Avatar Charlotte Storimans

Charlotte Storimans

Momenteel is charlottestorimans bezig met de reis Pelgrimage. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van charlottestorimans

Blijf op de hoogte van de reisblog van charlottestorimans door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

(Foret de Mormal) - Saint-Quentin (26km gelopen, rest met de auto)

Bericht - 24 maart 2021 om 11:37 uur

Alright, heerlijk geslapen ook al was het steen koud in de camper. Vandaag wordt een spannende dag. De corona maat regelen zijn allemaal zo aangescherpt in Frankrijk dat slaapplaatsen vinden praktisch onmogelijk wordt gemaakt. Saint-Quentin is de eerste plaats waar ik nog voor een soort van oke bedrag (goedkoopste 65 euro) een hotel kon vinden. Alleen deze plaats ligt 51km vandaan de plaats waar ik wakker werd.. Niet te doen dus, maar goed er zit niks anders op. Aangezien youp en ik het gezellig vonden wel nog even samen te ontbijten zijn we een stukje in de richting gereden (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Maubeuge - Pont-sur-Sambre (Foret de Mormal) (21km)

Bericht - 23 maart 2021 om 19:58 uur

Vanochtend heerlijk eens uit geslapen. Of naja werd alsnog uit mezelf om half 9 wakker maar kon nog even lekker blijven liggen en niks doen. Heerlijk even lekker een ochtend voor het eerst voor mezelf. Opnieuw op pad gegaan vandaag naar Pont-sur-Sambre. Ik begon mijn route weer met de compostela route alleen bahbah wat een vieze route. Wat is Maubeuge een gore stad. Volledig langs de Sambre gelopen en werd steed meer chagerijning van hoe veel zwerf afval er ligt in dit eigenlijk mooie gebied. Had dit niet van Frankrijk verwacht, bah. Aangezien je alleen jezelf ermee hebt als je (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Haine-Saint-Pierre - Maubeuge (37 km)

Bericht - 23 maart 2021 om 11:23 uur

Vanuit Haine-Saint-Pierre vroeg in de ochtend vertrokken naar Maubeuge in France. Het wordt een hele lange dag vandaag van wel 37,5 km ongeveer. Het lieve gezin waar ik sliep heeft me een lunch pakketje mee gegeven voor onderweg. Van de 2 kids hebben een geluks tekening voor me gemaakt, met erop dat ze van me houden ookal spreek ik amper Frans. Voordat ik de deur uit liep moesten de ouders ineens vet hard lachen. Blijkbaar schreeuwde de 2 kleine in het Frans dat als ze 18 zijn of ze dan naar Rotterdam mogen komen voor een tattoo. Hahaha love (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Écaussinnes - Haine-Saint-Pierre (34 km)

Bericht - 21 maart 2021 om 13:17 uur

Heerlijke nacht gehad. Isabelle de vriendin van Michel was al zingend lekker aan het rommelen in huis en samen hebben we nog genoten van een ontbijtje. Ik had echt mijn tattoo equipment mee moeten nemen, want opnieuw krijg ik de vraag of ik er bij haar 1 kan zetten. Haha achja wie weet doe ik deze reis nog eens maar dan met de camper ofzo en ga ik al deze lieve mensen af om te Tattoeren. Vanaf Écaussinnes loopt de originele Compostela route al sinds 1186, wauw! Over de oude paden, langs de kastelen, door de tunnels (half bukkend) door (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Haut-Ittre - Ecaussinnes (21km)

Bericht - 19 maart 2021 om 12:33 uur

Na een slechte nacht slaap wakker geworden, wat een spook huisje was dit. Maja all good, na letterlijk 3 bakken koffie was ik wakker en kon ik nog even vriendelijk een laatste babbeltje maken met de lieve vrouw. Vandaag staat me een mooie route te wachten. Had hem gister al wat uitgepland en kan letterlijk de gehele van Haut-Ittre naar Ecaussinnes door de bossen lopen. Inderdaad een prachtige route gehad. Precies zoals ik me had voorgesteld bij deze pelgrimage. Door de bossen, op landweggetjes door de weilanden, en niemand die je tegen komt, gewoon alleen jij en jezelf verzonken in (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Halle - Haut-Ittre (13km)

Bericht - 18 maart 2021 om 16:20 uur

Wat een heerlijke nacht geslapen, en een keer lang uit geslapen ook. Helemaal top! Valentijn had bij de bakker voor me een heel lunchpakketje gehaald voor onderweg vandaag met allemaal dingen die ik moest proberen, cute! Daarna samen lekker uitgebreid ontbeten. Hij had een Soldaatje gemaakt als ontbijt (spek, ei en soort brood iets wat je dan in het ei kon dippen) mega lekker! De andere guys waren al naar hun werk, ook Valentijn ging de deur uit. In alle rust heb ik nog even wat lopen tekenen en ben toen ook zelf de deur uit gegaan. Blijft toch (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Brussel - Halle (19km)

Bericht - 17 maart 2021 om 22:34 uur

In de ochtend nog eventjes een koffie gedronken bij Maarten in Brussel en toen op pad gegaan. Moet eerlijk toegeven dat deze dag me een beetje zwaar viel. Opnieuw voor de 7e dag hele dag regen, spier pijn, blaren, opnieuw stress over de slaapplek van de avond, gewoon even meh. Besloot om die reden eerst maar gewoon eens Brussel centrum in te lopen. Gek zo een lege stad. Normaal vol met toeristen en nu alles voor mij alleen. (oja trouwens in Belgie moet je dus overal op straat ook een mondkap op vandaar dag je me op de foto (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mechelen - Brussel (32km)

Bericht - 16 maart 2021 om 16:43 uur

Was zo moe van het lopen en alle indrukken dat ik door alle geluiden van het gezin heen ben geslapen. Ik hoorde wel de voordeur dicht gaan in de verte, maar pas van mijn luide wekker schrok ik echt wakker. Naast de Bank op het tafeltje lag een zakje met vergebakken broodcake als ontbijt zalig wakker worden! Wat het helemaal afmaakte was dat hun dochtertje een stress balletje voor me had gemaakt voor dat als ik het moeilijk op reis zou krijgen dat ik daar dan in kon knijpen. Dan zou alles weer goed komen. Echt te schattig! Ben eerst (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Antwerpen - Mechelen (30km)

Bericht - 15 maart 2021 om 23:08 uur

Vandaag is een extra leuke dag, want ik ga Cindy na bijna 3 jaar weer terug zien. Ik ken haar vanuit Vietnam. Heb een maand in haar hostel geleefd en geschilderd, schat van een meid! Voordat het zo ver is zit ik eerst nog gezellig aan het ontbijt met Peter. Aangezien hij als vrijwilliger werkt als stadsgids kwam hij met een hele route door de stad die ik echt eerst nog even moest lopen voordat ik naar Mechelen zou vertrekken. Zo gezegd, zo gedaan heb ik eerst nog bijna 2uur lang door Antwerpen gelopen. Trots mijn 2e stempel gehaald (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kalmthout - Antwerpen (26km)

Bericht - 13 maart 2021 om 23:26 uur

Na een heerlijk ontbijt bij Kristel wilde ik vol goede moed op pad gaan alleen met nog klets natte schoenen ging dit niet echt lukken. Dit had denk ik zo moeten zijn, want in de tijd dat mijn schoenen aan het drogen waren heb ik heerlijk 2uur lang met Kristel over het leven gepraat en samen wat geschilderd en getekend in haar atelier. Zou hier zo Graag langer willen blijven, maar de reis gaat weer verder. Antwerpen behalen was best een op gave eigenlijk met al die blaren en de hagelbuien tussendoor. Gelukkig alsnog goed aangekomen. Opa moet ik (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5