Avatar Eef Beckers

Eef Beckers

De laatste dagen in Berlijn

Bericht - 19 mei 2019 om 21:40 uur

Hallo allemaal,  

Hier ben ik weer! Ik kom jullie het laatste nieuws uit Berlijn vertellen. Donderdag hebben we met zijn allen een fiets gehuurd om door Berlijn heen te fietsen en alle mooie gebouwen goed te kunnen zien. Het was vandaag niet heel mooi weer en het regende daarom ook veel, maar we wilden toch graag gaan fietsen. Om niet al te nat te worden, hebben we allemaal een regenjas gekocht, wat er uiteindelijk ook nog heel vrolijk uitzag. Juf Eef zat samen met een andere juf op een tandem. Dit is een fiets waar je met twee mensen op kunt fietsen. Ik zat achter in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Op bezoek bij Duitse scholen

Bericht - 15 mei 2019 om 23:37 uur

Hallo allemaal,  

Hier ben ik weer. Ik wil jullie weer wat vertellen over onze reis. Dinsdag ben ik samen met juf Eef, meneer de beer en de rest van de groep naar een Duitse basisschool geweest. Het wat een kleine school in een mooi oud gebouw. Dit was een speciale school, want hier zijn de kinderen heel vrij. Ze mogen zelf bepalen wat ze wanneer, waar en met wie gaan doen. Ze mochten er zelfs voor kiezen om in school hun schoenen uit te doen en op hun sokken of sloffen te lopen. Ik mocht ook even in een lokaal kijken. Er stonden bijna geen tafeltjes, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Op naar Berlijn

Bericht - 13 mei 2019 om 22:15 uur

Hallo allemaal,

Zondagmorgen zijn Juffrouw Eef en ik vertrokken naar Berlijn. We gingen met de trein. Ik was blij want ik mocht bij het raampje zitten, naast mijn vriendje meneer de Beer. Na heel lang in de trein te hebben gezeten, kwamen we eindelijk aan in Berlijn. Daar moesten we even zoeken naar ons hotel, maar die hadden we al snel gevonden. Daar hebben we al onze koffers gezet en toen gingen we al gezellig de stad in om wat te eten. Na het eten gingen we naar een hele speciale plek. We gingen naar het gebouw waar de bazen van Duitsland werken. Na deze lange dag (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie