Avatar Adinda Kok

Adinda Kok

Intro week

Bericht - 15 januari 2018 om 09:50 uur

Hoi hoi,

Deze week is m’n intro week op school begonnen. Om eerlijk te zijn, niet zo heel denderend. Maandag moesten we op school een Engels test doen. Maar eigenlijk maakt dat voor iedereen die een Gap Year doet (wat ik dus doe, naar school gaan maar niet echt serieus) geen bal uit. Het is een advies, vanaf een bepaald level is je Engels goed genoeg om de vakken te kunnen volgen. Als je onder dat level zit dan mag je alsnog de vakken volgen dus ja, heel bijzonder is de test niet echt. Hij was best te doen. Na (...)

Lees verder


4 reacties • Plaats een reactie

Eerste weekje in SB

Bericht - 09 januari 2018 om 05:51 uur

Hallo iedereen,

Sorry voor alle trouwe lezers die op maandagochtend graag mijn blog lezen (weet niet hoeveel het er zijn, in ieder geval opa en de oma’s), maar ik had gister niet zoveel tijd om te schrijven dus vandaar dat ik het nu doe. 

Ik wilde net trouwens inloggen op de site maar die deed het niet dus ik moet ook even een oplossing zoeken om het te posten, ik schrijf alles namelijk op de computer. Maarja het leven zit dus niet echt mee.

In ieder geval, het begint hier steeds leuker te worden. Er komen steeds meer mensen aan en alles begint (...)

Lees verder


4 reacties • Plaats een reactie

Goodbye Washington, Hello Cali

Bericht - 04 januari 2018 om 00:16 uur

Hallo lieve lezers,

Allereerst wil ik iedereen natuurlijk een heel mooi en gelukkig 2018 wensen! Dit is m’n eerste blog in 2018, woehoe exciting.

Nou ik moet dus even denken wat er allemaal gebeurd is de afgelopen twee weken. Eigenlijk was ik helemaal vergeten om m’n blog te schrijven vorige week, maar toen dacht ik, ik doe wel gewoon twee weken in een. Ik denk dat ik voortaan gewoon wel weer zoals normaal jullie elke week een update geef.

De afgelopen twee weken is er eigenlijk niet zo heel veel gebeurd, aan de andere kant is er ook weer wel (...)

Lees verder


4 reacties • Plaats een reactie

Laatste weekje in Auburn :(

Bericht - 18 december 2017 om 07:15 uur

Hello people,

Ik zit trouwens even te kijken naar m’n bericht van vorige week en ik zie allemaal hele rare tekens tussen m’n tekst staan, hebben jullie dat ook? Geen idee of dat aan mijn computer ligt of aan de site. Maar ja, hoop dat jullie er gewoon doorheen kunnen lezen.

Dit is dus echt een de laatste week die ik hier heb, op Green River/CCA in Auburn. Deze week was final week, dus we waren eigenlijk gewoon vrij.

Maandag stond ik op en ben ik m’n vakken voor Santa Barbara gaan kiezen, hier was ik eigenlijk zaterdag al aan begonnen, (...)

Lees verder


5 reacties • Plaats een reactie

Laatste lesweek op GRC

Bericht - 11 december 2017 om 11:28 uur

Hallo lieve lezers uit het sneeuwende land, 

Ik was zooo jaloers toen ik vanochtend al jullie mooie foto’s zag van de sneeuw in Nederland. Hier vriest het ’s nachts ook maar overdag is het nog best warm dus dan ontdooit alles weer in de ochtend.

In ieder geval, deze week was zo druk. Dit was de laatste week dat we les hadden, aankomende week is namelijk bedoeld voor finals dus zijn we vrij. En de eersten gaan donderdag al weg. Dus iedereen is ook al heel erg bezig met op het laatste moment nog leuke dingen doen, maar ook wat aan school en inpakken enzo. Lekker chaotisch allemaal.


Maandag (...)

Lees verder


5 reacties • Plaats een reactie

Jail

Bericht - 04 december 2017 om 09:29 uur

Hallo lieve lezers,

Naja ik kom dus net uit jail.
Haha hilarisch ik, we hebben vandaag een rondleiding gehad in een jail maar daar schrijf ik aan het eind wat over.

Ik heb misschien wel eens eerder verteld, of in ieder geval aan sommigen van jullie dat ik hier het verschil tussen arm en rijk zo erg merk. We hebben het met sociologie ook heel vaak over die ongelijkheid, en in Amerika is het ook echt heftig. Met een minimumloon kan je heel moeilijk rondkomen.
Woensdag hebben we bij sociologie dan ook een spel gedaan om dat goed tot ons door te laten dringen. Echt een (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Thanksgiving

Bericht - 28 november 2017 om 08:21 uur

Hello my friends,

Nou gister was ik dus heel leuk bezig met m’n verhaal voor jullie en opeens liep m’n laptop vast en was alles weg. Alles!! :( Daar ben ik natuurlijk nog steeds een beetje geïrriteerd over maar ik zal alles met hetzelfde enthousiasme proberen te vertellen. Ik heb deze week namelijk wel echt heel veel gedaan.


Het begin van deze week was niet zo heel speciaal. Maandag en dinsdag is er eigenlijk niet echt iets gebeurd. Ik ben gewoon naar school gegaan.

Vanaf woensdag begon het eigenlijk. Omdat het woensdagavond Thanksgiving Eve was viel m’n avondles uit. En m’n yoga viel ook uit dus ik (...)

Lees verder


5 reacties • Plaats een reactie

Sorry

Bericht - 27 november 2017 om 11:43 uur

Neeeeeee, ik had echt al heeel veel geschreven. Echt heel veel, maar er gebeurde iets waardoor alles nu weg is. En ik heb zoveel te vertellen maar het is nu echt heel laat en als ik nu alles weer moet gaan typen dan ga ik echt heel laat slapen. Dus deze keer komt m'n verhaal d'r een dag later op te staan. Sorry jongens, ik ga morgenmiddag meteen m'n verhaal typen.

4 reacties • Plaats een reactie

Whatsup

Bericht - 20 november 2017 om 09:09 uur

Hi iedereen,

Deze titel heb ik bedacht omdat ik dus een titel aan het bedenken was en opeens dacht ik eraan dat iedereen hier elkaar begroet met "whatsup", of in ieder geval heel veel mensen doen dat. Eerst gaf ik dan altijd een beetje ongemakkelijk antwoord van "ha yes going to my class..." maar het is eigenijk gewoon een hallo en je hoeft dus niet echt anwtoord te geven. Nu is het dus gewoon "whatsup" - "hi". En ja ik dacht ik deel dat even met jullie.

Ik hoor trouwens nog steeds dat best veel mensen m'n blog lezen. Ik krijg (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

hmmm

Bericht - 13 november 2017 om 08:49 uur

Hallo lezers,

Vandaag heb ik niet zo veel inspiratie, ook wel te zien aan m'n titel. Im so sorry, zoals gewoonlijk ben ik een beetje moe.

Volgens mij heb ik jullie al een paar keer verteld dat ik criminal justice heb, maar ik weet eigenlijk niet of ik jullie heb verteld dat die klas echt top is. Het is een avondklas en er zitten best veel volwassenen in die klas. Maar dus, die volwassenen praten en discussieren best veel waar de rest dan ook in mee gaat. En die leraar is ook heel chill, hij is zelf ook politie agent (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie
Pagina: 1 2