Avatar Balinese krabbel

Balinese krabbel

Pinda-Perikele, Een bijzondere Rit naar Bali!"

Bericht - 02 oktober 2023 om 19:30 uur

Eindelijk liepen we door het gangpad van het vliegtuig op zoek naar de twee lege plekken. Nog voordat ik kon zitten, werd ik verwelkomd met een consumptiegesprek van pinda’s. Ik merkte op dat er een meneer naast mij zat die al pratend en kauwend mij begroette. Met mijn hand voor mijn mond om de spetters van de pinda’s niet te voelen en met samen geknepen ogen ging ik zitten, even uitpuffen over wat zich allemaal had afgespeeld bij het inchecken.Niet lang daarna kregen we een keuze uit twee gerechten: chicken met rijst of pork met bami. Mijn keus was (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het Avontuur van de Verloren QR Code

Bericht - 02 oktober 2023 om 12:01 uur

Daar stonden we dan, op Schiphol, klaar voor onze langverwachte Bali-reis. De spanning hing in de lucht, vermengd met een flinke dosis vliegangst. Ik bedoel, wie heeft er nou een goede relatie met vliegen? Reizen wilde ik heel graag, maar vliegen was niet bepaald mijn hobby. De grote vraag was: waar kies je dan voor? 

We waren ruim op tijd, drie uur van tevoren zoals vermeld in het voorschrijft. Om 19.30 uur zou het avontuur beginnen, tenminste, dat dachten we. Op Schiphol aangekomen en de douane gepasseerd, restte ons alleen nog het laten zien van onze boarding passes. Plotseling kwam er een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie