Avatar Familie Westerman

Familie Westerman

Het begin

Bericht - 15 augustus 2021 om 18:12 uur

Het begin van de reis! 


Met 4 koffers, 6 handbagage, een baby en een kinderwagen vertrokken wij van Amsterdam naar Helsinki, onze eerste vlucht!
Geen idee hoe de vlucht zou gaan lopen met Livia, nou het viel mee! Zoals ze altijd alles prima vindt, dit dus ook… met grote ogen kijken naar alle stewardessen, een koptelefoon op voor haar oortjes en af en toe bewonderend uit het raam kijken…. En dan nog 50min op schoot bij papa in slaap vallen! 


De tweede vlucht begon met een ubeetje vertraging, voordat we de lucht in waren sliep Livia al en konden wij even rustig (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Voorbereiden op de reis

Bericht - 15 augustus 2021 om 17:58 uur

Lieve volgers!
Met een vliegticket geboekt voor zaterdag 7 augustus, Airbnb gereserveerd en koffers bijna ingepakt zijn wij ons aan het voorbereiden op onze reis! 

De laatste week is altijd druk en spannend! Hebben we teveel onzin mee? Vergeten we niks? Hebben we alles voor Livia? Ja zeker. Alles zit erin… bijna alles dan! Mijn eigen spullen paste er haast niet in… oh oh met een kind voor het eerst weg is toch wel een organisatie! MAAR het gaat lukken, het gaat passen hoe dan ook!

De laatste dag voordat onze reis begint, van AMSTERDAM naar Seoul, via Helsinki! Afscheid nemen van onze vrienden en familie… altijd iets (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie