Avatar Bram van den Boogaard

Bram van den Boogaard

Therapiedag 10

Bericht - 02 februari 2019 om 21:18 uur

We zijn gelukkig weer veilig geland op Nederlandse bodem. Bram viel vrij snel na het opstijgen in slaap en heeft toch wel bijna 6 uur geslapen. Ook Melle heeft een aantal uurtjes gestrekt gelegen. Als je nog klein bent, en vooral Bram die heel lenig is, vouw je je wat makkelijker dubbel in zo’n stoel.

Tot nu toe weinig aan de hand maar zodra Bram wakker werd ging het mis. Je zag duidelijk dat het ‘m allemaal niet lekker zat en hij begon snel te spugen. En zo nog een paar keer vaker. Niet fijn! Maar goed, zodra hij opa (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Terug reis

Bericht - 02 februari 2019 om 00:29 uur

Vrijdag 1 februari 2019

We staan op het punt om het vliegtuig in te stappen. Het verslag over therapiedag 10 volgt nog.

Tot morgen!

Groetjes Andy, Sandra, Cas, Bram en Melle
3 reactiesPlaats een reactie

Therapiedag 9

Bericht - 31 januari 2019 om 21:21 uur

Donderdag 31 januari 2019

Vandaag beginnen we gezamenlijk met het siblingprogramma. We (de ouders) hadden van Laura de opdracht gekregen om een kort briefje te schrijven aan de kinderen waarom wij vinden dat ze een positieve bijdrage leveren aan het gezin. Waarom ze een superbrus zijn om zo een “spotlight” gevoel te creëren. 

Maar eerst begint ieder gezin (waren met 2 gezinnen) met het tekenen van een familie-eiland. Op dit eiland mag alles getekend worden wat je maar wenst. Cas tekent uiteraard een PlayStation en IPad maar ook een lasergame baan. Melle wil graag een poes, een midgetgolfbaan, een voetbalveld en (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Therapiedag 8

Bericht - 31 januari 2019 om 01:08 uur

Woensdag 30 januari 2019

Een dag vol met gesprekken en een workshop!

Bij het siblingprogramma was het vandaag beauty dag. De kids hebben een masker gehad en voor de verandering hadden de jongens een keer gelakte nagels en een staartje toen ze thuis kwamen. Ik zag papa al kijken.... Verder hebben ze aandacht besteed aan het onderwerp “stop hou op”. Op spelenderwijs wordt dit onderwerp behandeld.

Ook een gesprek met psycholoog Mirte gehad. Hier vooral tips gekregen op welke manier je gedrag kunt doorbreken. En dat het belangrijk is om alles 1 voor 1 aan te pakken en niet met meerdere doelen (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Therapiedag 7

Bericht - 29 januari 2019 om 21:26 uur

Dinsdsg 29 januari 2019

Gisteravond nog even cultuur gesnoven in Willemstad, kon Kim dat ook weer van het lijstje afstrepen. Op de terugweg even wezen tanken omdat we de auto vanmorgen weer in moesten leveren. Dat werkt hier ook wel apart dat tanken. Je moet voordat je gaat tanken al betalen. Dus je moet ook weten voor welk bedrag je gaat tanken. Tja, een huurauto moet je weer met volle tank inleveren dus dan maar een gokje wagen. Alles wat je teveel betaald krijg je later toch wel weer netjes terug!

Nog even snel wat boodschappen doen nu we toch de (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Therapiedag 6

Bericht - 28 januari 2019 om 21:07 uur

Maandag 28 januari 2019

We zijn er weer na een rustdag! En 1 rustdag is wel voldoende voor Bram. Het was gister weer een ik-werk-toch-niet-mee Bram dag. Een uurtje of anderhalf aan het zwembad, uurtje strand, Bram is er dan wel klaar mee en wil naar huis. Alleen achter z’n dvd speler houdt ie het langer vol.....

Aan het einde van de middag kwam tante Kim aan na een goede vlucht. Makkelijk zo’n nakomer want alles waar we mis op pakte had Kim meegenomen! Dit waren vooral wat spelletjes voor Cas en Melle en extra dvd’s voor Bram. En natuurlijk nog (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Foto’s en filmpjes

Bericht - 27 januari 2019 om 01:00 uur

Zaterdag 26 januari 2019

Vandaag hebben we een eilandtour gedaan. Naar het West punt gereden en daar naar de ruige golven gekeken. Vanuit daar weer terug naar beneden en bij meerdere mooie stranden gestopt. Cas heeft nog gesnorkeld tussen de schildpadden op playa Grandi. 

Lekker geluncht met een prachtig uitzicht. Toen  
waren de mannen er wel weer klaar mee dus back home naar het zwembad.

Morgen is er op het eiland een sportevenement  om geld op te halen voor het kankerfonds. Vanuit Willemstad 8 km lopen naar Mambo beach. Daarna gaan de deelnemers met busjes naar Jan Thiel om vanuit daar nog (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Therapiedag 5

Bericht - 26 januari 2019 om 00:25 uur

Vrijdag 25 januari 2019

We zijn vanmorgen naar Willemstad gereden. Is vanuit ons appartement ongeveer een kwartier rijden (als er geen file staat, ja, ja, die kennen ze hier ook). 

Het is gaaf om de Koningin Julianabrug over te rijden, een brug van 56,4 meter hoog. Hier kunnen alle schepen onderdoor behalve de allergrootste cruiseschepen. Het uitzicht wat je hebt wanneer je over de brug rijdt is heel mooi en je ziet de grote cruiseschepen liggen.

In Willemstad uiteraard bij de beroemde Curacao letters (zie foto) een toeristisch kiekje gemaakt. En door naar de Pontjesbrug. De Pontjesbrug (ook wel de Emmabrug genoemd) (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Therapiedag 4

Bericht - 25 januari 2019 om 00:15 uur

Donderdag 24 januari 2019

Een feestelijke dag. Mama heeft een app van juffrouw Lia met een filmpje van de klas van Melle. Groep 3 zingt lang zal ze leven voor Melle en hij vindt het fantastisch!

Dan moet mama z’n cadeautjes verstoppen. En wat een top cadeau: een nieuw voetbalpakje van PSV (zie bij foto’s een mooie foto van z’n cadeau). Verder is hij toch ook wel blij met z’n PSV rugzak en een nieuwe pyjama.

Cas en Melle mogen vandaag meelopen met dolfijntrainer Anouk. Ze mogen de vissen voor Kanoa klaarmaken en krijgen heel veel informatie over de dolfijnen van het (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Therapiedag 3

Bericht - 24 januari 2019 om 00:14 uur

Woensdag 23 januari 2019

De dag begint met een flinke bui. Vannacht heeft het ook geregend. Na een half uurtje wordt de lucht weer blauw en snel is alles weer droog! Het blijft wel flink waaien, nog harder dan normaal.

Cas en Melle gaan om 10.30 weer naar het CDTC voor het siblingprogramma. Vandaag gaan ze o.a. naar het strand. Cas heeft gesnorkeld en een onderwatercamera mogen gebruikten. Hij was helemaal enthousiast!

Bram was vandaag een beetje dwars (nou is ie dat wel vaker) en ongeduldig. Hij vraagt iedere dag wel 10 x naar oma en wil oma bellen. Stephanie de therapeut (...)

Lees verder


11 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2