Avatar Elisa Kamper

Elisa Kamper

Alle indrukken

Bericht - 13 oktober 2017 om 20:08 uur

En dat zijn er nogal wat... Een lange blog vandaag maar er is ook heel wat gebeurd...

Dinsdag 10-10 
Vandaag was het gelijk een drukke dag, naar de fayunka school geweest om de waterput te bezichtigen. Hier zie je weer dat stromend water niet zo vanzelfsprekend is, nog veel vrouwen halen het water met een emmer uit een diepe put. De headmaster Dembo heeft ons alles vertelt over de lessen die hij geeft en hoe het schoolsysteem daar in elkaar zit. 

Hierna zijn we naar zijn huis gegaan want hij had een dochtertje gekregen, dus even op kraambezoek. We hadden een doos (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Welcome to the Gambia!

Bericht - 11 oktober 2017 om 21:20 uur

En of het een welkom is! Wat een drukke twee dagen hebben we al achter de rug. Veel gezien veel meegemaakt en al helemaal veel mensen ontmoet. De mensen hier zijn enorm vriendelijk. Iedereen kijkt op als we langs komen lopen... maar ja wat wil je, vijf blanken die druipend van het zweet door de straten van Gambia slepen. 
“Hello! How are you?” We horen niets anders 😂

Vandaag voor het eerst WiFi in het pannenkoekenrestaurant van Theo en Jolanda. Dus even een korte blog om aan te geven dat het goed gaat en hopelijk binnenkort meer!

Hieronder twee foto’s van de (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

De eerste voorbereidingen

Bericht - 03 oktober 2017 om 11:07 uur

Volgende week zit ik op deze tijd al in Gambia, maandag aan het eind van de middag gaan we vliegen naar Banjul, de hoofdstad. Het komt nu toch wel heel erg dichtbij, je kijkt er maanden naar uit, maar als het moment daar is... 

Als controle-freak is het niet echt makkelijk om je hierop voor te bereiden. Het enige wat ik kan doen is het maken van lijstjes, nou die liggen er dan ook in overvloed door mijn hele huis, hoofd en iPhone... Ik heb er enorm veel zin in maar de zenuwen beginnen toch wel te komen, het is (...)

Lees verder


9 reacties • Plaats een reactie