football stirring

Portland Timbers afsluttede overførslen af den chilenske angriber Felipe Mora

Bericht - 20 januari 2021 om 09:05 uur

Portland Timbers afsluttede overførslen af ??den chilenske angriber Felipe Mora fra Liga MX-klubben Pumas UNAM og underskrev ham til en ny kontrakt, meddelte klubben tirsdag.

At bringe Mora permanent til Portland var et af klubbens vigtigste mål for offseasonen, da den chilenske angriberes camisolas desportivas distribuerer uendelig charme, og han var en vigtig del af deres angreb i 2020. Mora kom på et års lån i sidste sæson og havde syv mål og to assists i 19 optrædener i den almindelige sæson (13 starter).

Mora, 27, iført lys fodboldtrøjer var udlånt hos Portland i 2020. Han havde syv mål og to assists over 19 optrædener (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

Manchester United 0-0 uafgjort mod Liverpool

Bericht - 18 januari 2021 om 09:44 uur

Manchester United er virkelig Premier League-titelkandidater igen, og søndagens 0-0 uafgjort mod Liverpool på Anfield beviste det en gang for alle.

United havde det bedste af de afsluttende minutter, da Alisson med fodboldtrøjer reddede på tæt hold fra Bruno Fernandes og Paul Pogba, men havde kæmpet for besiddelse, selvom deres værter sjældent lignede en afslutning på en Premier League målløs række, der nu står på tre kampe.

Det var dog en anden historie i anden halvdel. Da Thiagos indflydelse aftog, voksede United næsten synligt i tillid. De to bedste chancer i anden halvdel faldt begge til United, en til Bruno Fernandes, der ser tydeligt udmattet (...)

Lees verder

Atletico Madrid 2-0 sejr over Sevilla.

Bericht - 13 januari 2021 om 11:15 uur

Atletico Madrid udvidede deres fordel på toppen af ??La Liga til fire point med en 2-0 sejr over Sevilla. Det var et første nederlag i 10 kampe i alle konkurrencer for Sevilla, der er sjette i tabellen.

Atletico fik en ideel start, da Angel Correa med fodboldtrøjer modtog en aflevering fra tilbagevenden til højreback Kieran Trippier og overraskede Sevilla med et skud, der sprang ind fra den nærmeste stolpe for at give dem føringen i det 17. minut.

Midtbanespiller Saul Niguez med Atletico Madrid Saul Niguez No.8 fodboldtrøjer effektivt sejrede sejren med en dunkende indsats fra kanten af ??området i det 76. (...)

Lees verder

Juventus 3-1 sejr over 10-mand Sassuolo

Bericht - 11 januari 2021 om 09:48 uur

Mål fra Cristiano Ronaldo og Wales 'Aaron Ramsey hjalp Juventus med at sikre en 3-1 sejr over 10-mand Sassuolo i Serie A søndag og løftede dermed mesterne til fjerdepladsen.

Juventus med Sassuolo har altid været en vanskelig kamp. Det har vist sig at være et spil, hvor Juves sæson har ramt bunden. Det har været et, ligesom mødet i juli sidste sæson, har målene flydt frit. Men det er måske ikke vigtigere i denne sæson, da Juventus med deres ære fodboldtrøjer forsøger at fjerne den føring, som AC Milan i øjeblikket har øverst på tabellen.

Juventus udnyttede den numeriske fordel som Danilo med (...)