Avatar Eveline & Rense

Eveline & Rense

Zuid Afrika & Mozambique

Bericht - 03 april 2018 om 13:08 uur

We zijn nu weer ruim 3 weken in Afrika en hebben alweer mooie dingen gezien! We zijn eerst langs vrienden gegaan in Zuid Afrika waar we in het donker een game drive hebben gedaan, wat wel echt een gave ervaring was! Al hebben we maar weinig dieren gezien haha alleen wat antilope. Daarna zijn we richting Kruger park gereden om daar een paar dagen wildlife te gaan spotten. Wat een prachtig park is dat, de kampen waar je slaapt zijn heel luxe met veel voorzieningen wat het kamperen ontzettend makkelijk maakt! 'S avonds konden we vanuit het eerste kamp kijken (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Zuid Afrika & Namibië

Bericht - 08 maart 2018 om 10:39 uur

Een nieuwe update heeft wat langer op zich moeten wachten, om een verdrietige reden hebben we onze reis tijdelijk onderbroken en heb ik ruim 3 weken even in Nederland vertoeft om op 9 maart weer terug te keren naar Afrika! In Zuid Afrika zijn we in januari begonnen met onze zoektocht naar een geschikte auto om daarmee rond te gaan reizen door verschillende landen in Afrika! De zoektocht was niet heel makkelijk en we wisten niet goed wat voor auto we nou precies wilde, uiteindelijk waren nog twee opties over maar is het een Landrover Defender geworden met alles erop en (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Bye Azië!

Bericht - 05 februari 2018 om 13:36 uur

Na zo'n 5 maanden kunnen we al met veel mooie herinneringen terug kijken naar Azië. Wat begon als een wereld schok in India eindigde in een andere schok met te veel toerisme haha! Achteraf is India ons toch enorm positief bijgebleven ondanks de chaos en viezigheid, het was een land met vele mooie aspecten en een land waar toerisme nog op een enorm laag pitje staat. En dat laatste is toch wel hetgeen wat ons aantrekt in een land. Een van onze prachtige hoogtepunten was toch wel onze hike in Nepal maar wat hebben we ook afgezien in die 15 (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Vietnam & Cambodja

Bericht - 17 januari 2018 om 03:47 uur

We sjeesen door Azië heen! Nu zijn we alweer sinds 12 januari in Cambodja na drie leuke en mooie weken in Vietnam met Annick en Thomas! Na het leuke kerstfeest zijn we vertrokken naar Halong bay en Sapa. Halong bay was erg mooi en hebben we op een luxe boot overnacht met heerlijk eten! Daarna zijn we in Hanoi even terug gekomen voor de food tour, waar we heerlijk Vietnamees gegeten hebben de springrolls en de egg coffee mochten hier niet aan ontbreken! In Sapa was het weer niet geweldig en hebben we een modder hike gedaan lekker geslingerd in de (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Laos en Vietnam

Bericht - 30 december 2017 om 02:34 uur

Onze ene dag in Thailand hebben we goed besteed aan eten! Na 3,5 maand niet echt lekker brood hebben we bij de 7 eleven genoten van tosti's en eindelijk weer een lekker ola ijsje! En na zo'n tijd konden we het ook niet laten om ons even vol te vreten aan de MC Donald (oké oké we hebben dit ook in Mumbai gegeten maaar daar hebben ze geen hamburgers ;)).  En dat was onze ervaring in Thailand haha! Eenmaal in Laos aangekomen in Luang Prabang kregen we toch weer even een shock en dan niet van hoe mooi het was (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie

Goodbye Myanmar!

Bericht - 11 december 2017 om 15:06 uur

Wat een mooie weken zijn er in Myanmar voorbij gegaan! Een prachtig land waar nog zoveel te ontdekken valt! Vandaag was alweer onze laatste dag in Myanmar, morgen vertrekken we vanuit Thailand naar Laos! We hebben in Myanmar toch ook wel even de stoute schoenen aangetrokken en zijn richting het noorden gereisd wat toch wat lastiger is om te reizen en sommige stukken zelfs verboden zijn om te reizen, het was dan ook een kleine gok of we alles konden doen wat we op de planning hadden maar als eerst zijn we gevlogen met een propeller vliegtuig en eenmaal in (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie

Bye Nepal, Hello Myanmar!

Bericht - 14 november 2017 om 08:02 uur

In de afgelopen twee weken hebben we weer een hoop mooie dingen gezien en een hoop nieuwe indrukken gekregen! De laatste week in Nepal hebben we het naar ons zin gehad, we zijn naar 5 verschillende dorpjes rondom Kathmandu geweest maar als eerst zijn we met twee meiden verder gaan reizen en hebben we twee leuke dagen gehad in een oud stadje die wel erg veel schade had van de aardbeving, erg zonde! Er waren bijna geen andere toeristen dus het leek een beetje een spookstad. Na de twee dagen hebben we weer afscheid genomen en zijn wij weer wat (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Nepal - vervolg

Bericht - 30 oktober 2017 om 12:32 uur

Na ons laatste verhaal hebben we nog hele leuke dagen gehad op onze hike! Leuke mensen ontmoet waar we de laatste dagen van de hike mee hebben door gebracht! De dag omover de pas te gaan was erg zwaar en erg lang. We zijn die dag 1000 meter gestegen en daarna weer 2000 meter gedaald maar het was het echt waard! Prachtige uitzichten en wat een goed gevoel toen we eindelijk boven waren! Na 14 dagen hiken zijn we weer terug gekomen in Pokhara om onze spullen op te halen en te bedenken wat we zouden gaan doen; Het werd Chitwan (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Annapurna - Nepal

Bericht - 13 oktober 2017 om 07:15 uur

Nu alweer ruim twee weken in Nepal! En wat is Nepal een fijn land, Kathmandu was een erg gezellige stad met veel leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes! En we hebben echt zo iets lekkers ontdekt om te eten; fried chicken momo! We zijn drie dagen in Kathmandu geweest om daarna naar Pokhara te gaan. In Pokhara start namelijk onze hike van zo'n 15 tot 20 dagen. We moesten natuurlijk wel een aantal dingen regelen voordat we hieraan konden gaan beginnen want zo'n hike is niet niks! Je hebt warme kleding nodig, slaapzakken maar je moet zo min mogelijk meenemen want (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Goodbye India

Bericht - 28 september 2017 om 17:58 uur

Vandaag was alweer onze laatste dag in India! Vorige week zijn we drie dagen in Pushkar geweest wat ook weer een fijne plek was, minder chaotisch maar het getoeter blijft ;) Pushkar ligt om een heilig meer heen en heeft nog een van de weinige Brahma tempels welke wij uiteraard hebben bezocht. Dat was wel een aardige klim maar het was het waard! Prachtig uitzicht en mogen genieten van een prachtige zonsondergang. Maar zoals in elke plek in India willen ze toch ook weer geld van je en proberen ze je toch weer op te lichten haha ;) door (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2