Avatar eline Kamp

eline Kamp

Blaance Marie

Bericht - 03 juli 2018 om 05:03 uur

Een hele goede morgen voor jullie als je dit leest,

Vandaag is onze 1 na laatste week ingegaan in Suriname. En jup, het komt nu echt dichtbij. Vorige week hebben wij onze laatste trip gemaakt. En wel een 4-daagse trip. Eerder hebben we trips gedaan met 1 overnachting. Nu 3. Dit was zeker een uitdaging.

Woensdagavond (avond voordat we weggingen) was nog even stressen. Reden: schoolwerk. Eindverslag van stage moest ingeleverd worden en iedereen was gigantisch druk aan het typen. Daarnaast moesten we een project inleveren voordat we weggingen en daar moesten ook nog wat dingen aan gebeuren. 1 uur ’s nachts klaar yes! Nu onze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Voor de echte fans

Bericht - 16 juni 2018 om 22:12 uur

Helloooooo iedereen die het nog steeds leuk vind om mijn blog te lezen en het nog steeds niet saai vind maar juist heul leuk,

De vorige keer had ik hartstikke veel te vertellen. Nu? Ik weet het allemaal niet meer. Ik heb de laatste 3 weken ook niet zoveel bijzonder uitgevoerd moet ik zeggen. En veel dingen die ik doe heb ik al grondig uitgelegd in mijn vorige blogs dus het is elke keer weer een uitdaging om iets leuks op papier te zetten. Of op digitaal scherm.

Wat ik vooral de laatste weken heb gedaan is poolen. De hele fucking dag poolen. Iedereen kent wel (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Willy was hier!!!!

Bericht - 25 mei 2018 om 02:13 uur

Jo jo jo, hier ben ik weer. Als ik jou was zou ik er maar even goed voor gaan zitten, want ik heb ongelofelijk veel te vertellen. Afgelopen 3 weken waren druk en zijn snel gegaan. Weten hoe dat komt? Verder lezen natuurlijk.  

Zoals de meesten van jullie wel weten (en je ook in de titel kan lezen) is Willy hier geweest. Of dit allemaal door zou gaan, was voor de tijd nog even heuul spannend. Twee dagen voordat hij kwam werd ik gebeten door een hond. Dat beest rende op mij af en uit reactie gaf ik m een schop waardoor dat beest natuurlijk van zich (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

TRIP EN KONINGSDAG

Bericht - 29 april 2018 om 18:35 uur

Zondagmiddag 29 april, liggend in mijn bed denk ik aan het feit dat ik vandaag precies op de helft van mijn avontuur ben. Ik heb al veel gedaan en ik wil nog veeeel meer doen. Daarom ben ik momenteel bezig met een lijstje maken met de dingen die ik sowieso nog wil doen hier. En dan is het een kwestie van goed plannen.

Vorig weekend ben ik weer op trip geweest. Dit keer naar Brownsberg en Ston Eiland. Toen wij onze gids vroegen hoe deze trip er ongeveer uit ging zien, zei hij: ‘We gaan met de auto de berg op, daar hebben we mooi uitzicht. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Had ik maar een tijdmachine

Bericht - 19 april 2018 om 01:36 uur

HELLO PEOPLE FROM THE NETHERLANDS! HOW YOU DOING?

Jullie moeten niet denken dat ik jullie vergeten ben hoor. Soms duurt het gewoon even iets langer voor je weer iets van mij hoort. En natuurlijk heb ik weer niet stil gezeten. We gaan gewoon lekker door met stage en alles leuke dingen eromheen. De dagen vliegen echt. T is niet normaal hoe snel het gaat. Over 1,5 week zit ik al op de helft van mijn tijd in Suriname…

Maar goed. Ik lul nu allemaal bullshit, even to the point. Als eerste wil ik zeggen dat ik een super super super lieve kaart heb gekregen van mijn vriendinnen. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Paasweekend

Bericht - 05 april 2018 om 01:25 uur

Als je denkt dat ze alleen in Nederland Pasen vieren, heb je het mis. Weet je nog dat ik het had over al die nationale vrije feestdagen hier? Nou Pasen hoort ook in dit rijtje. De meest gestelde vragen afgelopen dagen waren: wat ga je doen met Pasen en wat heb je gedaan met Pasen? Ik zal je eerlijk zeggen. Ik heb als ontbijt 3 eieren gegeten. Thats it.

De kinderen van mijn stage hebben drie weken vrij. Ook wel paasvakantie genoemd. De 2de vakantieweek zit er bijna op en ik kan niet wachten totdat de kinderen weer gewoon naar school kunnen. Ik ben er (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Gemixte gevoelens

Bericht - 30 maart 2018 om 07:07 uur

Hallo lieve lezers!

Het is alweer een tijdje terug dat ik jullie heb vermaakt met mijn leuke leven in Suriname. Dit leven lijkt het perfecte leven. Elke dag mooi weer, leuke stage, chillen aan het zwembad en op avontuur naar de jungle. Het leven zonder stress, het leven vol plezier en geluk, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de dag van morgen en uitkijkt naar alles wat nog komen gaat. Maar shit hey, ben ik er toch even achter gekomen dat het leven hier niet altijd over rozen gaat.

Vorige week heb ik verdrietig nieuws vanuit het thuisfront gekregen. Een vrouw die heel (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Met m'n squad op een quad

Bericht - 14 maart 2018 om 00:29 uur

FAWAKA MIJN SCHATJES?! Hoe is het daar in Nederland? Al iets warmer dan afgelopen weken? Hier wordt het warmer en zonniger! Kan niet beter. Ik zal jullie maar weer eens proberen te vermaken met mijn o-zo-leuke verhalen.

Vorige week was ongelofelijk snel gegaan. Maandag t/m donderdag stage is echt prima te doen! Voordat je het weet is het alweer weekend. Ik weet niet of jullie het interessant vinden, maar ik zal is iets meer over mijn stage gaan vertellen. Want daar draait het uiteindelijk om hé!

’s Morgens stap ik op de fiets en elke keer denk ik weer; waarom ga je in godsnaam met 30 graden (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Eerste trip en alleen maar feestjes!

Bericht - 05 maart 2018 om 14:44 uur

Drie weken later, liggend in mijn bed met mijn laptop op schoot, probeer ik me weer voor de geest te halen wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. Ik moet eerlijk zijn dat dit vrij lastig gaat, omdat ik toch een aantal hersencellen verloren ben. Hoe dat gekomen is, is redelijk makkelijk te verklaren. En als je doorleest, kom je daar uiteraard achter.

Vorig weekend zijn wij op onze eerste trip geweest, genaamd Bigi Pan. Bigi staat voor groot en pan staat voor meer. Groot meer dus, heel goed! Vrijdagochtend om half 8 werden wij door onze reisgids opgehaald in een busje. 6 meiden met een (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Nieuwkomers

Bericht - 22 februari 2018 om 20:42 uur

11 februari 2018, de dag waarvan ik niet zo goed wist of ik er nu naar uit of tegenop had gekeken. Samen met mijn moeder, broer, zusje en lieftallige vriendje vertrok ik om 6 uur richting Schiphol. Met gemixte gevoelens stapte ik het vliegtuig in richting Paramaribo. 10 uur in de lucht waren voor mij en mijn trommelvliezen een van de grootste nachtmerries op aarde. Maar dankzij mijn grote broer, die voor mij echte FlyFit oordoppen had gekocht, viel het allemaal reuze mee. Scheelt weer wat geklaag de aankomend 5 maand. Credits naar de ANWB.

Toen ik het vliegtuig uitstapte had ik even een momentje nodig om (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie