Avatar Annie Ruben - van Driel

Annie Ruben - van Driel

9e wandeldag

Geplaatst op 12 juli 2021 om 22:53 uurVrijdag heb ik weer een mooie tocht gehad. ‘s Morgens vertrok ik vanuit mijn hostel in Tilburg richting Oirschot. Toen ik wegging, vroeg de dame achter de balie waar mijn wandeltocht heen zou gaan. Er kwam nog een vrouw bijstaan toen ik mijn verhaal vertelde. Ze vroeg of ze me ook zo wat mocht geven. Ze ga me €20,-  en zei: Vandaag lunch je op mijn kosten. Superlief en wat een mooi gebaar. De eerste km waren wat lastig. Veel last van mijn scheenbeen en later nog buikkrampen. Toen ik 4 km had gelopen, kon ik het niet meer houden en heb aangebeld bij een vrijstaand huis. Ik zei: “ Ik heb een hele rare vraag, maar zou ik alstublieft even van uw toilet gebruik mogen maken?”  “Geen probleem”, zei de bewoonster en wees me het toilet. Ik heb haar natuurlijk heel hartelijk bedankt en het doel van mijn wandeltocht verteld en een folder gegeven. Ze zei: Nu vind ik het nog fijner dat je even bij me heb aangebeld.”  Dat ontroert me dan. 
Het was een prachtige route. Veel wandelpaden. Op 12 km ben ik twee wandelaars tegengekomen. Heerlijk rustig dus. Op den duur moest ik een brug over en zag ik een restaurantje. Heerlijk genoten van mijn lunch met een cappuccino erbij. 
Mijn vroegere schoonzus, die die dag naar Breda moest, had aangeboden om me op te halen. Superlief. Ze moest nog een uurtje rijden om bij me te komen. Ik was inmiddels in een prachtig bos beland. Het heeft zeker een half uur geduurd voordat ik het bos uit was en ze via een zandpad me kon vinden. Dat bos was zo mooi. Overal heldere beekjes met prachtige planten en hele mooie felblauwe vlinders. Wat vond ik het jammer dat hier mijn reis van deze week eindigde en ik niet wat langer van die prachtige natuur kon genieten. 
Maar ideaal dat mijn taxi me heeft kunnen vinden. Toen heerlijk onderuit in een luxe auto naar huis! Super bedankt Imke! Dit weekend lekker bijkomen in mijn eigen huis en bed! 
Dinsdag gaat de tocht weer verder. Benieuwd wat die week me brengt.  

Reacties

Imke
Geplaatst op 12 juli 2021 om 23:40 uur
Met heel veel liefde gedaan. Heel veel succes morgen om de tocht weer te herstarten en wie weet kom je de blauwe vlinders nog eens tegen. Veel liefs Imke en je weet het he, app maar als je een taxi nodig hebt.

sandra
Geplaatst op 12 juli 2021 om 22:59 uur
Lieve Annie.. Ik bid jou weer een goede uitgeruste wandeltocht toe morgen! Dat je benen goed meewerken met mooie ontmoetingen! Heel veel sterkte en energie???????????? Liefs en knuffel??????????

Plaats een reactie