har været en af ??LaLigas sensationer denne sæson. 21-åringen spillede en instrumental rolle under spillet mellem Real Sociedad og Barcelona, ??da han hjalp klubben med at sikre en 2-2 uafgjort. Og FC Barcelona blev domineret i besiddelse under spillet. Ødegaard bar sin billige fodboldtrøjer og indkasserede et mål i det 62. minut for at afslutte kampen. Hans utrolige præstation straks rost af fans. Nogle Madrid-fans vil endda se ham tilbage på Bernabéu. Lørdagstab kan tyde på, at Barça har mistet det DNA, de stolte over. Det er måske ikke altid så iøjnefaldende på show, men DNA'et er indlejret og vævet ind i Barcelona fodboldtrøje. Antoine Griezmann har advaret sine holdkammerater om, at de skal forbedre sig. Barcelona møder deres evige rivaler onsdag. Det vil være en afgørende første Clasico i sæsonen. Måske vil en overbevisende sejr over deres bitre rivaler eliminere det bekymrende. Barcelona siges at overveje et træk for Manchester City manager Pep Guardiola. Spanmanden blev antaget at føre City til at krone en tredje på hinanden følgende titel. Men sandheden er, at de stadig kæmper for en hård periode denne sæson. Guardiola tilbragte fire succesrige år på Camp Nou, hvor han har etableret sig for at være en af ??de bedste ledere i verden. Nu ser det ud til, at La Liga-klubben måske ønsker at bringe manden tilbage og skubbe sejren i ligaen.