Avatar Adinda Kok

Adinda Kok

Goodbye Cali

Bericht - 24 mei 2018 om 17:44 uur

Dusss… ik had nog beloofd om een laatste blog te schrijven. Ik zit nu in het vliegtuig, eindelijk een beetje rustig en ook iets ‘uitgerust’ (klein beetje geslapen). Ik weet eigenlijk niet meer precies wat ik allemaal heb gedaan, normaal hou ik het per dag een beetje bij maar dat heb ik nu niet gedaan. Ik zal m’n best doen om er wat moois van te maken.

Maandag moest ik nog naar m’n Early Childhood Development klas, onze final was een presentaties geven dus ik hoefde daar niet zo heel veel voor te doen. Het was heel lekker weer (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Laatste schoolweek

Bericht - 14 mei 2018 om 08:57 uur

Hello hello,

Dit keer weer gewoon aan het schrijven op de zondagavond, zoals het hoort. Het is zo raar, we hadden deze week onze laatste schoolweek op SBCC, aankomende week zijn de finals (laatste examen, niet dat we daar nou zo heel veel mee bezig zijn). Maar toch… het einde. Bijna.

Maandag had ik al als final een presentatie voor m’n early childhood development klas, de helft van de klas heeft een presentatie gegeven. Verder niet zo heel speciaal. De rest van de dag heb ik eigenlijk heel lang aan m’n management project gezeten met m’n groepje. In de avond (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

33 out of 36

Bericht - 09 mei 2018 om 07:53 uur

Ola mon amigos,

Week 33 is voorbij en m’n Amerika avontuur duurt nog maar 3  weken, elke keer zeg ik het volgens mij weer maar het einde is nu echt in zicht. so ontzettend sad. Ook deze week was weer een en al genieten, een groot feest.

Alweer in plaats van zondagavond, zit ik m’n blog te schrijven op dinsdagavond. Sorry

Maandag had ik in de ochtend gewoon les, na m’n les heb ik met Marine op het strand gelegen. Dit keer niet verbrand, maar ik weet ook niet of ik heel veel bruiner ben geworden. Het was in ieder geval (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Genieten

Bericht - 02 mei 2018 om 09:49 uur

Bonjour,

Weer iets te laat met m’n blog, maar het is nu aan het regenen, so sad, dus kan ik even rustig op de bank zitten en schrijven voor jullie.

Maandag heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan, beetje huiswerk geprobeerd te maken, gechillt etc. In de avond had ik self defense wat echt vet leuk was. We hebben bijna onze final, waarin we ook echt tegen een man gaan vechten. We hebben daarvoor dus geoefend, die man was er ook. We hebben ook nog wat vecht trucjes geleerd en het was oprecht een leuke les. Heb ook wel zin in de (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Birthday Weekend

Bericht - 23 april 2018 om 09:02 uur

Hello Hello,

M’n week was eigenlijk niet zo spectaculair, het was vooral m’n weekend. Ik heb echt zo’n geweldig weekend gehad!!

Maandag begon eigenlijk best wel leuk. Ik had les en was daarna natuurlijk weer de hele dag vrij, dus ben ik met Marine en PA ergens gaan ontbijten. We hadden alle 3 een 8am klas en hadden in de ochtend haast, dus ja lekker ontbeten. Toen ben ik naar huis gegaan, heb ik wat gerommeld thuis en ook nog wat huiswerk geprobeerd te maken. Toen ben ik naar self defense gegaan en nog even langs Marine. En naja maandagavond wilde (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Sunny days

Bericht - 18 april 2018 om 08:16 uur

Sorry sorry naar al m’n trouwe lezers, het was zondag en maandag te druk en ik was te moe om te beginnen met m’n blog. Vandaar, nu op de dinsdagmiddag, heb ik even de tijd om te schrijven.

Het begint nu ook wel echt tot me door te dringen dat het einde er aan begint te komen. Over 6 weekjes ben ik alweer thuis. Ik heb heel veel zin om iedereen weer te zien, maar ben er nog zo niet klaar voor om weg te gaan. Zeker nu het ook echt lekker weer begint te worden.

Maandag was het (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Reunited with Wilbur

Bericht - 09 april 2018 om 08:43 uur

Hallo m’n lieve lezers,

As usual, op m’n zondagavond begin ik met het schrijven met deze blog. Beetje moe dus sorry voor alle niet logische zinnen en zelf bedachte woorden die gaan komen…

De week na spring break, maar eigenlijk nog een klein beetje spring break voor mij. Het leven is een groot feest.

Maandag had ik dus een dramatische dag, maar dat had ik al verteld.

Dinsdag was m’n management class gecanceld, beetje jammer dat ik daar pas op school achter kwam. Gelukkig was Marine in de bieb en hebben we anderhalf uur lekker bijgekletst over New York en Mexico. Daarna had (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Spring Break

Bericht - 05 april 2018 om 05:37 uur

Hello hello,

Sorry voor het veel te laat posten van m’n blog. Ik zit nu in trein dus heb even rustig te tijd om over m’n geweldige week te schrijven.

Vorige week hadden we dus Spring Break (soort van de voorjaarsvakantie). Op maandag vloog ik in de avond naar New York. Ik had best geluk want Marine, Souli, Paz en PA (die naar Mexico gingen) hadden hun vlucht een half uur eerder dan ik. We konden dus met z’n 5e naar LAX. Wat ook al een heel avontuur was. We konden in de ochtend lekker rustig aan doen en zijn (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Ocean breeze

Bericht - 26 maart 2018 om 09:36 uur

Hallo lieve lezers,

Deze week weer zoveel gedaan!! De dagen zijn echt veel te kort, het past allemaal niet jongens. En ohja, iedereen bedankt voor de reacties over m’n werk! Super lief.

Zoals altijd begin ik best wel laat met het schrijven van m’n blog dus ik zal het niet al te lang maken.
Maandag was best een gewone dag. Ik moest in de ochtend, na m’n les, nog een gedeelte van m’n midterm voor Early Childhood Development maken. Daarna ben ik met Marine naar de bieb gegaan en hebben we voornamelijk gekletst. Rond half 12 zijn we naar de (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Leven voor het weekend

Bericht - 19 maart 2018 om 07:11 uur

Hello my friends,

Elke keer weer kom ik erachter dat ik iets doms heb geschreven in m’n blog. Waarschijnlijk omdat ik me gewoon niet goed genoeg concentreer, maar alsnog krijg ik zulke leuke reactie’s van jullie! Dus dankjewel, de reactie’s doen me echt heel goed! Ik reageer eigenlijk niet heel erg maar weet dat ik alles lees en het dus echt waardeer.

Naja ondanks dat mijn leven een fantastische droom lijkt, heb ik deze week wat ups maar zeker ook downs beleefd. Alsof ik gewoon een normaal leven heb dus.

M’n maandag heb ik al in m’n vorige blog geschreven, (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4