Avatar Linda Huang

Linda Huang

Tweede uitshirt van Ajax uitgebracht in seizoen 2021/22

Geplaatst op 23 augustus 2021 om 10:00 uurAjax en Adidas slaan de handen ineen om de derde set truien te lanceren voor het seizoen 2021/2022. Deze set truien is een eerbetoon aan de Ajax-fans, en het is ook een eerbetoon aan de "Reggae God" Bob Marley door de club en zijn supporters (Bob Marley) en de liefde voor zijn meesterwerk "Three little birds".

Het ajax 3e shirt 2022 is voornamelijk zwart, en de triomfantelijke strepen van Adidas op de schouders en de manchetten zijn allemaal versierd met rode, gele en groene strepen als symbool van reggae.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen?
Op de achterkant van de trui en onder de kraag zie je een verwijzing naar de naam van het lied: drie vogeltjes, in drie verschillende kleuren, stoppen op het kruis van St. Andreas, dat symbool staat voor Amsterdam. 

Bovendien zijn alle tekens op het uniform ook rood. De rechterborst bevat het Adidas-logo en de linkerborst bevat de clubbadge. Dit is een monochrome badge. De badge heeft niet de gebruikelijke kleur, maar een uniforme (deel)kleurstijl, in dit geval zwart/rood. Boven het logo staan wederom de drie kampioenssterren van 2021-2022, verwijzend naar de 35-voudig landskampioen.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen??


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie