Avatar Kim Zandbergen

Kim Zandbergen

DAG 11

Bericht - 24 oktober 2019 om 09:23 uur

11-09-2019 
DAG 11 
Goeiemorgen, We wouden zoals gewoonlijk weer even een ochtend douche nemen maar je raad het al… Het water is weer op… onze coördinator gebeld en er zou weer een mannetje komen maar natuurlijk wanneer wij al naar ons project waren. Vandaag was het weer een regen dag…. Normaal is dit niet zo in september en horen de tempraturen te stijgen maar nee we hebben net zoals Nederland lekker regen. Vandaag hebben we eerst fysio therapie gehad waar alle kinderen worden door bewogen van de operaties die ze hebben gehad om zo sneller te herstellen.  ’S Middags konden we wel lekker naar buiten want de zon begon weer een beetje te (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

DAG 10

Bericht - 24 oktober 2019 om 09:19 uur

10-09-2019 
DAG 10 
Goeiemorgen,
Vandaag wouden we dan eindelijk douchen maar dit was helaas niet het geval de monteur kwam pas als wij weg waren dus dat werd S’ avonds douchen dachten wij. Vandaag heb ik hetzelfde gedaan als gister omdat het weer de hele dag had geregend. Na dat we weer thuis waren dachten we lekker douchen maar eerst even wat thee drinken. We wilden thee zetten maar er was geen water…. Dus wij bellen naar onze coördinator van er is geen water nadat we gebeld hadden kwam 3 uur later toch de monteur nog even langs dat we konden douchen (22:30…) na het douchen lekker het bed in gekropen. SLAAPLEKKER! (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

DAG 9

Bericht - 24 oktober 2019 om 09:16 uur

09-09-2019
DAG 9
Goeiemorgen, 
Vandaag mogen we weer beginnen aan de nieuwe week van ons project! Vandaag hebben we een rustige dag gehad omdat het veel regende hebben we met z’n allen tv gekeken en hebben we S ’middags spelletjes gedaan zoals handje klap en een namen spelletje handig voor mij want zo onthoudt ik sneller alle namen. Na dat de dag voorbij was op het project liep ik door de regen terug naar de andere meiden en reisden we samen weer naar huis. We dachten even lekker douchen maar dit kon niet want het water deed het niet meer en werd de volgende ochtend pas gemaakt dus hebben we maar een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

DAG 8

Bericht - 08 september 2019 om 23:41 uur

08-09-2019 
DAG 8
Goeiemorgen, 
Er is nu al een week voorbij wat gaat het eigenlijk best snel. Vanochtend hebben we erg fijn uit kunnen slapen. Toen we uit bed kwamen was het erg bewolkt en begon het te regenen wat best lekker was want toen koelde het erg lekker af. Na het ontbijt besloten om met iemand anders toch over het strand te gaan lopen terwijl de anderen alvast naar een soort restaurantje zouden gaan waar wij later bij aan zouden sluiten. Met de MATATU onder weg naar het strandje waar wij uitstapten en de anderen bleven zitten. Wat een mooi strand zeg echt wit zand wat best wel gek voelde maar (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

DAG 7

Bericht - 08 september 2019 om 23:39 uur

  07-09-2019
 DAG 7: 
Goeiemorgen,
 Ik dacht vandaag lekker uitslapen maar nee ik werd gewoon weer vroeg wakker omdat ik elke dag al vroeg wakker was maar ben toch nog wel even lekker blijven liggen. Er toch maar uit gegaan dit keer ontbeten met een lekker gebakken eitje voor iedereen en toast. Nadat iedereen uitgegeten was en gedoucht had zijn we vertrokken van ons huis en richting de MATATU gelopen om naar de grote fruit/kruiden markt te gaan. Toen we hier aan kwamen roken we allemaal verschillende dingen al terwijl we nog niet eens binnen waren. We hebben hier veel gekocht zoals: watermeloen, mango, indiaanse tomaat, lychees, bananen, verschillende kruiden, limoen en gember. Zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

DAG 6

Bericht - 08 september 2019 om 23:38 uur

06-09-2019 
DAG 6: 
Goeiemorgen, 
Ik heb goed geslapen vannacht ik was er vandaag vroeg uit om te video bellen met mijn zusjes en mijn moeder wakker te zingen omdat het haar verjaardag is. GEFELICITEERD MAMA! ????. Vandaag weer samen met z’n allen ontbeten en weer op weg naar het project dit keer met de UBER.  S’ ochtends met alle kinderen eerst weer fysiotherapie hadden en daarna geluncht hebben dit keer rijdt met aardappelen en stukjes vlees en bruinen bonen.  Na het eten weer lekker rusten en heb ik samen met de collega’s geluncht en veel gekletst. Ik zou hun taal een beetje gaan leren (Swahili) en ik zou hun een (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

DAG 5

Bericht - 08 september 2019 om 23:37 uur

05-09-2019
 DAG 5: 
Goeiemorgen, 
Vannacht heb ik goed geslapen maar ben ik er weer 1x uit geweest om naar de wc te gaan. Vandaag was voor ons de 3de dag van project alweer wat ik best snel vind gaan. Vandaag hadden we eenzelfde dag als gister op project S’ ochtends school daarna lunch en weer rusten. Nu was ik vandaag mijn lunch vergeten en heb ik wat bananen gekocht langs de weg deze waren echt superlekker. Ook nu heb ik weer even gebeld met het thuisfront en in overleg met de directeur mocht ik ze via de telefoon rondleiden door het gebouw waar ik werk. Na dat iedereen weer uit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

DAG 4

Bericht - 08 september 2019 om 23:35 uur

  04-09-2019
 DAG 4: 
Goeiemorgen,
 Vannacht heb ik erg slecht geslapen maar 1 uurtje geen idee waar dit vandaan komt maar ja. Vanochtend lekker gedoucht en met z’n allen ge ontbeten en toen we klaar waren weer aan onze werk dag begonnen onze dagen zijn van 9:00 tot 16:00. Weer heen met de MATATU dit keer stonden we in de file en kwamen we een kwartiertje te laat maar dit gaf niks zei de directeur van mijn project alles gaat POLE POLE dit betekent alles rustig aan doen. S’ ochtends hebben de kinderen weer school gehad en hetzelfde voor de lunch gegeten. In de tijd dat hun sliepen heb ik heerlijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

DAG 3

Bericht - 08 september 2019 om 23:34 uur

  03-09-2019 DAG :3 Goeiemorgen, Heb vannacht weer hetzelfde geslapen op zich redelijk goed maar weer 1x wakker geweest omdat ik naar de wc moest. Vandaag moesten we er vroeg uit omdat we vandaag begonnen op ons project. Met z’n 4tjes gingen we op pad richting de MATATU om vervolgens een half uur te rijden en over te stappen naar de volgende MATATU waar we weer een half uur mee moesten rijden. Na de tweede MATATU moesten we nog een kwartiertje met de TUKTUK en waren we op de plaats van bestemming dit hele totaal plaatje qua reiskosten is ongeveer €1,30 wat heel erg meevalt met vergeleken Nederland. Toen ik bij mijn project (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

DAG 2

Bericht - 08 september 2019 om 12:49 uur

DAG 2:
Goeiemorgen, Ik heb vannacht goed geslapen ben er 1x uit geweest om naar de wc te gaan maar dit geeft niks ik heb in ieder geval geslapen wat ik in het vliegtuig niet kon. Vandaag kwam onze coördinator om 9:15 bij ons om vervolgens samen naar het project te kunnen gaan. Op het project kregen we allemaal een rondleiding van hoe of wat. Het was een erg interessante rondleiding omdat ik zelf nog nooit eerder zoiets heb gezien. Alles ziet er hier zo anders uit maar toch ziet het er best netjes uit voor hier. Nadat iedereen haar rondleiding heeft gehad gingen we weer terug met de MATATU naar de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2