Avatar Familie Borreman

Familie Borreman

En weer thuis....

Bericht - 12 augustus 2019 om 19:50 uur

En we zijn weer in ons eigen kikkerlandje!!

Na een heerlijke vakantie en een mooie conferentie was het weer tijd om naar huis te gaan... Jammer, maar zo gaat het nou eenmaal met vakanties....
Vanaf Koh Chang reden we met een minibus naar een hotel bij het vliegveld. Dit keer een luxe busje voor ons zessen dat ons ook direct bij het hotel afzette. Het lijkt erop dat we echte wereldreizigers aan het worden zijn. Zou je denken dan.

Na wat geapp met familie over het einde van onze reis kregen we van Jelmer het bericht dat onze vlucht op een andere (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Koh Chang

Bericht - 08 augustus 2019 om 18:44 uur

Het is alweer even geleden dat we een blog geschreven hebben. Inmiddels komt het eind van onze reis in zicht. Maar we genieten nog volop!

Na vier nachten in junglehutten zijn we één nacht eerder dan gepland vertrokken naar Chiang Mai. De reis hadden naar Koh Chang leek ons toch iets te krap gepland en daarom zijn we een dag eerder vertrokken, hebben één nacht in een hotel in Chiang Mai geslapen en zijn vervolgens vroeg vanaf het vliegveld naar Bangkok gevlogen.
Leuk detail: Maarten, Evert en Alice bleken bijna tegelijkertijd met ons een vlucht te hebben geboekt en we kwamen (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Genieten in Kuet Hang

Bericht - 01 augustus 2019 om 09:03 uur

Hallo allemaal,

We zijn heerlijk aan het bijkomen van de drukke conferentieweek. Het was leuk en mooi, maar het kostte ons ook veel energie. Nu zitten we in drie junglehutten, doen leuke dingen, eten lekker, lezen, doen spelletjes... Zo zijn wij gewend om vakantie te vieren! Al blijft de cultuur, de omgeving en het klimaat nieuw voor ons, we genieten daar echt heel erg van.

Woensdag zijn we naar het olifantenpark geweest. We hebben voer voor olifanten klaargemaakt, suikerriet aan twee olifanten gevoerd en deze twee olifanten gewassen in de rivier. De verzorgers maakten er echt wat leuks van: foto-momenten met (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

De lekkerste mango ever

Bericht - 30 juli 2019 om 09:38 uur

Het kinderwerk bij de conferentie zit erop!
We hebben een superleuke, intensieve tijd gehad. Het was mooi om te zien dat alle ouders in rust het programma konden volgen, terwijl de kinderen (en wij) ook aan het genieten waren. 
Bram en Daan hadden veel contact met andere jongeren die ook al vrijwilliger meewerkten. Henrianne heeft uiteindelijk nog een paar dagdelen meegedraaid bij het team van 9-12 jarigen.
Zondagmiddag hadden we een uurtje tijd om de kinderen te laten zien wat we tijdens de conferentie met hen hadden gedaan. De jongsten deden een toneelstukje, de 5-8 jarigen lieten hun knutsels zien en deden (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Kinderwerk

Bericht - 27 juli 2019 om 17:01 uur

Inmiddels hebben we er drie dagen kinderwerk opzitten en morgen is alweer onze laatste dag bij de conferentie.
Het waren intensieve, mooie dagen:

Henrianne is gelukkig weer aan het opknappen. Het lijkt erop dat ze een verkoudheid heeft gehad, die wat harder is aangekomen dan normaal. Ze kon de eerste dagen niet meedraaien in het kinderwerk, maar inmiddels doet ze deels mee en wisselt ze haar activiteiten af met rusten.

Laura, Daan en Albert doen mee in het tienerprogramma. Laura als deelnemer, Daan en Albert als leider. Ze draaien een soort Rock Solid programma; een programma waarbij je allerlei spelletjes afwisselt met (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

De tweede etappe

Bericht - 24 juli 2019 om 16:15 uur

Onze laatste dag in Bangkok was een dag waarin we per boot, hoe Hollands kan dat zijn, Bangkok vanaf het water bekeken.  Helaas is Henrianne ziek geworden en moest ze thuis blijven en Laura bleef op haar passen. Jantine, Albert, Bram en Daan stapten in de boot en met een noodvaart scheurden we door de kanalen van Bangkok. Je voelde je een beetje James Bond. Het was geweldig. Zie ook de foto's.
De volgende dag moesten we al vroeg op om om half acht het vliegtuig naar Chiang Mai te nemen.  Zoals altijd waren we aan de late kant, dit (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Bangkok

Bericht - 21 juli 2019 om 18:05 uur

Donderdag vertrokken we rond tien uur uit Apeldoorn. Vanaf vluchthaven Düsseldorf vlogen we naar Kiev, daar konden we vlot overstappen naar onze lange vlucht naar Bangkok. 
De reis verliep in alle opzichten prima, maar was ook vermoeiend. Rond 13.00 uur (Bangkok tijd) kwamen we aan bij ons appartement. Lekker ruim, airco, goede bedden en buiten een zwembad! We zitten op de tiende verdieping en zien allerlei grote gebouwen om ons heen. Prachtig.

Bangkok is voor ons indrukwekkend. Wat een andere geuren, mensen, temperatuur, eten...! 
Vrijdag wilden we even in een winkel wat eten halen, maar er bleken buiten allerlei food-stalletjes te staan. (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Voorbereidingen

Bericht - 25 juni 2019 om 20:45 uur

Hallo allemaal,

De tickets zijn geboekt, hotels en appartementen gereserveerd, vaccinaties zijn gedaan, 18 juli kunnen we vertrekken.

Op dit moment zijn we bezig om het programma samen te stellen voor de zendingsconferentie. Vorige week kregen we informatie over het thema, de kinderen en wat er van ons verwacht wordt.
Nu kunnen we dus lekker creatief bezig om een leuk programma te verzinnen.
Henrianne, Bram en Jantine gaan een groep van 8 kinderen in de leeftijd van 5-8 leiden. 
Albert en Daan begeleiden samen met een Brit en een Canadees de tieners vanaf 12 jaar. Laura mag kiezen wat ze wil doen, mee doen (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie