Avatar Charlotte Storimans

Charlotte Storimans

Momenteel is charlottestorimans bezig met de reis Nepal avontuur! . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van charlottestorimans

Blijf op de hoogte van de reisblog van charlottestorimans door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Eind goed al goed

Bericht - 20 april 2019 om 07:59 uur

Na de horror maar prachtige mardi himal trekking ben ik weer geland in Pokhara. In de hoop dat een douche en nacht goed slapen me goed zal doen werd ik spijtig doodziek wakker. Misschien dat uitgebreid eten me goed zal doen? De eerste dag heb ik alleen maar gegeten en geslapen. Spijtig volgde er een aantal dagen van doodziek op bed liggen. 


Ik besloot om paar dagen eerder dan planning al naar Sauraha te gaan terug naar Juul en Dharmik. Aangezien ik nog steeds ziek was heb ik hier de eerste twee nachten in een hotel geslapen. Even bij tanken, (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Mardi Himal Trekking

Bericht - 19 april 2019 om 12:32 uur

((Ja.. Dit wordt een wat lang verhaal haha, im sorry)) 


Met mijn kleine rugzak volgepropt loop ik mijn hostel uit. Totaal ontwetent wat me te wachten zal staan tijdens deze trekking van de mardi himal. Mijn doel is in mijn eentje de top te bereiken, in hoeveel dagen maakt me niet uit maar ik zal er komen. 


De eerste dag heb ik vanuit mijn hostel kleine drie uur gelopen totdat ik op de kaart ging kijken en tot de conclusie kwam dat dit echt onbegonnen werk was vanaf hier verder te lopen. Heb de bus vanaf een busstop naar Kane. Vanaf (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Pokhara vervolg

Bericht - 18 april 2019 om 09:57 uur

Pokhara heeft me te pakken. Ik ben in contact gekomen met wat mooie mensen waardoor ik in Umbrella café een opdracht heb gekregen voor een muurschildering. Overdag ben ik aan het werk/schilderen. In de avonden geniet ik volop van het nachtleven. Moet zeggen dat ondanks dat je zou denken dat dit het perfecte leven is ik niet op mijn plek zit. Probeer mezelf telkens opnieuw te herpakken, maar weet nog steeds niet zo goed hoe ik het moet aanpakken rondom Vietnam dat niet meer doorgaat en een aantal andere tegenslagen. Geldzorgen op reis is iets wat je liever thuis (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pokhara

Bericht - 08 april 2019 om 14:18 uur

Na de meest bumpy weg te hebben gereden van rond de 8u zijn we aangekomen in Pokhara. Bij het inchecken in het hostel keek ik op mijn telefoon en zag ik dat ik talloze fb berichten binnen had gekregen. Tot mijn grote schrik kreeg ik hier het nieuws dat de  schilder opdrachten niet door gaan op Phu Quoc en dat ik ook kan fluiten naar het afgesproken bedrag voor mijn vliegticket.. Een giga domper, want dit was de reden dat ik nu weer in Azië ben. 


De eerste avond en dag heb ik hierdoor ook gewoon even in mijn eentje (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Jungle tour Chitwan

Bericht - 05 april 2019 om 06:47 uur

6u gaat de wekker. Gek genoeg ben ik ook meteen wakker, want vandaag wordt een top dag! Samen met Juul ga ik de gehele dag een jungle trekking doen. Om 7u verzamelen we samen met de Guide (Krisna) en zijn assistant bij de oversteek voor de kano. We gaan eerst 1,5u met de kano ver het national park in. Onderweg verteld Krisna ons van alles over alle vogels die we onderweg al tegen komen. Ook niet te missen zijn de talloze krokodillen die we zien. Gelukkig zijn ze allen op een aantal meter afstand. De kano wordt aan de kant geplaatst (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Happy Lemon Tree

Bericht - 02 april 2019 om 13:04 uur

Het is al meer dan een week dat ik hier in Sauraha heerlijk aan het genieten ben. Geschilderd, mijn boek uitgelezen en heerlijk genoten van het gezelschap van Juul, Dharmik en alle gasten die voorbij kwamen in Happy Lemon Tree. 


Vanuit mijn bamboe hut die met acht bamboestelen in de grond staat wordt ik rustig wakker van alle tropische vogel geluiden. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht, omdat ik me besef dat ik deze nacht gelukkig niet gestoken ben door alle muggen. De klamboe heeft goed zijn werk gedaan vannacht. Ik neem een koude douche wat zeer aangenaam is (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Sauhara

Bericht - 28 maart 2019 om 05:00 uur

Na een lange reis te hebben gemaakt over een weg die je op sommige momenten eigenlijk nauwelijks een weg kan noemen, ben ik aangekomen in Sauhara. De temperatuur is hier echt heerlijk warm en de zon straalt in mijn gezicht. En ja hoor... Daar is Juul die aan komt scheuren op de scooter om mij op te pikken van de bushalte! Oo wat fijn haar weer te zien! Eindelijk kan ik de plek bewonderen die zij samen met Dharmik heeft opgebouwd.


The Happy Lemon Tree Lodge, wauw! Het lijkt wel een safari sprookje. Via een klein paadje door het hoge (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Kathmandu vervolg

Bericht - 26 maart 2019 om 15:28 uur

Kathmandu wat een bijzondere stad. Mooie mensen ontmoet die me op zoveel plekken hebben gebracht waar ik anders nooit zal zijn gekomen. Te beginnen met de ontmoeting van Meryana die mij uitnodige mee te gaan naar de Bouddhanath Temple, een van de grootste Stoepa's in Zuid-Azië. Half 6 in de ochtend waren we daar aanwezig. Via haar heb ik deel uit kunnen maken van het ochtend gebed en meditatie met de monniken in een zij monastery van de stoepa. 


Wat een aangename energie hangt er. Met mijn ogen gesloten en mijn handen bij elkaar, zit ik in het zij monastery (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Eerste dag Kathmandu

Bericht - 22 maart 2019 om 15:19 uur

Na twee uurtjes slapen, lange reis en yet lag gewoon even lekker door gepakt vandaag. Wat is het prachtig hier! Totaal anders weer dan de andere landen die ik ooit heb bezocht. Hier ben je omringt door de bergen, overal aapjes en prachtige vlinders die voorbij komen. Als je door de straten loopt komen de heerlijke geuren van allerlij curry kruiden je neus in. Zo worden je ogen geprikkeld door alle vrolijke kleuren overal en werden mijn benen op de proef gesteld door een lange wandeling van 4uur naar een tempel.


Samen met twee andere uit het Hostel (dat Zostel (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Ready for take of!

Bericht - 21 maart 2019 om 12:37 uur

Alright daar gaan we dan! Ben er helemaal klaar voor. Ben zo benieuwd naar Nepal met al haar nieuwe geuren, kleuren, eten, mensen, ja dit kan niet anders dan fantastisch worden!! Let's go! Lekker boekje lezen en hopelijk genieten van het uitzicht vanuit het vliegtuig de komende 16u. Byebye Nederland tot in de zomer als hier het zonnetje ook weer schijnt!
4 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3