Avatar Charlotte Storimans

Charlotte Storimans

Update Thailand

Bericht - 12 juni 2019 om 09:12 uur

Het is alweer een hele tijd terug dat ik een mooi reisverhalen heb geschreven. Er is natuurlijk veel gebeurt in de tussentijd. Prachtige plekken bezocht, veel nieuwe ervaringen opgedaan en spijtig ook veel stil moeten zitten. Om op dat laatste eventjes kort terug te komen. Ik ben nu sinds een week eindelijk van alle antibiotica af, tijd voor een feestje! Heb dik een maand van kuur naar kuur geleefd en ben hierdoor te moe geweest om alsnog mooie verhalen te schrijven over deze reis. De reis die ondanks alle lichamelijke tegenslagen toch echt prachtig is en de moeite waard (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ko Pha Ngan

Bericht - 20 mei 2019 om 10:55 uur

Op Koh Tao heb ik mijn maatje Nelleke helaas achter gelaten. Op de boot kwam ik ineens Melanie tegen, een dame uit Parijs waarmee we op Koh Tao ook in de dorm hadden geslapen. Het moment was nu pas daar om gezellig samen te kletsen. Wat een top meid, diepe en fijne gesprekken volgde. We besloten samen een bungalow in het noorden van het eiland op het strand te delen voor een week. 


Heerlijk voor de hele week zelf een scooter gehuurd zodat ik vrij was te gaan en te staan waar ik wilde. Wat onwijs fijn die vrijheid en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Koh Tao

Bericht - 16 mei 2019 om 10:07 uur

Wat een top begin! ik stap voorin de taxi en draai me om, om me voor te stellen aan de twee dames achterin. Bij toeval is het een van de meiden die ik de avond ervoor had ontmoet in de reggae bar, Cemre. De andere gezellige dame in de taxi stelt zich voor als Nelleke. 


Kho Tao, drie jaar terug was ik met Kirsten ook op dit eiland. Wat is het veranderd zeg... Zo onwijs toeristisch geworden. Ik herken echt niks mer terug. Voor alsnog is en blijft het een prachtig snorkel eiland, overal koraal en prachtige vissen te zien. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bangkok

Bericht - 06 mei 2019 om 07:22 uur

De afgelopen twee weken zijn echt voorbij gevlogen. Oo wat heerlijk om in Thailand te zijn. Rond reizen gaat hier zo gemakkelijk. Zowat iedereen kan Engels, alle borden zijn weer leesbaar, de wegen zijn goed, kan als dame alleen in zomer kleding over straat lopen, en ga zo maar door.


De eerste twee dagen heb ik in Bangkok doorgebracht. Ben hierna snel weer de drukke stad ontvlucht. Dit neemt niet weg dat ik deze twee dagen vol van Bangkok heb genoten. Aangezien ik drie jaar terug met Kirsten alle highlights van de stad al had bekeken kon ik deze keer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bye bye Nepal&Juul

Bericht - 23 april 2019 om 09:36 uur

Samen met Juul vol genoten van de laatste dagen van mijn Nepal reis in Kathmandu. We hebben eigenlijk niks anders in de stad gedaan dan lekker eten, drinken, souvenirs kopen, gelachen en oneindig lang gekletst. Zo gek een van m'n beste vriendinnetjes hier achter te laten. Al is het onwijs tof dat ze hier een nieuw leven is begonnen. Ik ben echt super trots op haar en kan haar met een goed gevoel in Nepal achter laten. Moet wel eerlijk zeggen dat ik haar onwijs ga missen, maar uitstekende reden om nog eens de reis te maken naar Nepal!


'Eindelijk (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Eind goed al goed

Bericht - 20 april 2019 om 07:59 uur

Na de horror maar prachtige mardi himal trekking ben ik weer geland in Pokhara. In de hoop dat een douche en nacht goed slapen me goed zal doen werd ik spijtig doodziek wakker. Misschien dat uitgebreid eten me goed zal doen? De eerste dag heb ik alleen maar gegeten en geslapen. Spijtig volgde er een aantal dagen van doodziek op bed liggen. 


Ik besloot om paar dagen eerder dan planning al naar Sauraha te gaan terug naar Juul en Dharmik. Aangezien ik nog steeds ziek was heb ik hier de eerste twee nachten in een hotel geslapen. Even bij tanken, (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Mardi Himal Trekking

Bericht - 19 april 2019 om 12:32 uur

((Ja.. Dit wordt een wat lang verhaal haha, im sorry)) 


Met mijn kleine rugzak volgepropt loop ik mijn hostel uit. Totaal ontwetent wat me te wachten zal staan tijdens deze trekking van de mardi himal. Mijn doel is in mijn eentje de top te bereiken, in hoeveel dagen maakt me niet uit maar ik zal er komen. 


De eerste dag heb ik vanuit mijn hostel kleine drie uur gelopen totdat ik op de kaart ging kijken en tot de conclusie kwam dat dit echt onbegonnen werk was vanaf hier verder te lopen. Heb de bus vanaf een busstop naar Kane. Vanaf (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Pokhara vervolg

Bericht - 18 april 2019 om 09:57 uur

Pokhara heeft me te pakken. Ik ben in contact gekomen met wat mooie mensen waardoor ik in Umbrella café een opdracht heb gekregen voor een muurschildering. Overdag ben ik aan het werk/schilderen. In de avonden geniet ik volop van het nachtleven. Moet zeggen dat ondanks dat je zou denken dat dit het perfecte leven is ik niet op mijn plek zit. Probeer mezelf telkens opnieuw te herpakken, maar weet nog steeds niet zo goed hoe ik het moet aanpakken rondom Vietnam dat niet meer doorgaat en een aantal andere tegenslagen. Geldzorgen op reis is iets wat je liever thuis (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pokhara

Bericht - 08 april 2019 om 14:18 uur

Na de meest bumpy weg te hebben gereden van rond de 8u zijn we aangekomen in Pokhara. Bij het inchecken in het hostel keek ik op mijn telefoon en zag ik dat ik talloze fb berichten binnen had gekregen. Tot mijn grote schrik kreeg ik hier het nieuws dat de  schilder opdrachten niet door gaan op Phu Quoc en dat ik ook kan fluiten naar het afgesproken bedrag voor mijn vliegticket.. Een giga domper, want dit was de reden dat ik nu weer in Azië ben. 


De eerste avond en dag heb ik hierdoor ook gewoon even in mijn eentje (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Jungle tour Chitwan

Bericht - 05 april 2019 om 06:47 uur

6u gaat de wekker. Gek genoeg ben ik ook meteen wakker, want vandaag wordt een top dag! Samen met Juul ga ik de gehele dag een jungle trekking doen. Om 7u verzamelen we samen met de Guide (Krisna) en zijn assistant bij de oversteek voor de kano. We gaan eerst 1,5u met de kano ver het national park in. Onderweg verteld Krisna ons van alles over alle vogels die we onderweg al tegen komen. Ook niet te missen zijn de talloze krokodillen die we zien. Gelukkig zijn ze allen op een aantal meter afstand. De kano wordt aan de kant geplaatst (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3