Avatar Daniëlle  Beumkes

Daniëlle Beumkes

Momenteel is bramdanielleusa2019 bezig met de reis USA roadtrip. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van bramdanielleusa2019

Blijf op de hoogte van de reisblog van bramdanielleusa2019 door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Dag 12, 13-9

Bericht - 14 september 2019 om 04:26 uur

Vrijdag de 13e! 
Geen seconden last van gehad. We hebben vandaag z’n 400 km gereden vandaag. 
Las Vegas it is!! 
We waren vroeg uit de veren om optijd in Vegas aan te komen. Dit omdat de Reining show; High Roller Reining Classic al ruim een week gaande is. En we erg benieuwd waren naar het hotel, casino, bowling baan, restaurants, spa en Equestrian center in 1. Ze noemen dat The South Point. 
Echt waanzinnig groot letterlijk alles in 1!! 
Owja en niet te vergeten ons hotel, die is zo slecht ook nog niet! 
We hebben een mini penthouse op de 10e verdieping met uitzicht op het (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 11: 12-9

Bericht - 13 september 2019 om 22:04 uur

Hoewel we gisteren al kennis mochten maken met het moois van de Grand Canyon, zijn we vandaag nog maar eens terug geweest. Gisteren hadden we al bij het Visitor Centre geïnformeerd over wandelingen in en rond de canyon. Een uurtje of vier maximaal zou wel voldoende zijn, dus had de Ranger ons een paar alternatieven gegeven.Vanochtend dan maar iets later uit bed dan gisteren en na het ontbijt, zelf gebrouwen met een Senseo-apparaat en havermout, eerst nog even naar de General Store om wat kleine boodschappen te halen. Met de spullen op de achterbank weer onderweg naar het park. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 10: 11-9

Bericht - 13 september 2019 om 05:13 uur

Onze tiende dag al weer in de VS, wat vliegt de tijd! De tiende dag is ook meteen de dag die ons herinnert aan die ene dag: 11 september 2001. En hoewel het onze pret niet mag drukken, is het toch wel iets om even bij stil te staan!

Maar goed onze tiende dag in de VS... behalve dat de tijd vliegt vliegen ook de mijlen/kilometers er doorheen: tot en met vandaag hebben we al 1180 mijl/1890 km afgelegd op onze route door Amerika! En dan hebben we de “kortere” trips; zoals naar Jimmy, Monument Valley en dergelijken nog niet (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Dag 9, 10-9

Bericht - 11 september 2019 om 05:44 uur

Vandaag een dagje niets.
Niet niets voor uit dan maar. Toch iets.…
Maar vooral lekker rustig aan gedaan. Extra nachtje in t hotel er bij geboekt tot onze schrik bij het afrekenen was de laatste best duur. Oepsie
We zijn even wezen kijken bij de Glen Canyon Dam. Wat een prachtige Dam was dit. Deed ons erg denken aan de dam in Zwitserland 3 jaar geleden. De bungeejump waarbij we een elastiek hadden van 270 meter. Wat een dood enge maar geweldige ervaring was dat! 
Maar we zijn wat jaartjes ouder en hebben een foto genomen van de dam en zijn weer door (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Dag 8, 9-9

Bericht - 10 september 2019 om 06:00 uur

Monument Vally! 

Wat een prachtig gebied was dit en hoe kunnen wij dat het best verkennen.?!
Ja zeker, te paard! 
Vandaag hebben we 2 uur door Monument Vally gereden te paard. We begonnen met een testrit tenmiste het paard van Daniëlle vond t nogal leuk om van links naar rechts te gaan en plots te stoppen. Die van Bram liep braaf achter aan en volgde netjes het pad, leek wat lui en wat hongerig hier en daar. Dat weerhoud ons niet. De lol kon niet op en vol gas mochten we door in galop. Over de open vlakte tussen alle prachtige gesteende bergen, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 7, 8-9

Bericht - 09 september 2019 om 03:44 uur

Vandaag een dag in de auto, 620 km gereden. Heel vervelend in de Dodge! 
Wat een pracht route hadden we vandaag Tommie (TomTom) heeft ons mooie stukjes van New Mexico en de Arizona laten zien en ons weer een stukje door de tijd laten reizen, we hebben weer een uur extra tijdverschil met NL. Het is hier nu 19:00 uur en in NL 04:00 uur. 
De Route 66 hebben we vandaag ook weer gehad zeker zn 200 km. 
We blijven ons verbazen over de klassiekers. Daar waar in de Arizona de Tumbleweed werkelijk over de weg waait van links naar rechts of van rechts naar links. 
Zijn we (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 6: 7-9

Bericht - 08 september 2019 om 06:03 uur

Dag 6: 7-9-2019
Vandaag voor het eerst wakker geworden in een andere staat dan Texas: New Mexico. Behalve een uur extra tijdverschil met Nederland, was het vandaag ook wel een stuk kouder. Het was slechts 32 graden, terwijl we de andere dagen toch bijna de 40 aantikte... Toch hebben we vandaag het eerste “nationale park” en het eerste “nationale monument” bezocht. 
Als eerste vanmorgen het nationale monument: Petroglyph National Monument. Het bestaat eigenlijk uit verschillende delen. Drie delen ervan bevatten de alom bekende Petroglyphs (rotstekeningen), een ander deel bestaat uit vulkanen. Zeker ook dit laatste leek ons wel interessant... dus wij weer (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Dag 5, 6-9

Bericht - 07 september 2019 om 04:46 uur

Op deze pagina kunnen we maximaal 25 foto’s plaatsen. Helaas maar waar, via FB zullen we de foto’s uploaden met een korte uitleg. 

Vanmorgen zijn we naar het AQHA museum geweest. We dachten er even te gaan kijken, bleek dat we er pas 3 uur later uitliepen????. 
We kwamen binnen bij de Wall of Fame. Alle grote bekende namen en paarden hingen op deze muur. Uit nieuwschierigheid een hoop bloedlijnen na gekeken en uitgepluist. We hebben ons hier een hoop kennis op gedaan wie bij wie hoort en het leuke is er hingen foto’s bij. 
Verder was er van alles te zien (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Status update van 07 september 2019

Status update - 07 september 2019 om 04:26 uur

Dag 4, 5-9 Een Reisdag van 6 uur van Forth Worth naar Amarillo. Waarbij het uitzicht km lang eindeloos was en bleef. Gelukkig zijn we goed aangekomen.

Dag 3, 4-9

Bericht - 06 september 2019 om 02:54 uur

Vandaag zijn we naar een grote western winkel geweest. Teskey’s wat hebben we onze ogen uitgekeken alles gesorteerd bij elkaar. Natuurlijk is het niet alleen bij kijken gebleven. We moesten ook voelen passen en ervaren. Gelukkig hebben we alleen een nieuwe portomenee hoeven af te rekenen. 
Daarna zijn we door gereden naar Fort Worth Stockyards. Hier hebben we heerlijk de toerist uit gehangen. We hadden een tour geboekt deze duurde 1,45 uur. We hebben alle ins en outs van het dorpje gehoord en gezien. We kregen te horen dat Fort Worth de grootste onbekende stad is. De oudste verhalen van (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2