Avatar Bram van den Boogaard

Bram van den Boogaard

Momenteel is bramnaardedolfijnen bezig met de reis Bram naar de dolfijnen. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van bramnaardedolfijnen

Blijf op de hoogte van de reisblog van bramnaardedolfijnen door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

De reis

Bericht - 19 januari 2019 om 20:06 uur

19 januari 2019

We zijn er! De reis is gelukkig heel goed verlopen. Het was lang, maar dat wisten we vantevoren. Geen vertraging gehad en niet hoeven te wachten in lange rijen voor een of andere controle.

We vlogen met KLM en het vliegtuig zat vol. Op een gewone vrijdag in januari, je zou toch denken dat er dan niet zoveel mensen vakantie hebben! De opstelling in het vliegtuig: in het ene rijtje Cas, Bram en mama. De rij daarvoor Melle en papa. Omdat er langs papa een vreemde mevrouw zat (en het blijft toch vervelend om iedere keer te vragen: (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Bedankt!

Bericht - 12 januari 2019 om 20:24 uur

Om onze droom uit te laten komen hebben we financiële ondersteuning ontvangen.

De Brambo

In de periode dat Bram behandeld werd voor leukemie heeft Walter Schuurman speciaal voor Bram een keepershandschoen ontworpen en op de markt gebracht genaamd de Brambo.
De opbrengst van deze keepershandschoen hebben wij gekregen om met Bram de dolfijntherapie te volgen.

Walter, super bedankt!

De Brambo is nog steeds te koop. De opbrengst hiervan gaat nu naar Only friends https://onlyfriends.nl/
(een sportclub speciaal voor jongeren en kinderen met een beperking). Verder wil Walter zoveel mogelijk G-voetbalteams voorzien van de Brambo keepershandschoen.


Little tools make a big difference

BJC Tools B.V. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wat is dolfijntherapie precies?

Bericht - 01 januari 2019 om 13:12 uur

Het therapiecentrum

Het dolfijnondersteunende therapiecentrum is in 2004 opgericht en gevestigd in Curaçao. Het betrokken team bestaat uit bevoegde en speciaal getrainde professionals zoals psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. En uiteraard: vijf tuimelaardolfijnen die exclusief ingezet worden voor het therapeutische programma.

Van over de hele wereld komen er jaarlijks circa 4.000 patiënten met hun gezin naar Curaçao. Ze behandelen mensen van 3 jaar en ouder met handicaps als autisme, aspergersyndroom of downsyndroom en psychologische aandoeningen als depressie, posttraumatische stressstoornis en burn-out.

Contact leggen en omgaan met dolfijnen stimuleert en beloont patiënten om vooruitgang te boeken. Een dolfijn kan je aandacht vasthouden, je (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie