Avatar Fenna Demmenie

Fenna Demmenie

Momenteel is fennademmenie bezig met de reis Vakantie Curacao. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van fennademmenie

Blijf op de hoogte van de reisblog van fennademmenie door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

10 • 09 • 2019

Bericht - 11 september 2019 om 02:35 uur

Lieve familie en kennissen, 

Daar ben ik weer met mijn 3e blog. De derde week in Curacao is ingegaan. Er is ondertussen het een en ander al gebeurt. Helaas heb ik van het ziekenhuis nog niets te horen gekregen en wacht ik nog steeds op een toets die ik eerst moet maken om aangenomen te worden. Dus ondertussen ben ik verder aan het solliciteren geweest. Om snel aan een baan komen op Curacao is best een klus.. Het gaat hier allemaal erg traaaaaaag. Een reactie op een mail kan je gerust 1 á 2 weken op wachten en als je een bedrijf (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

03 • 09 • 2019

Bericht - 03 september 2019 om 14:18 uur

Bon Dia / goedemorgen,

Het is nu 08:05 uur in Curacao en weer een week voorbij. Wat gaat het snel zeg. Het was een week met vele indrukken. Alles is nieuw en het weer is ook echt een heel verschil vergeleken met Nederland. Het is elke dag rond de 30 graden en ‘s avonds 27 graden. Maar opzich gaat het nog wel hoor. Het eiland echt een mega mooie eiland verwacht, maar dat valt een beetje tegen. Het is erg oud en slecht bijgehouden. Maar de stranden zijn wel echt prachtig ! Zulke mooie blauwe zeeën en wit zand. Echt het perfecte plaatje. Verder (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

26 • 08 • 2019

Bericht - 27 augustus 2019 om 15:20 uur

Hoiihoii,

Het avontuur gaat vandaag dan toch echt beginnen.Voor 5 maanden naar Curacao ??Vanmorgen ben ik door mijn papa, mama, John en Thomas naar Schiphol gebracht. Mijn vader en broer ging vandaag ook naar Amerika vliegen dus we konden mooi met elkaar meerijden. Mijn liefste vriendin Suus was ook nog op Schiphol, haar kon ik gelukkig nog een dikke knuffel geven. ????
Om 08:15 uur gingen we de koffers inleveren en natuurlijk was die van mij weer 1,5 kg te zwaar. Even wat meegegeven aan mama en daarna was deze precies 23 kg. Om 10:45 uur gingen we het vliegtuig in.Totaal was het 9,5 (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Status update van 17 augustus 2019

Status update - 17 augustus 2019 om 13:23 uur

Hiii ! 

Via deze reisblog schrijf ik af en toe een berichtje over mij tijd in Curacao. Als je het leuk en interessant vind wat ik daar allemaal doe en meemaak kan je een kijkje nemen op deze site.

Veel leesplezier..

Kuss,
Fenna