Avatar Adinda Kok

Adinda Kok

Sunny days

Bericht - 18 april 2018 om 08:16 uur

Sorry sorry naar al m’n trouwe lezers, het was zondag en maandag te druk en ik was te moe om te beginnen met m’n blog. Vandaar, nu op de dinsdagmiddag, heb ik even de tijd om te schrijven.

Het begint nu ook wel echt tot me door te dringen dat het einde er aan begint te komen. Over 6 weekjes ben ik alweer thuis. Ik heb heel veel zin om iedereen weer te zien, maar ben er nog zo niet klaar voor om weg te gaan. Zeker nu het ook echt lekker weer begint te worden.

Maandag was het (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Reunited with Wilbur

Bericht - 09 april 2018 om 08:43 uur

Hallo m’n lieve lezers,

As usual, op m’n zondagavond begin ik met het schrijven met deze blog. Beetje moe dus sorry voor alle niet logische zinnen en zelf bedachte woorden die gaan komen…

De week na spring break, maar eigenlijk nog een klein beetje spring break voor mij. Het leven is een groot feest.

Maandag had ik dus een dramatische dag, maar dat had ik al verteld.

Dinsdag was m’n management class gecanceld, beetje jammer dat ik daar pas op school achter kwam. Gelukkig was Marine in de bieb en hebben we anderhalf uur lekker bijgekletst over New York en Mexico. Daarna had (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Spring Break

Bericht - 05 april 2018 om 05:37 uur

Hello hello,

Sorry voor het veel te laat posten van m’n blog. Ik zit nu in trein dus heb even rustig te tijd om over m’n geweldige week te schrijven.

Vorige week hadden we dus Spring Break (soort van de voorjaarsvakantie). Op maandag vloog ik in de avond naar New York. Ik had best geluk want Marine, Souli, Paz en PA (die naar Mexico gingen) hadden hun vlucht een half uur eerder dan ik. We konden dus met z’n 5e naar LAX. Wat ook al een heel avontuur was. We konden in de ochtend lekker rustig aan doen en zijn (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Ocean breeze

Bericht - 26 maart 2018 om 09:36 uur

Hallo lieve lezers,

Deze week weer zoveel gedaan!! De dagen zijn echt veel te kort, het past allemaal niet jongens. En ohja, iedereen bedankt voor de reacties over m’n werk! Super lief.

Zoals altijd begin ik best wel laat met het schrijven van m’n blog dus ik zal het niet al te lang maken.
Maandag was best een gewone dag. Ik moest in de ochtend, na m’n les, nog een gedeelte van m’n midterm voor Early Childhood Development maken. Daarna ben ik met Marine naar de bieb gegaan en hebben we voornamelijk gekletst. Rond half 12 zijn we naar de (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Leven voor het weekend

Bericht - 19 maart 2018 om 07:11 uur

Hello my friends,

Elke keer weer kom ik erachter dat ik iets doms heb geschreven in m’n blog. Waarschijnlijk omdat ik me gewoon niet goed genoeg concentreer, maar alsnog krijg ik zulke leuke reactie’s van jullie! Dus dankjewel, de reactie’s doen me echt heel goed! Ik reageer eigenlijk niet heel erg maar weet dat ik alles lees en het dus echt waardeer.

Naja ondanks dat mijn leven een fantastische droom lijkt, heb ik deze week wat ups maar zeker ook downs beleefd. Alsof ik gewoon een normaal leven heb dus.

M’n maandag heb ik al in m’n vorige blog geschreven, (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Back to Seattle

Bericht - 13 maart 2018 om 08:36 uur

Hello lieve lezers,

En again op mijn maandagavond, jullie dinsdagochtend ben ik weer m’n blog aan het schijven. Nu niet omdat ik gisteravond te moe was, maar omdat ik nog in Auburn zat!! Jaja, dit weekend ben ik weer terug gegaan naar Seattle/Auburn.

Naja m’n maandag had ik vorige keer al verteld. Niet erg spectaculair.
Maar ik was vorige week niet zo heel lekker dus heb geprobeerd, met de nadruk op geprobeerd, rustig aan te doen.

Dinsdag ben ik naar m’n management les gegaan maar heb niet gesurfd, ondanks dat het echt super lekker weer was. Echt weer vol in (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Sleepless

Bericht - 06 maart 2018 om 09:08 uur

Lieve lezers,

Naja gisteravond was ik dus bezig met het schrijven van m’n blog, maar echt, ik was zoooo moe. En wilde natuurlijk voor jullie wel een leuk verhaal schrijven. En ik was een beetje bang voor de niet-bestaande woorden die ik gebruik als ik heel moe ben —> ‘genotbeten’ ‘dubbelbedden’.

In ieder geval, weer een drukke week. Weinig slaap.
Maandag was weer een gewone lange dag. Les, werk en self defense. Lekker saai dus. Ja ik zit nu nog te denken maar er is echt niets speciaals gebeurd. Met Self Defense hebben we een film gekeken over body shaming. We (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

California dreaming

Bericht - 26 februari 2018 om 06:30 uur

Hallo m’n lieve lezers,

Eindelijk heb ik even rustig de tijd om m’n blog te schrijven. Het is nu 8 uur ’s avonds ipv 12 uur, dus ik ben er helemaal klaar voor om weer een leuke blog te schrijven (nu ook hopen dat ie leuk wordt).
Jongens, life is good. Ondanks het koude weer (rond de 10 graden met een koude wind, ben een veels te erge cali girl geworden dat ik zeur dat het koud is) geniet ik heel erg van het leven hier. Meestal als ik terug fiets van school. Of zelfs als ik naar school fiets (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Lang weekend

Bericht - 19 februari 2018 om 11:31 uur

helllo lieve lezers,

Dusss het is nu 2 uur  ’s nachts en ik begin nu met het schrijven van m’n blog. Maar we hebben morgen vrij dus het is prima. Eigenlijk heb ik niet zo heel veel te schrijven, want zoals altijd waren m’n dagen wel vol gepland maar niet echt met interessante dingen. Of dingen die ik heel leuk kan beschrijven.

Dinsdag had ik helaas geen surfles omdat het weer had geregend en nog steeds wat viezigheid van het vuur in de stad ligt en dus in de zee was gestroomd. Het was niet veilig voor ons om in (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Las Vegasss

Bericht - 13 februari 2018 om 08:52 uur

Hallo lieve lezers,

Sorry dat ik m’n blog nu pas post, thanks voor het geduld. Vorig weekend waren Philine en Maartje hier dus maandag voelde wel weer een beetje raar. Het was ook een gewone maandag, niet zoveel meegemaakt. Les, werken en les. M’n zelfverdediging vind ik wel steeds leuker worden trouwens. Eerst was ik een beetje bang voor de lerares. Ik weet niet of ik dat had gezegd maar ze kwam echt over als een bitch, nu vind ik d’r eigenlijk wel grappig en gaan we ook echt leukere dingen doen.

Dinsdag had ik voor het eerst surfles, ik (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4