Avatar Amy

Amy

Zijn we dan!

Geplaatst op 05 juli 2021 om 20:28 uurNou luitjes, duurde even maar daar is -ie weer: een nieuwe update vanuit het zonnige Spanje!

Alleen maar goed nieuws eigenlijk: reserveringen lopen net als de temperatuur op, ik mag inmiddels aan 10 (!) mensen Spaanse les geven, komende tijd komt er heel leuk bezoek en als klap op de vuurpijl: IK HEB MIJN RESIDENTIE!

Het verhaal: ik woonde dus wel al officieel in Ojén, maar nog niet officieel in Spanje... snap jij het nog? Ik in ieder geval niet. Maar dat terzijde, ik heb nu het felbegeerde groene kaartje wat dus residentie heet. Hiermee woon ik officieel in Spanje en kan ik het vaccin hier halen (! YES !). Voor mij was dat heel belangrijk, ik wil ook gewoon weer vrij een keer naar NL vliegen om iedereen op te zoeken. Vaccinatietempo ligt hier gelukkig ook hoog, heb goede hoop dat mijn leeftijdsgroep eind deze maand aan de beurt is. 

M'n verhuis-anniversairy komt er ook aan - 15 juli is het precies een jaar geleden dat ik voor poging 2 op het vliegtuig stapte. Dit keer met enkel een rugzak en niet met twee grote koffers en diezelfde goedgevulde tas op m'n rug. En wát is er veel gebeurd in dat jaar! Ben me steeds meer thuis gaan voelen hier, papa en mama zijn met Erwin en Ria geweest, mama toen nog een keer alleen met mijn verjaardag, opa en oma hebben het inmiddels gezien hier... en Iris komt vrijdag! Vooruitzichten zijn goed: 28-35 graden. Als er geen wind staat (hoogstwaarschijnlijk niet) voelt het warmer aan. Dus Iertje... maak je borst maar nat! Papa en mama trouwens ook, die volgen 3 dagen later :-) 

Dus kort maar krachtig, maar wel heel positief! Wellicht tot ergens na de zomer, zolang het zonnetje hier schijnt en het in Nederland koud is (lees: onder de 20 graden) zit ik nog wel even goed. Adiós! 

Reacties

Oma Emmy
Geplaatst op 05 juli 2021 om 21:53 uur
Heel fijn Amy dat het zo goed gaat met het les geven in het spaans. Wij hebben bij jou geen spaans hoeven te spreken jij was onze tolk, daar waren wij heel blij mee. Het was een indrukwekkende vakantie omdat dat jij ons het mooie van spanje hebt laten zien en alle hapjes die speciaal zijn laten proeven. Bijzonder door de bergen rijden het gaat je goed af. Straks heel veel plezier met je zus en pa en ma. Knuffel en groetjes van opa en oma.


Geplaatst op 05 juli 2021 om 21:39 uur

Plaats een reactie