Avatar Dick Wanda & Bente

Dick Wanda & Bente

Momenteel is deblijereizigers bezig met de reis Overwinteren 2018. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van deblijereizigers

Blijf op de hoogte van de reisblog van deblijereizigers door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 3/4/5/6

Bericht - 11 februari 2018 om 20:24 uur

Week 3/4/5/6 : vanaf 15 januari
En zo zijn we weer weken verder. Zoals ‘beloofd’ hebben we niet zoveel gedaan. Een keer naar het naastgelegen stadje Curella gefietst en boodschappen gedaan. Het was wel 13 km heen en ook terug. Ik dan wel met afgeladen fietstassen en een lege accu. Maar ja, die was al leeg voor ik wegfietste..   We zijn door de sinaasappelgaarden naar het naastgelegen dorp gefietst,het officiele Tavernes. Man wat is dat heerlijk door al die velden vol met sinaasappelbomen. Ik heb er een paar gescoord die langs de weg lagen en die waren heerlijk. Veel verschillende eigenaren, (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Week 2 / vanaf 8januari

Bericht - 11 februari 2018 om 20:14 uur

Week 2 : vanaf 8 januari
Bedarieux > Perelada/Spanje. (188km)
Na een nacht vol plensbuien en onweer is het in de ochtend even droog en lopen we naar de overkant van de rivier naar de supermarkt. Met handenvol wijn (stond niet op het lijstje, maar het vlees is zwak..) komen we bij de camper terug terwijl de regen weer losbarst. We rijden richting Frankrijk en verbazen ons over de hoeveelheid water die naar beneden blijft komen; gelukkig geen sneeuw, denk ik dan maar zo. (Dat is rond Madrid wel anders; daar zitten op het moment dat ik dit schrijf meer dan 100 (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Week 1/ vanaf 2 januari

Bericht - 11 februari 2018 om 20:07 uur

Eerste week

Week 1 : 31 december 2017 > 8 januari En off we go !! Hoeven> Marcoing
Op oudejaarsdag zijn we vertrokken na een week lijstjes maken wat ik echt niet mocht vergeten, alles bij elkaar zetten, wassen en opruimen. Dick zat die tijd in zijn ‘hok’, want moest als penningmeester van de KBO allerlei dingen van het jaar 2017 afronden. Met de oliebollen voor oudejaarsavond, een grote Pavlova als dessert en een volle camper rijden we richting Hoeven waar we bij Harrie en Christine oud&nieuw vieren. Met 8 man hebben we getafeld en het jaar 2017 uitgezwaaid. We (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie